PouяiД Blue is the Colour Gold User Jul 2, 2010 #16 نوشته شده توسط spiderferi: کانکشنت رو از طریق این speedtest چک کن سرور رو باکو بزن بعد عکسشو بزار ببینیم میشه یا نه بیشتر... اينه البته سرعت دانلود بيشتر رو 60 ِ ولي ايندفه نميدونم چشه :d
نوشته شده توسط spiderferi: کانکشنت رو از طریق این speedtest چک کن سرور رو باکو بزن بعد عکسشو بزار ببینیم میشه یا نه بیشتر... اينه البته سرعت دانلود بيشتر رو 60 ِ ولي ايندفه نميدونم چشه :d
Daedalus کاربر سایت Jul 3, 2010 #17 دوستان من وقتی وارد بازی میشم از لایو دیسکانکت میشم اما وقتی میام بیرون از بازی تو لایو دوباره ساین این میشم ببینید شما هم همین مشکلو دارید ؟ مکنه مشکل از دیسک باشه ؟
دوستان من وقتی وارد بازی میشم از لایو دیسکانکت میشم اما وقتی میام بیرون از بازی تو لایو دوباره ساین این میشم ببینید شما هم همین مشکلو دارید ؟ مکنه مشکل از دیسک باشه ؟
A AGENT PHOBIA کاربر سایت Dec 9, 2011 #20 من هم هستم AGENT PHOBIA ---------- نوشته در 03:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:36 PM ارسال شده بود ---------- اقا چه جوری سرور رو بزاریم تو باکو
من هم هستم AGENT PHOBIA ---------- نوشته در 03:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:36 PM ارسال شده بود ---------- اقا چه جوری سرور رو بزاریم تو باکو