Spec Ops: The Line | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

92782874049027543082.jpg

Developer: Yager Development
Publisher: 2K Games
Genre: Third-person shooter,tactical shooter
Release: June 26, 2012

Spec Ops: The Line یک بازی سوم شخص تاکتیکال هست از سری بازی های قدیمی Spec Ops هست که توسط استدیو Yager در حال ساخت هست ناشر بازی هم 2K Games هست داستان این بازی در دبی اتفاق میوفته دبی که یک شهر ثروتمند و بزرگ بوده بر اثر توفان شن به شهری مرده تبدیل شده به خاطر همین مشکل Colonel John Konrad که یک به عنوان یک افسر ارشد در ارتش آمریکا شناخته میشه و یکی از بنیان گذاران گروه دلتا هست به محل رفته برای تخیله شهر و کمک رسانی ولی بعد از مدتی پیامی نامفهوم از طرفش فرستاده میشه که باعث نگرانی ارتش میشه اینجاس که ارتش شما رو یعنی Captain Martin Walker وارد بازی میکنه شما رهبری یک گروه حرفه ای دلتا فورس رو بر اختیار دارید...

در مورد گیم پلی هم علاوه بر این که با نیرو های دشمن باید بجنیگد با بلاهای طبیعی هم باید بجنگید! همون طور که گفتم دبی درگیر یک توفان شده اصلی ترین چالش شما در بازی همین شن ها هستن که گاهی به نفع شما هستن برای پیشروی گاهی به ضرر! با پیشرفت در بازی تجهزیات و اسلحه های بهتری بدست میارد شما قدرت دستور دادن به افراد خودتون رو برای نبرد ها دارید موتور بازی هم Unreal Engine 3 هست.
صدا پیشه
Walker هم آقای Nolan North هست که تو بازی های بزرگی همکاری داشته!
Screenshots

1920x1080

_______________________________________________​

4 ویدئو جدید از بازی که مزبوط میشه دمو بازی که برای x360 منتشر شده.

در آخر هم بگم​
یک تاپیک قدیمی برای این بازی تو سال 2010 زده شده بود که به دلیل این که زننده تاپیک بن شده و اطلاعاتش هم کپی از یک سایت ایرانی بوده این تاپیک رو زدم که حال هوای جدیدی هم داشته باشه.​

آخرین ویرایش:
سلام بر داداها
من بازی رو تموم کردم و الان بدجور گیجم
پایان بازی {قبل تیتراژ پایانی.این که خودکوشی کردیم یا یارو رو کشتیم حساب نکنیم}قضیه ش چی بود؟تو توهم بودیم یا همه این کارا تقصیر ما بود{اون صحنه هایی رو که نشون میداد}...؟
کنراد از قبل مرده بود یا ما میکشیمش؟

به تصاویر پایین هم یه دقتی بکنید:
55679334619690928480.png

17966273964559998381.png

http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8/55679334619690928480.png
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8/17966273964559998381.png

ممنون میشم کمکم کنید.

---------- نوشته در 08:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:19 PM ارسال شده بود ----------

راستی این لوگو ایرانی بود!
آخه قبل اینکه دارش بزنن یه چیزای فارسی گفت

Last edited by a moderator:
سلام بر داداها
من بازی رو تموم کردم و الان بدجور گیجم
پایان بازی {قبل تیتراژ پایانی.این که خودکوشی کردیم یا یارو رو کشتیم حساب نکنیم}قضیه ش چی بود؟تو توهم بودیم یا همه این کارا تقصیر ما بود{اون صحنه هایی رو که نشون میداد}...؟
کنراد از قبل مرده بود یا ما میکشیمش؟

به تصاویر پایین هم یه دقتی بکنید:
55679334619690928480.png

17966273964559998381.png

http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8/55679334619690928480.png
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8/17966273964559998381.png

ممنون میشم کمکم کنید.

---------- نوشته در 08:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:19 PM ارسال شده بود ----------

راستی این لوگو ایرانی بود!
آخه قبل اینکه دارش بزنن یه چیزای فارسی گفت

دوست عزیز شما اگر صفحات قبل رو می خوندید در یکی از پست ها بنده توضیحاتی درباره داستان دادم که پاسخ بعضی از سوالات شما هم درش هست .

لوگو ایرانی نیست ، به 6 زبان دنیا مسلط هست که یکیش هم فارسی ـه به خاطر همین قابلیت به عضویت تیم دلتا پذیرفته میشه .

