Splinter cell conviction multiplayer

سلام
این بازی چند وقیه که کرک شده ولی خیلی ها نمیدونن!!
آموزش کرک بازی:
100501083650609438.jpg

کد:
http://hotfile.com/dl/40749237/41c7fc5/tcsccmc.rar.html
لینک مستقیم شده در رپیدباز

کد:
http://s89.eu.rapidbaz.com/get/_Eq9p/tcsccmc.rar

منبع:P30world.com

دانلود کرده و در جایی که بازی رو نصب کردید بریزید.بعد از داخل بازی قسمت Coop & myltiplayer را انتخاب کنید و بعد هم مد بازی و این که می خواید هاست شید یا جوین!!

توجه داشته باشید با ریختن این کرک سیو های قبلی شما از کار می افتذ و در کل مناسب تک نفره نیست!!اما می تونید از کرک تک نفره و اصلی بازی بک آپ بگیرید و دوباره بریزید و سیو هاتون کار می کنه!!

راستی یوزر من:Bigwarrior73
اگه پایه اید من فردا ساعت 12 ظهر تو مد hunter هستم!!

آخرین ویرایش:
دوستان من عشقه این بازیام ولی متاسفانه 3روزه هر کاری میکنم تو سایت ubi عضو بشم بعد از پر کردن اون فرم عضویت ریجستر رو که میزنم میکه ریجستریشن اررور . همین هر کاری هم میکنم پسوور و یوزر و ... رو تغییر میدم همین اررور رو میده ! نمیدونم مشکل از منه یا سایت ؟!!

دوستان من عشقه این بازیام ولی متاسفانه 3روزه هر کاری میکنم تو سایت ubi عضو بشم بعد از پر کردن اون فرم عضویت ریجستر رو که میزنم میکه ریجستریشن اررور . همین هر کاری هم میکنم پسوور و یوزر و ... رو تغییر میدم همین اررور رو میده ! نمیدونم مشکل از منه یا سایت ؟!!
به احتمال زیاد مشکل از isp باشه

فکر کنم سایت یوبی پوکیده.
چون منم تو سایتش میرم و login میکنم loginنمیشه.اصلا بازیهconviction هم دیگه نمیشه آنلاین زدوالان 3 روز میشه که آنلاینشم خرابه.
فکر کنم داره سایتشو تعنیر میکنه

آقا کسی هست در مورد lan به من توضیح بده؟ با کابل کامپیوتر هارو به هم وصل کردیم ولی نمیشه بازی کرد اگه کسی بلده یه توضیحی بده
ممنون:(

دوستان من این بازیرو همراه با release ش نسخه 360 رو خریدم و تموم کردم.الان میخوام ببینم نسخه pc شو تهیه کنم میتونم آنلاین بازی کنم؟! چون چند نفر از دوستان گفتن جدیدا نمیتون مولتی شو انجام بدن.ممنون

دوستان میشه بگین میشه این بازی رو آنلاین زد یا نه ؟؟؟؟؟
چون من عاشق این بازیم و دنبال یه نفرم که باهاش بازی کنم اما اگه بشه :praying:
اگه میشه بگین چجوری فقط . مرسی

سلام

من با Tunggle ردیف کردم اما لامسب همه ... هستن کسی Host نمیشه !!

درضمن کرک 1.04 هم اومده من از همین استفاده میکنم .

برای آنلاین :

1-نرم افزار Tunggle رو نصب کنید که خودش یک کانکشن لن هست .
2-بازی رو نصب کنید .
3-از پچ ورژن 1.03 یا 1.04 همراه با کرک خودش که Skidrow هست استفاده کنید .
4-در نرم افزار tunggle از قسمت سمت چپ اسم بازی رو از قسمت شوتر پیدا کنید وارد لابی بشید .
5-بهد از اینکه وارد لابی شدید بازی رو اجرا و از قسمت لن وارد بشید .

دوستان اصلا واسه من بعد کرک کردن (رو فایل هایی که قدیم بازی میکردم نصب اوررایت کردم)
دیگه بالا نمیاد !

من میخوام شکبه بازی کنم اصلا آنلاین نمیخوم راهی هست ؟
راستی ورژن بازی که 10.2 هست که میگن نصب نکنید از کجا بفهمم ؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or