Splinter Cell: Blacklist گلد شد

RattleSnake

کاربر سایت
16130324810002679790.jpg

Ubisoft Toronto رسما اعلام کرد بازی Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist گلد و آماده فرستادن به کارخانه برای بسته بندی شده است. این بازی stealth action در 20 آگوست برای پلتفرم‌های Xbox 360, PlayStation 3, PC و Wii U عرضه خواهد شد.

Alex Parizeau تهیه کننده بازی به IGN گفت:"
ما نمی‌توانیم بیش از این به تیم خود افتخار کنیم، این یک پیشرفت بزرگ برای Ubisoft Toronto و استدیو‌هایی است که با ما در این پروژه جاه طلبانه همکاری کردند: Ubisoft Montreal, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Bucharest و Ubisoft Pune. بازی Splinter Cell Blacklist اولین پروژه استدیو ما است که Gold می‌شود.
ما همگی یک تیم شگفت انگیز از کل صنعت گیم هستیم و همه‌مان خواستیم بزرگترین بازی را در این سری ارائه دهیم. من می‌دانم که الان از طرف کل تیم سازنده صحبت می‌کنم و من می‌گویم که نمی‌توانیم صبر کنیم تا بازی به دست طرفدارامان برسد."

Ubisoft در سال 2009 باز شدن شعبه Toronto خود را تایید کرد، افراد این استدیو سازندگان با سابقه بازی‌های Assassin's Creed, Splinter Cell و دگیر پروژه‌های Ubisoft بودند، این استدیو برای ساخت Splinter Cell جدید به همراه 2 IP جدید و یک پروژه از سری Assassin's Creed تاسیس شد.

Splinter Cell: Blacklist در 14 آگوست روز چهارشنبه توسط IGN نقد خواهد شد.

Splinter Cell: Blacklist در 20 آگوست برای PC,Xbox 360,PS3 و Wii U عرضه خواهد شد.

منبع

عیدتون مبارک
فکر کنم یه 6 سال پیش بود که اسپیلنتر بازی کردم اسمش یه theory داشت
تریلر رو ندیدیم
اما بازیش به نظر میاد اکشن تر شده اینو از باکس ارتش میگم چون تفنگ بدون صدا خفه کن بدرد مخفی کاری نمیخوره اما چاقو خوبه براش
و تو مخفی کاری کسی نمیدود اما این گرد و خاک به پا کرده احتمالا مخفی کاریش واقعا کمرنگ شده

با احترام
اما از این حرفتون مشخصه این سبکو بلد نیستید بازی کنید برای همین لذت نمیبرید
یعنی چی شبیه cod ??? :))

بله اینجور بازیها رو میشه به صد شکل مختلف مراحلو تموم کرد ساده ترین روشم اینه بری یه منطقه رو به خاکو خون بکشی دو سوت بازی تموم کنی بره (که این اصلا بازی کردن نیست ) .. اما اصل مطلب اینه بدونی چطور از وسائلت استفاده کنی که بعد اتمام مرحله حتی یک سربازم هم متوجه حضورت نشه ..

سعی کن بیشتر تمرین کنی و حوصله بخرج بدی بازی به اکشن نکشونی مخفی کاری کنی حتما علاقه مند خواهی شد.

عزیزم شما نمی خواد به من SPLINTER CELL بازی کردن یاد بدی هر وقت شما سری کامل SPLINTER CELL رو بازی کردی و Pandora tommorow هم که مخفی کاری کامله تموم کردی بعد بیا با هم صحبت می کنیم .

فکر کنم یه 6 سال پیش بود که اسپیلنتر بازی کردم اسمش یه theory داشت

اما بازیش به نظر میاد اکشن تر شده اینو از باکس ارتش میگم چون تفنگ بدون صدا خفه کن بدرد مخفی کاری نمیخوره اما چاقو خوبه براش
و تو مخفی کاری کسی نمیدود اما این گرد و خاک به پا کرده احتمالا مخفی کاریش واقعا کمرنگ شده
Chaos Thory !؟ :دی

نکات جالبی بود :-? :دی
ولی صدا خفه کن که داره ، فقط آرم ESRB افتاده روش :-" پایین آرم رو نیگا کنید میبینید :دی

Chaos Thory !؟ :دی

نکات جالبی بود :-? :دی
ولی صدا خفه کن که داره ، فقط آرم ESRB افتاده روش :-" پایین آرم رو نیگا کنید میبینید :دی
عجب صدا خفه کن اره اون پایین تصویر یه ذره اومد بیرون، حواسم به اونش نبود
بعد بیا برو خودتو اصلاح کن اینقدر تخلف نگیری ،واقعا زشته:)

یعنی چی این حرف؟پشتکار شما قابل تحسین تره,تنها نسخه ای که برای پلتفورم PS نیامده کانویکشنه.

