Splinter Cell: Conviction از نظر طراحی بصری بهتر شده است !

Death Proxy

مدیر انجمن
رییس انجمن ساخت Splinter Cell: Conviction یعنی اقای Chris Easton اعلام کرده‌ اند که تیم سازنده فقط بر روی ساختار کلی بازی کار نمی‌کند بلکه بر روی طراحی بصری بازی نیز در حال کار کردن است.Easton می‌گوید جلوه های بصری بازی با ان چیزی که شما قبلا دیده اید کاملا متفاوت است و نسبت به گذشته پیشرفت خوبی داشته است.

152p0s9.jpg

چند ماه پیش اعلام شد که روند ساخت بازی کاملا تغییر کرده است و حالا Easton اعلام کرده است که از نظر بصری نیز بازی از چیزی که قبلا به نمایش در آمد بهتر شده است.او می‌گوید که Game Play بازی کاملا دگرگون شده است و ما همزمان بر روی جلوه های بصری بازی نیز کار می‌کنیم.Easton اضافه می‌کند که Game Play نسبت به چیزی که در Ubidays سال گذشته به نمایش در آمد تغییر کرده است و زمانی که ما دوباره بازی را به نمایش در بیاوریم به ارزش صبر هایتان پی می‌برید.

منبع

فقط امیدوارم کارت گرافیک مورد نیاز خیلی بالا نرفته باشه و کارتهای سری 8 براش کافی باشه
208.gif
. از نظر من که اگه گرافیکش رو تغییر هم نمی دادند از میزان موفقیتش چیزی کم نمی شد ... حالا می ترسم بیان رو گرافیک تمرکز کنن به گیم پلی گند بزنن ( با وجود این که گفتن گیم پلی بهتر شده
69.gif
)

آخرین ویرایش:
به به...
بالاخره چشم ما به جمال sc :love: هم افتاد.همین که بعد از یه سال یه خبر درست و حسابی از بازی اومد جای شکرش باقی.
امیدوارم انتضاراتی که از این بازی دارم رو براورده کنه .

منم سخت منتظر اين بازي هستم.
گرافيكش خوب شد روش كار كردن چون گرافيك اوليه خوب بود لي چنگي به دل نميزد.
مطمعن هستم اين بازي هيچ جوره چيز بدي نميشه.

بگو خدا کنه فقط عین SCDA گند نزنن...نمیخواد روی گرافیک کار کنن...نمیدونم اون SC با حال و هوای 3 نسخه اول(مخصوصا امین ) چش بود که اینقدر توی اتمسفر بازی تغییر ایجاد میکنن!
با این چیزایی هم که قبلا دیده بودم فکر کنم با Street figher جدید طرف باشیم تا یه بازی Stealth !

دقیقاً ... منم نمیدونم Ubi از این بازی چی میخواد که اینقدر تغییرش میده ... من شخصاً با اون روند خطی و مخفی کاری مرگ آور نسخه های قبلی خیلی حال میکردم ... اما DA کمی بی پایه بود و بعضی جاها لنگ میزد و زمینه زیادی برای مخفی کاری نداشت !!! مثلاً یادمه اولین بار که Pandora Tomorrow رو بازی کردم کلاً سبک بازی کردنم دگرگون شد از بس رو مخفی کاری تمرکز داشت .

آخر سر SC رو میکنن یه بازی ریسینگ با جو مخفی کاری و توطعه ... از یه طرفم ما بدبختا هی باید سیستم ارتقاع بدیم :((:((:(( که چی ... آقایون رو بصورات بازی کار فرمودند ... آخه کسی نیست بگه گرافیکو چه به SC ... این بازی فقط با GamePlay به اینجا رسید ... تا حالاشم که از نظر گرافیکی یا GamePlay اشکال جدی به Ubi وارد نکردن که دارن خودشونو خفه میکنه ... حالا اگه بعد این همه مسخره بازی یه GTA دیگه ندادن بیرون ... مسئله بازاره ... نه بعضی طرفدارای عاشق بازی که از شماره اولش تا حالا خاطره دارن ...

:((

دقیقاً ... منم نمیدونم Ubi از این بازی چی میخواد که اینقدر تغییرش میده ... من شخصاً با اون روند خطی و مخفی کاری مرگ آور نسخه های قبلی خیلی حال میکردم ... اما DA کمی بی پایه بود و بعضی جاها لنگ میزد و زمینه زیادی برای مخفی کاری نداشت !!! مثلاً یادمه اولین بار که Pandora Tomorrow رو بازی کردم کلاً سبک بازی کردنم دگرگون شد از بس رو مخفی کاری تمرکز داشت .

