PlayStation Spider Man

p8ko_1.png

بازی جدید استودیو Insomniac games در کنفرانس E3 2016 تحت عنوان Spider Man معرفی گردید.
پیتر پارکر قهرمان سری اینبار بازگشته است تا ما شاهد ماجراجویی جدیدی باشیم،ماجراجویی که به ریشه های سری بازگشته است.کارگردان بازی در مورد بازی اینگونه میگوید"به طور شخصی یکی از اروزهایم کار برروی چنین بازی بود اینکه برروی IP کار کنیم که 22 سال در خانه خود نبوده است بسیار هیجان انگیز است.ما دوست داریم بازی بزرگی را با گیم پلی باورنکردنی،داستان عمیق و گرافیک چشم نواز بسازیم".
پیترپارکر کسی است که به عنوان قهرمان وظیفه دارد با جرم و جنایت مبارزه کند و به صورت هم زمان اتفاقات زندگی شخصی خودش را نیز حل کند و یک تعادل میان زندگی و شخصیت خود برقرار سازد.جان و زندگی میلیون ها افرادی که در شهر نیویورک زندگی میکنند در دستان اوست.

dos5_2.png

q32i_information.png
4jwc_5853bce2ec0c270fc2f62de9.png
نسخه جدید Spider Man بزرگترین بازی اینسامنیاک و بلندپروازانه‌ترین بازی برای مارول است.
این نسخه جهان‌باز خواهد بود
بازی طی مدتی 4 ساله در دست توسعه است.
این نسخه قرار نیست قسمتی از فیلم‌های انتشار یافته باشد
اینسامنیاک در حال انجام کارهایی است که خود میخواهد و همه چیز را به اندازه با یکدیگر مخلوط می‌کند.
داستان بازی ریشه دار است و برای استودیو فرصتی را پدید اورد تا جهان Spider Man را خودش بسازد.
بازی به سنت قدیمی فرانچایز احترام می‌گذارد توسعه‌دهندگان می‌توانند کمی آزادی در ساخت آن داشته باشند.تغییر در لباس اسپایدی مثال خوبی است.
با پیشرفت در توسعه نسخه جدید Spider Man این عنوان روز به روز بهتر و بهتر می‌شود.
داستان بازی در اصل برروی اینکه چه کسی در پشت ماسک قرار دارد و وقتی ماسک را برروی صورت خود قرار می‌دهد به چه چیزی تبدیل می‌شود تمرکز خواهد کرد.
نام بازی فقط Spider Man است.
اگر به سمت یک ساختمان تار پرت کنید و به سمتش حرکت کنید نه تنها بهش برخورد نمیکنید بلکه میتونید روی سطح ان ساختمان هم بدوید
در صورتی که سمت یه ساختمان تار پرت کنید و به سمتش حرکت کنید نه تنها بهش برخورد نمیکنید بلکه میتونید روی سطح اون ساختمان هم بدوید
در بازی امکان به قتل رساندن شخصی وجود ندارد اگر اسپایدر من کسی را از بالای ساختمان به پایین پرت کند، به صورت خودکار تار به طرف ان شخص پرتاب خواهد شد
این عنوان در تاریخ ۷ سپتامبر سال جاری مصادف با 16 شهریور ماه منتشر خواهد شد.

pob0_screenshot.png

uvhm_1327327-spider-man.jpg

با تشکر از احسان عزیز برای زحماتش @Kaine

آخرین ویرایش:
اطلاعات جدید حسابی چسبید... البته راستش یه تریلر چند دقیقه ای رو ترجیح میدادم ولی الانم اطلاعات مفیدی منتشر کردن:D
این Web Bomb هم شدیدا باحال میزنه خیلی دوست دارم تو بازی مدام استفاده اش کنم:x
spiderbombgif.gif

درکل همه چیز عالیه... برای لباس های مختلف اسپایدرمن خیلی هایپم به خصوص که هر لباس توانایی های خاص خودش رو داره... هرچند همین لباس جدیده رو فعلا با اختلاف بیشتر از بقیه دوست دارم\m/
بعد از اونم دوست دارم با لباس Noir کار کنم و ببینم چه ویژگی هایی داره:x
درکل من تا شهریور دووم بیارم هنر کردم:((

دقیقا گرافیکش خیلی خوبه
تار رو به طرف مقابل زد چرا شخص دوم رو هم در گیر کرد!!!به نظر گیم پلی جذابی باید داشته باشه
این یکی از گجت هاشه مثل ترپ میمونه اگه به دیوار بزنه شخصی که ازش رد شه گیر میکنه به دیوار اگه به شخص بزنه یکی که نزدیکش باشه بهش میچسبه مثل همین گیفه اگه هم کسی نزدیکش نباشه میچسبه به دیوار یا زمین

• Like
Reactions: mohsen2012
توی بازی مثل این که یه گجت جدید هم به اسم Spider drone وجود داره که میتونه خودش تار بزنه و دشمنا رو شناسایی کنه و این حرفا.
هرچی کلا تو بتمن ارکام بوده به یک نحوی دیگه استفاده شده تو گجت فقط اینجا ویژگی تار زدنش تقویت شده:D