[TABLE="class: wikitable, width: 1123"]
[TR]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, align: center"]Year[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, align: center"]Title[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, align: center"]Developer(s)[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, colspan: 4, align: center"]Platform(s)[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]Sony[/TD]
[TD]Microsoft[/TD]
[TD]Nintendo[/TD]
[TD]Other[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2002[/TD]
[TD]Tom Clancy's Splinter Cell[/TD]
[TD]Ubisoft Montreal
Ubisoft Shanghai
Gameloft[/TD]
[TD="bgcolor: #DDFFDD"]PS2
PS3[SUP]1[/SUP][/TD]
[TD="bgcolor: #DDFFDD"]Windows
Xbox[/TD]
[TD="bgcolor: #DDFFDD"]GC
GBA[/TD]
[TD="bgcolor: #DDFFDD"]Java ME
NGE
OS X[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2004[/TD]
[TD]Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow[/TD]
[TD]Ubisoft Shanghai
Ubisoft Annecy[/TD]
PS3[SUP]1[/SUP][/TD]
Xbox[/TD]
GBA[/TD]
[TD="bgcolor: #FFDDDD"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2005[/TD]
[TD]Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory[/TD]
[TD]Ubisoft Montreal
Ubisoft Annecy
Gameloft[/TD]
PS3[SUP]1[/SUP][/TD]
Xbox[/TD]
DS
3DS[SUP]2[/SUP][/TD]
[TD="bgcolor: #DDFFDD"]NGE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2006[/TD]
[TD]Tom Clancy's Splinter Cell: Essentials[/TD]
[TD]Ubisoft[/TD]
[TD="bgcolor: #DDFFDD"]PSP[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent[/TD]
[TD]Ubisoft Shanghai
Ubisoft Montreal
Ubisoft Annecy[/TD]
PS3[/TD]
Xbox
360[/TD]
Wii[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2010[/TD]
[TD]Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction[/TD]
[TD]Ubisoft Montreal
Gameloft[/TD]
Windows Phone
360[/TD]
[TD="bgcolor: #DDFFDD"]Android
Bada
iOS
OS X[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2013[/TD]
[TD]Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist[/TD]
[TD]Ubisoft Toronto[/TD]
[TD="bgcolor: #DDFFDD"]PS3[/TD]
360[SUP]3[/SUP][/TD]
[TD="bgcolor: #DDFFDD"]Wii U[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

ببین من چی گفتم بعد سریع جبهه بگیر واسه من . گفتم PS3 نگفتم Playstation.
از همون روزی که معلوم شد بازی برای PS3 هم میاد دیگه از قدیس بودن در اومد تا قبل اون از MGS هم این بازی شاخ تر بود . زمان Conviction ما هرچی میگفتیم اقا این دیگه اصالت قبلیا رو نداره اکشن شده و اینا همه برچسب فن و میچسبوندن به ادم ولی الان ...

شما دچار پریشان‌پنداری شدی
شما هر وقت بزرگ شدی با یه PM , ID بدی , جوابتو میدم.

با احترام
اما از این حرفتون مشخصه این سبکو بلد نیستید بازی کنید برای همین لذت نمیبرید
یعنی چی شبیه cod ??? :))

بله اینجور بازیها رو میشه به صد شکل مختلف مراحلو تموم کرد ساده ترین روشم اینه بری یه منطقه رو به خاکو خون بکشی دو سوت بازی تموم کنی بره (که این اصلا بازی کردن نیست ) .. اما اصل مطلب اینه بدونی چطور از وسائلت استفاده کنی که بعد اتمام مرحله حتی یک سربازم هم متوجه حضورت نشه ..

سعی کن بیشتر تمرین کنی و حوصله بخرج بدی بازی به اکشن نکشونی مخفی کاری کنی حتما علاقه مند خواهی شد.
اون دوستمون بد حرفی نمیزنه
توی Conviction بعضی جاها تحمیلی باید اکشن بازی میکردی مثلا Mission 2 بود اگه اشتباه نکنم توی عراق بود رسما COD بود تو اون مرحله فقط سوم شخص. یا مثلا نیمه ی دوم بازی هرچی به سمته اخرش میرفتی نمیدونم یادتون هست یا نه صفحه هی سیاه سفید میشد و باید فقط تیراندازی میکردی.