آخر سر SC رو میکنن یه بازی ریسینگ با جو مخفی کاری و توطعه ... از یه طرفم ما بدبختا هی باید سیستم ارتقاع بدیم :((:((:(( که چی ... آقایون رو بصورات بازی کار فرمودند ... آخه کسی نیست بگه گرافیکو چه به SC ... این بازی فقط با GamePlay به اینجا رسید ... تا حالاشم که از نظر گرافیکی یا GamePlay اشکال جدی به Ubi وارد نکردن که دارن خودشونو خفه میکنه ... حالا اگه بعد این همه مسخره بازی یه GTA دیگه ندادن بیرون ... مسئله بازاره ... نه بعضی طرفدارای عاشق بازی که از شماره اولش تا حالا خاطره دارن ...

:((

دوست من شما میتونی یه دفه به جایه اینکه ارتقائ سیستم بدی یه 360 بگیری و خلاص
هم راحت و بی درد سر بازی میکنی و خیلی از بازیهایه دیگه هم در اختیارته
هم اینکه دیگه دعا نمیکنی که بازی زیاد پیشرفت نکنه که رو سیستم شما اجرا بشه( اینو به
شوخی گفتم)
موفق باشی;)

دوست من شما میتونی یه دفه به جایه اینکه ارتقائ سیستم بدی یه 360 بگیری و خلاص
هم راحت و بی درد سر بازی میکنی و خیلی از بازیهایه دیگه هم در اختیارته
هم اینکه دیگه دعا نمیکنی که بازی زیاد پیشرفت نکنه که رو سیستم شما اجرا بشه( اینو به
شوخی گفتم)
موفق باشی

تمرکز اصلی من تو پست قبلی بیشتر روی تغییرات ( اکثراً مونگولانه ) UBI روی GamePlay بازی بود که کم کم داره بازی رو به طرف فیلم نامه های بازاری هالیوودی میکشونه ... چیزی که اکثر قریب به اتفاق طرافداران بازی در سطح جهان اصلاً نمیپزیرند و عکس العمل نشون خواهند داد ... بازی داره چیزی شبیه به سری "بورن" مثل هویت بورن و اولتیماتوم بورن و برتری بورن میشه ... مثل اینکه این بورن تو همه زمینه های یه موجی راه انداخته که حالا حالا هم ول کن نیست . بیشتر طرفدارای بازی به طور حتم روی سبک کلاسیک این اثر ( چیزی که SC معرفش بوده ) تعصب و تمرکز دارن مگر نه در سبک های دیگه شاهد عناوین بزرگی هستیم که شخصاً لازم نمیبینم UBI این عنوان رو به اونها آلوده کنه ... SC باید یه عنوان تماماً مخفی کاری میموند ... گرچه شاهد آلوده شدن اون به عنصر توطعه هم بودیم که به مخاطبانش اضافه شد اما اگر این تغییرات گسترده تر بشه موقعی به خودمون میایم که "فیشر" اسم یه ماشین تو سبک ریسینگ میشه !!! ( زبونم لال )

در ضمن از نظر من پیشرفت فقط در گرافیک بیشتر پس رفته تا پیشرفت چون مخاطب رو مجبور میکنه بخاطر علاقه ای که به یه عنوان داره تن به خرید قطعات و کنسولهای نسل جدید و جدید تر برای اجرای یه آشغال خوش عنوان بده ...
بنده در این یه زمینه شدیداً تعصبی عمل میکنم چون من SC رو رو PC شروع کردم ، رو PC هم تموم خواهم کرد ... PC نسبت به هر اسباب بازی دیگری ( که کنسول مینامندش !!! ) اصالت داره ...

( این بند آخر بیشتر یه شوخی تلخ بود )

در ضمن از نظر من پیشرفت فقط در گرافیک بیشتر پس رفته تا پیشرفت چون مخاطب رو مجبور میکنه بخاطر علاقه ای که به یه عنوان داره تن به خرید قطعات و کنسولهای نسل جدید و جدید تر برای اجرای یه آشغال خوش عنوان بده ...
مگه هر 1 ماه يه بار يه كنسول جديد مياد ...

من نميدونم چرا گير داديد به اين سازندگان بدبخت. هر كاري مي كنند يك سري ايراد مي گيرند.
Splinter Cell: Conviction كه توي Ubisoft day به نمايش در اومد چيزي بود كه بايد SC مي بود.

اگر گيم پلي 6 دقيقه اي اون بازي رو مي ديديد متوجه مي شديد تازه بازي داره مخفي كاري ميشه. بارزترين نكته اش هم اين بود كه وقتي وارد يك محيط باز شد فورا كلاهش رو انداخت رو سرش تا شناسايي نشه.

حالا هم كه متاسفانه گفتن دارند بازي رو تغيير ميدن ديگه مشكلتون چيه؟

بنده در این یه زمینه شدیداً تعصبی عمل میکنم چون من SC رو رو PC شروع کردم ، رو PC هم تموم خواهم کرد ... PC نسبت به هر اسباب بازی دیگری ( که کنسول مینامندش !!! ) اصالت داره ...
PC روي بازي هيچ اصالتي نداره. چون به هيچ وجه PC براي بازي اختراع نشده.

ولي كنسول ها ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or