او در جواب این سوال گفته است که:
در طی مصاحبه ای که آقای اسپنسر با AusGamers داشته است از او پرسیده شد که به دلیل تشابه ساختار کنسول به PC و همچنین بهره وری از Cloud و Windoes 8 آیا ما شاهد بازی های این کنسول بر روی PC خواهیم بود؟که او جواب داد:فعلا من نمیتوانم درباره آن صحبت کنم
چندی پیش نیز Major nelson درباره امکان پشتیبانی XOne از کیبورد و موس صحبت کرده بود.من فعلا اجازه ندارم درباره آن صحبت کنم(با لبخند)اما کار نحوه بازی با یک بازی کنسولی با یک بازی برای کامپیوتر تفاوت دارد... به عنوان مثال Shadowrun که بر روی Xbox360 منتشر شد و ما در آن بازی شاهد تقابل بازیکنان این دو بودیم هر چند که موفقیت زیادی دست پیدا نکرد اما ما از آن چیز های زیادی یاد گرفتیم.اما بعد ما بازی Skull of shogun رو داشتیم که همزمان بر روی 3 پلتفورم عرضه شد و شما میتوانستید بازی رو بر روی یک پلتفرم تا قسمتی پیش ببرید و بر روی یک پلتفروم دیگه به وسیله ی Cloud سیو رو منتقل کرده و ادامه دهید.اما حالا Halo: Spartan Assault رو داریم که در ارتباط با Halo4 است هرچند که بازی های کاملا متفاوتی هستند.این ارتباط بین پلتفرم ها به نظرم آینده صنعت گیم است هر چند که سازنده ها اجباری از استفاده از اون رو ندارن اما به نظرم Xbox Live بستر بسیار خوبی رو برای این کار در بین پلتفورم ها میتونه پدید بیاره
نظر شما چیست؟

(البته اونوقت دیگه فاتحه کنسول ها خونده میشه!)