آخرین ویرایش:
اون دوستمون بد حرفی نمیزنه
توی Conviction بعضی جاها تحمیلی باید اکشن بازی میکردی مثلا Mission 2 بود اگه اشتباه نکنم توی عراق بود رسما COD بود تو اون مرحله فقط سوم شخص. یا مثلا نیمه ی دوم بازی هرچی به سمته اخرش میرفتی نمیدونم یادتون هست یا نه صفحه هی سیاه سفید میشد و باید فقط تیراندازی میکردی.
درود
یحتمل تمام مراحل اینجوری نبود که لقب cod میده به بازی
بله مراحلی که فرمودید کاملا باید گردو خاک بپا کرد اما تعداد خیلی کمی مراحل اینجوری بودن

در بازی Conviction سوای داستان بازی که تا حدودی خیلی کم اکشن شده بود اماااااااااااااا بشدت قسمت DENIABLE OPS بازی حالت مخفی کاری و بینهات عالی بود
..
عزیزم شما نمی خواد به من SPLINTER CELL بازی کردن یاد بدی هر وقت شما سری کامل SPLINTER CELL رو بازی کردی و Pandora tommorow هم که مخفی کاری کامله تموم کردی بعد بیا با هم صحبت می کنیم .
شما در نسخه Conviction کامل قسمت DENIABLE OPS تموم کن بعد بیا بگو این بازی COD بود ..اون زمان که کسی نمیدونستSPLINTER CELL چیه ما تمام سری هاشو تموم کرده بودیم

موفق باشی

آخرین ویرایش:
چه متا متایی را انداختن ! یکی که مثل من با sc20k سم زندگی کرده منفی هم بگیره با جون دل بازی میکنه !

والا...!
من دوسه ساله میام بازیسنتر هرروز سر یه چه چیزی باید بحث الکی باشه!!
الآنم که تو پستای بالاتر دیگه موضوع سر اینه که من بیشتر SC بازی کردم و بابای من قویتره و...:Dبیخیال بابا!:D

خیلی خوشم میاد اصلا ...
متای 80 = بازی بد
متای زیر 80 = غیر قابل بازی
جدیدا اینطوری شده ؟
حالا متا زیر 80 باشه یعنی بازی بده ؟ نه یعنی متوسطه روبه خوبه ...
فک کنم زیر 60 میشه غیر قابل بازی نه ؟
من جدیدا اصلا سمت متا و نمرات نمیرم ...
یکی اصلا از TLoU خوشش نمیاد اما با مثلا Painkiller حال میکنه ...
متا = کشک ...
فقط یه چیزی شده که ملت باش پز بدن ... Quantum Of Three هم نمره هاش جالبه ... پس همه بازیا افتضاحا
بابا جای گیر دادن به متا بشینید بازی کنید لذت ببرید
ما با مگا درایو شینوبی بازی میکردیم ... متا هم نداشت اصلا :)) کلی هم حال میکردیم ... اصلا اصل گیم لذت بردنشه ... حالا متا 1 یا 10 فرقش چیه ؟ گرافیک و صدا گذاری و ... یکم بالا پایین ... گیم پلی + داستان ارزش بازی رو بالا میبره ... که اونم صد در صد سلیقست ...
SC همیشه خوب بوده حتی با تغییر های زیاد من مطمئنم اینم خوب از آب در میاد
بیخیال نمره و این حرفا ... بشینید پا PC - PS3 -X360 تون لذتش رو ببرید :دی
هرکی هم SC بازی نکرده بره گیر بیاره بازی کنه ... Splinter Cell - Pandora Tomorrow - Chaos Theory - Double Agent - Conviction همه خوبن با یه سری تغییر من خودم PT و CT رو خیلی دوس دارم پیشنهاد میشه از دست ندید

امیدوارم بازی خوبی بشه ... البته با این که بازیش FULL BODY MOTION CAPTURE هستش ولی هنوز هم انیمیشن های بازیش خیلی جای کار داره ( که البته دیگه جای کار نمیتونه داشته باشه چون گلد شده :D ) مثلا نارنجک ژرت کردن و روی لوله اینطرف اونطرف رفتن واقعا افتضاح و خنده دار هستش انیمیشنش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or