در تصویری که سوال پرسیدی که کدوم کنرد واقعی هست :
اون جسدی که روی صندلی افتاده کنرد واقعی هست و این شخصی که روبروی واکر ایستاده ، فقط توهم ـه ذهن واکر ـه و بس !

آخرین ویرایش:
دوستان شرمنده شاید سوالم تکراری باشه
1این 4 پایان بازی چطوریه تو اون اینه کشته میشیم دومی با سربازهخا برمیگردیم خونه سومی اون سربازای که اومدن دنبالمون شتک می کنیم چهارمی چیه ؟
2 تو همون پنت هوس رو که میگردیم چندتا عکس و.. هست که برمیداره اینا چیه قضیشون

سلام به تمام برو بچ نمیدانم چرا گیج میزنم تاپیکا رو قات میکنم اینم داشته باشید بد نیست این لینک که میذارم را حتما وا کنید برید عضضو بشید بعد یک ایمیلی بهتون میرسه لینک رو شما هم بذارید یک جور زیر مجموعه جمع کردن بعدن بهتون یک کادو میده فقط حواستون باشه ادرس منزل را اگر خواست انگلیسی بنویسسید بعدا بعد یک مدتی که یک مقدار زیر مجموعه جمع کردین بهتون کادو میده فقط 40 نفر باید زیر مجموعه من شید بعدا خودتون لینک را بذارید 40 نفر هم باهم عضو میشیم که همه کادو بگیریم فقط یک موضوعی که هست که سایت رو ای پی تون حساسه پس دو بار عضو نشین هرکی
خواست بدونه همین تو تاپیک یک چیزی بگه کمکتون میکنم اینم لینک دانلود برنامه تغییر ای پی : جستجو برای دانلود نرم افزار تغییر ای پی
لینکا هم کار نکرد به خودم بگین همین جا
لینک اون سایته:Xpango - Welcome to the Free Generation | Xpango.com

تاپیک نسبتا قدیمی‌ رو بالا می‌کشیم :دی
منم افتخار بازی کردن این بازی رو داشتم الان افسوس میخورم چرا همون موقع که اومد بازی نکردم :|
داستان بازی واقعا عالی‌ بود،پایان‌های بازی رو می‌شه چند جور تفسیر کرد،تنها عیبی که در مورد داستان پیدا کردم این بود که یه سری نکات داستان توضیح ندران و فکر کنم سازنده‌ها خواستن بزارن به عهده خود بازی کن ولی‌ خیلی‌ گنگ شده

مثل اینکه نیرو‌های تحت 33rd فرماندهی کی‌ بودن، یعنی‌ تنهایی‌ اونجا مونده بودن که از مردم محافظت کنن؟یا walker اون قدر می‌خواست خودشو قهرمان بدونه که یه ماموریت خیالی و دشمنای خیالی واسه خودش ساخته بود. از نیرو‌های مرده

تاپیک نسبتا قدیمی‌ رو بالا می‌کشیم :دی
منم افتخار بازی کردن این بازی رو داشتم الان افسوس میخورم چرا همون موقع که اومد بازی نکردم :|
داستان بازی واقعا عالی‌ بود،پایان‌های بازی رو می‌شه چند جور تفسیر کرد،تنها عیبی که در مورد داستان پیدا کردم این بود که یه سری نکات داستان توضیح ندران و فکر کنم سازنده‌ها خواستن بزارن به عهده خود بازی کن ولی‌ خیلی‌ گنگ شده

مثل اینکه نیرو‌های تحت 33rd فرماندهی کی‌ بودن، یعنی‌ تنهایی‌ اونجا مونده بودن که از مردم محافظت کنن؟یا walker اون قدر می‌خواست خودشو قهرمان بدونه که یه ماموریت خیالی و دشمنای خیالی واسه خودش ساخته بود. از نیرو‌های مرده
من هنوز شروعش نکردم :p
اینجا هم از ترس این دوستان اسپویلر میترسیم بیایم !!
چند روز پیش یه بابایی از پایان بازی ناراحت بود اومده بود از بیخ و بن همه چیز رو نوشته بود اینجا !!! منم خوندم :|

خب منم بازیو بالاخره تموم کردم و میتونم بگم عالی بود با اینکه سر و صدای زیادی هم نکرد ولی از خیلی از بازی های رده خودش سر تر بود...داستان بازی کاملا زیبا و غنی بود به طوری که برای کشف داستان ادمو مجبور میکنه چند بار دیگه هم بازیو بری و پایان هاشو ببینی...داستان بازی به فیلم هایی مثل MR.BROOKS با بازی کوین کاستنر و SHUTER ISLAND و... شبیه بود...صداگذار ها هم که خوب بودن و صدای شخصیت اصلی هم که همه میشناسن...من که واقعا لذت بردم...به همه دوستان پیشنهاد میکنم.