توی بازی مثل این که یه گجت جدید هم به اسم Spider drone وجود داره که میتونه خودش تار بزنه و دشمنا رو شناسایی کنه و این حرفا.
آره یه اسکین هم برای پیش خرید گزاشتن براش:))
ولی درون ها کلا ابزاری هستن که فکر میکنم از بازی ها باید حذف بشن:-" اینکه قبل از ورود به محوطه همه جا رو شناسایی کنی...یه کرمی هم دارن که استفاده میکنی:-"
البته اینا سرعت حرکت تو محیط خیلی بالاست، سیستم مبارزاتشم جذابه! بعید میدونم مخفی کاری به سر کسی بزنه اصلا:-"
ولی عقاب AC یا درون W_D2 امیدوارم تو شماره های بعدی حذف بشن:-" هیچ بازیی هم اسم درون نیاد توش دیگه:))

هرچی کلا تو بتمن ارکام بوده به یک نحوی دیگه استفاده شده تو گجت فقط اینجا ویژگی تار زدنش تقویت شده:D
از این تکنولوژی drone حتی تو فیلم Homecoming هم استفاده شده برای اسپایدرمن. اینکه از یه بازی دیگه الهام و یا الگو برداری بشه به طرز صحیح و درست یا حتی بهتر خیلی هم خوبه.
نمونش همین God of War که کوری گفته از بازی The Last of Us الهام گرفته و برای کمبات ها هم از SoulsBourne تمام منتقدین پشم هاشون ریخته با این همه تغییرات و الگو برداری.

پس نتیجه اینه که یه بازی از یه بازی دیگه به هر نحوی چیزی رو استفاده کنه اگه بهتر هم باشه خیلی خوبه.

الان هر چی تو بتمن هم بوده قبلاً یه جای دیگه بوده چه ربطی داره؟:دی پیترپارکر یه نرد نابغس که کلی وسیله برای خودش میسازه، مطمئناً توی وضعیت فعلی منطقیه Drone داشته باشه وقتی ۸ سال اسپایدرمن بوده.:دی

ولی عقاب AC یا درون W_D2 امیدوارم تو شماره های بعدی حذف بشن:-" هیچ بازیی هم اسم درون نیاد توش دیگه:))
کل Watch Dogs 2 که شده بود درون :D 80 درصد بازیو میشد یجای امن کاور بگیری و با درون تو Restricted Area بری و همه کارا رو انجام بدی. انقدم آسون میشد در این حالت که آدم رغبت نمیکرد خودش بره بین اون همه گارد اسلحه بدست. :D
باز تو بازیایی مث اساسینز یا اسپایدرمن درون (یا عقاب) فقط واسه شناسایی دشمنا استفاده میشه و اینجوری گیم پلی رو تحت شعاع قرار نمیده.

• Like
Reactions: Akiba
کل Watch Dogs 2 که شده بود درون :D 80 درصد بازیو میشد یجای امن کاور بگیری و با درون تو Restricted Area بری و همه کارا رو انجام بدی. انقدم آسون میشد در این حالت که آدم رغبت نمیکرد خودش بره بین اون همه گارد اسلحه بدست. :D
باز تو بازیایی مث اساسینز یا اسپایدرمن درون (یا عقاب) فقط واسه شناسایی دشمنا استفاده میشه و اینجوری گیم پلی رو تحت شعاع قرار نمیده.
یکم بی ربطه پست ولی...:-"
دقیقا! درون همه کاره ی W_D2 شده بود!
باز اون RC Jumper محدودیت حرکت داشت،یکم سخت تر میشد دشمن رو دور زد، و محدودیت دیدش هم کمتر بود! در کل گجت بالانس تری بود! (گرچه همونم اگر نبود باز شاید بهتر میبود:-" )
ولی عقاب AC هم به نظرم حرکت بدی بود! قشنگ عقاب میفرستادی،کل محیط رو میدیدی تمام راه های دسترسی و تله و فلان و بیسار، یا حتی مسیر حرکت دشمن ها رو میدیدی! بعد میرفتی جلو! چه مخفی کارییه دیگه! وقتی همه چی مثل کف دست مشخصه:-" باز زمانی که ایگل ویژن بود چند متر جلوتر رو میدیدی و مثلا اگر دشمنی رو طبقه ی بالا میدیدی،دیگه با ایگل ویژن نمیدیدی کدوم پنجره و کدوم ضلع ساختمون راه داره به اونجا!

در کل به نظرم یکی از اضافی ترین و در عین حال پر استفاده ترین گجت هاییه که به بازی ها اضافه شده هست! امیدوارم هرچه زودتر حذف بشه و به بازی های دیگه نفوذ نکنه:دی

البته همینطور که گفتم فکر نمیکنم چندان به درد اسپایدرمن بخوره! و حتی نمیدونم و ایده ای ندارم که اصلا کجا میتونه به دردش بخوره:دی
بگن برای MJ هست،راحت تر قبولش میکنم:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or