Spec Ops : The Line | Xbox 360

مولتی پلیر بتا سیخی چند ؟!
این بازی همونیه که U تو روز اول تریلرشو دیدی ...
خودتم میفهمی چی داری میگی اصلا؟ یعنی چی سیخی چند؟ منظورت چیه. یعنی این بخش قسمتی از بازی نیست؟ خوشحال میشم بهتر جواب بدی.

ببخشید یه سؤال این مولتی پلیر بتا رو چطور بازی کردین؟
والا خودمم نمیدونم فقط دیدم ایمیل اومد برام و ازم دعوت شده بود برای بازی. حالا چجوریشو نمیدوم. فکر کنم قبلا توی سایتی چیزی ثبت نام کرده بودم که به صورت رندوم یه کد هم برای من ارسال شد.

خودتم میفهمی چی داری میگی اصلا؟ یعنی چی سیخی چند؟ منظورت چیه. یعنی این بخش قسمتی از بازی نیست؟ خوشحال میشم بهتر جواب بدی.

به نظر من برای قضاوت کمی که نه! خیلی زوده:)
زمان عرضه‌ی بازی TBA هستش و روی این قضیه حالاحالا ها می‌شه کار کرد
البته من یه جا خوندم بازی مال 2011 هستش:-/
یعنی حداقل چهار ماه و حد اکثر یک سال و چهار ماه! تا عرضه مونده
به نظر شما نمی‌شه توی این مدت گرافیک بازی از حد PS2 به حد 360 و PS3 :d برسه؟

به نظر شما نمی‌شه توی این مدت گرافیک بازی از حد PS2 به حد 360 و PS3 :d برسه؟
والا دلیلی نمیبینم 1 سال به عرضه بازی مونده مولتی پلیر بتا بدن بیرون. مال MOH هم ببازی کردیم اما 2-3 ماه به زمان انتشار مونده.

والا دلیلی نمیبینم 1 سال به عرضه بازی مونده مولتی پلیر بتا بدن بیرون. مال MOH هم ببازی کردیم اما 2-3 ماه به زمان انتشار مونده.
من هر قدر گشتم هیچ جا دمویی پیدا نکردم!
شما این دمو را کجا گرفتی؟
میشه آدرس اون سایتی که گفتین براتون میل فرستاده را بدین؟

عزیز من صفحات قبل چی داشتم میگفتم. این دمو رو هیچ کس نمیتونه ببینه. بهتون Redeem Code می دن. بعد این کد رو تو بخش Redeem وارد میکنید و صفحه ای براتون باز میشه که حاوی دانلود چیزی است که کدش رو وارد کردید. اگر قرار بود همه ببینن که دیگه VIP نمی شد.

سایت هم مال خود بازی بود. و الان دیگه کدی نمیفرستن چون وقتش تموم شده.

http://www.specopstheline.com

Demo قابل بازی این بازی امروز در Xbox Live و PSN قرار گرفت

کاربران Xbox Live که دارای اکانت Gold هستند میتوانند Demo بازی Spec Ops: The Line را دانلود و بازی کنند .

حجم Demo این بازی 1.45 GB است

خُب دمو رو بازی کردم . گیم پلی بازی خیلی خوب بود به نظرم . تنوع اسلحه تو بازی خوب هستش . صدا گذاری خوبه . گرافیک بازی هم میشه گفت خوبه اما ایمدوارم بهتر شه . بعضی از صحنه ها خیلی بی کیفیت میشه . هفکت ها هم اصلا خوب نیست مخصوصا انفجارها !
البته اول دمو هم میگه که این کیفیت مربوط به نسخه نهایی نیست
فارسی هم خیلی خوب حرف میزنن ! حداقل بهتر از اون یکی بازی ! یه لهجه ی خاصی هم دارن خیلی باحاله :d
میتونین به هم تیمی هاتون دستور بدین برای حمله یا اینکه به کی تیر اندازی کنن و ...
کلا خوشم اومد اما قفط امیدوارم گرافیک بازی بهتر شه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or