یه مطلبی رو دیدم IGN گذاشته در رابطه با داستان spec ops از زبان نویسنده بازی اقای Walt Williams که جالبه .

مطلب میگه که شکی نیست که همه می دونیم " واکر " توهم داره . در این حرفی نیست :d . اما در کل سازنده ها خواستند خود مخاطب برداشت خودش رو از اتفاقات داشته باشه و هیچ خط مشی مشخصی رو دنبال نکردند که به یه پایان ختم بشه .

ویلیام نویسنده بازی میگه که :

In chapter one, Konrad's face appears on the billboard,” “In chapter five, Konrad's face appears on a very large billboard that changes when you go around a corner. Nobody noticed that change
happening.”

“There are a lot of pictures of people with their eyes blacked out in the first half of the game,” says Williams. “You'll notice that those eyes are only blacked out in situations where there's something truly horrible in the area. They are literally closing their eyes to the reality in front of them.” Later, Williams explains, “there's a tree covered in leaves that, after you pass, if you look back, the tree is now dead, the leaves have completely vanished.”

در نیمه نخست بازی شما پوستر ها و تصویر هایی رو می تونید ببینید که ادمایی رو نشون میده که چشماشون بسته هست . منظور از این تصوایر اینه که این افراد چشمشون رو بر حوادثی که در اون نقطه داره رخ میده بستند و بی توجه به مسائل در حال رخ دادن هستند ! .

یه درخت سر سبز رو می بینید . از کنارش رد بشید . بر گردید و به پشت سرتون نگاه کنید . می بینید درخت خشک شده ! هیچ برگی روی درخت نیست !

---------------------------------

“we wanted the player to be in the same emotional position as Walker.” . “We wanted the player to be where Walker was and be angry at us, the people who made them do this,” Williams explains.

“That's a moment where a human being, if you were actually a soldier in that situation, you would have to make that very conscious choice of trying to move on and accept what you had done,” he says. “We were hoping that that choice would be mirrored in the players. They would look at this game and go, wow, is this actually a game that I want to finish playing? And if I do, I have to accept what just happened and choose to keep playing this game.”

--------------------

"You may think you're a savior and a hero, because at the end of the game you saved someone," Williams says, "but you're not, really, because look at all the people you killed just to get to that one point."
با خودت فکر می کنی یه هیرو یا قهرمان هستی که جون یکی رو نجات دادی ولی نیستی ! یه نگاه بنداز به همه کشتارهایی که انجام دادی ، که به اون هدف مد نظرت برسی

---------------------------

"What is it you were wanting to feel when you chose to sit down and play a military shooter? What did you think you were at the beginning of this game? Why did you think it was okay to keep going and to keep doing these things?"

-------------------------

"For me, everything after the crash is Walker kind of reliving the hell of what he had just done," says Williams. "You can even interpret Konrad as being not necessarily a delusion inside his mind, but some kind of external projection of his guilt in this purgatory or hell or afterlife, or however you choose to view it."

از نظر من ، واکر بعد از صحنه سقوط هلی کوپتر داره یه زندگی دومی رو تجربه می کنه ( همون زندگی بعد از مرگ که بعضی ها بهش اعتقاد دارند ! ) ( ویلیام میگه واکر واسه من در صحنه سقوط کشته میشه ! ) زندگی در جهنمی از کارایی که خودش انجام داده .

------------------------------------

That said, Williams notes one last, vital visual trick. "Any time the game is doing a normal transition, it'll fade to black. Any time Walker is hallucinating, or lying to himself, in a kind of delusional fashion, the game will fade to white," he says. "The entire epilogue sequence where Walker goes home, it fades to white. Even if you are not reading that Walker died in the chopper crash, it is meant to be understood that Walker is hallucinating going home."

بالاخره تمومش کردم ، سه جور تموم میشه
بعد از اینکه دیوانه شده بود هی روح و این چیزا میدید و ریشی در آورده بود
یه بار تسلیم شد
یه بار کشتنش
یه بار همشونو کشت

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or