Splinter Cell: Blacklist گلد شد

RattleSnake

کاربر سایت
16130324810002679790.jpg

Ubisoft Toronto رسما اعلام کرد بازی Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist گلد و آماده فرستادن به کارخانه برای بسته بندی شده است. این بازی stealth action در 20 آگوست برای پلتفرم‌های Xbox 360, PlayStation 3, PC و Wii U عرضه خواهد شد.

Alex Parizeau تهیه کننده بازی به IGN گفت:"
ما نمی‌توانیم بیش از این به تیم خود افتخار کنیم، این یک پیشرفت بزرگ برای Ubisoft Toronto و استدیو‌هایی است که با ما در این پروژه جاه طلبانه همکاری کردند: Ubisoft Montreal, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Bucharest و Ubisoft Pune. بازی Splinter Cell Blacklist اولین پروژه استدیو ما است که Gold می‌شود.
ما همگی یک تیم شگفت انگیز از کل صنعت گیم هستیم و همه‌مان خواستیم بزرگترین بازی را در این سری ارائه دهیم. من می‌دانم که الان از طرف کل تیم سازنده صحبت می‌کنم و من می‌گویم که نمی‌توانیم صبر کنیم تا بازی به دست طرفدارامان برسد."

Ubisoft در سال 2009 باز شدن شعبه Toronto خود را تایید کرد، افراد این استدیو سازندگان با سابقه بازی‌های Assassin's Creed, Splinter Cell و دگیر پروژه‌های Ubisoft بودند، این استدیو برای ساخت Splinter Cell جدید به همراه 2 IP جدید و یک پروژه از سری Assassin's Creed تاسیس شد.

Splinter Cell: Blacklist در 14 آگوست روز چهارشنبه توسط IGN نقد خواهد شد.

Splinter Cell: Blacklist در 20 آگوست برای PC,Xbox 360,PS3 و Wii U عرضه خواهد شد.

منبع

بالاخره اومد چه عجب!
کسی میدونه کی معرفی اش کردن؟ من فکر کنم 2-3 سالی میشه؟نه!
بی نهایت هم تریلر از اومد .....................

اولش خوندم 14 Aug گفتم ای جان بازی تو همین هفته میاد، بعد دیدم این تاریخ واسه نقد IGN هست :| :دی ولی خب 11 روز هم زیاد نیست، میشه صبر کرد :دی

ذره ای امید به بازی ندارم . متای بالای 80 بگیره کاملا سوپرایزم کرده !! نه نمایش هاش جالب بودن و نه یوبیسافت زیاد روش مانور داده . کلا قطع امید هستم .

کاور رو والا نمیدونم چی بگم !! همون اول هم که معرفی شد گفتم که چه شاهکاری هست !! میرمهنا بهتره !

اینجور بازی ها دورشون گذشته و خیلی سخت میشه یک چیز تاپ ازشون در اورد نسخه قبل هم برای من جالب بود مخصوصا بخش CO-OP ولی کنترل کارکتر خیلی سخت و مصنوعی بود که امیدوارم تو این شماره درست بشه..

فقط سر جدشون اون سیاه سفید شدن تصویر رو بردارن که دهن ما رو سرویس کرد اوایل بازی خیال میکردم دیسکم خرابه و هی فحش می دادم فروشنده :|

من که میخرم،بازی میکنم،لذت هم میبرم!
تحت تاثیر حرفای اوناییم که ناامید شدن از سری قرار نمیگیریم...:D
پ.ن: گلد شد یعنی چی؟
گلد شدن یعنی ساخت بازی کاملا به پایان رسیده و الان برای عرضه آماده-ست

ذره ای امید به بازی ندارم . متای بالای 80 بگیره کاملا سوپرایزم کرده !! نه نمایش هاش جالب بودن و نه یوبیسافت زیاد روش مانور داده . کلا قطع امید هستم .

کاور رو والا نمیدونم چی بگم !! همون اول هم که معرفی شد گفتم که چه شاهکاری هست !! میرمهنا بهتره !
متا 80 ??!!!
اين بازي در بد ترين شرايط متاش كمتر از 88 نميشه.... نا سلامتي اين بازي جز5 بازيه برتر و پر اميد از نگاه تحريريه bc در سال 2013 هست و در جايگاهي بالاتر از mgs v
lol.......

فقط امیدوارم نسخه ی این نسل در حد ps2 نباشه مثل اون تریلری که از Watch Dogs منتشر شد
اصلا بازی نسخه نسله بعدی نداره.گرافیک بازی هم تو تریلر ها مشخص شده.;)

- - -ویرایش - - -

حالا که بازی برا PS3 هم قراره بیاد , بازی خار پیدا کرده و تکراری شده و دوره شون گذشته .
واقعا پشتکارتون قابل تحسینه.
شما خودت تریلر های بازیرو ببینی متوجه میشی منظور دوستان چیه.اینقدر بد بین نباش:d.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or