Spec Ops: The Line | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

92782874049027543082.jpg

Developer: Yager Development
Publisher: 2K Games
Genre: Third-person shooter,tactical shooter
Release: June 26, 2012

Spec Ops: The Line یک بازی سوم شخص تاکتیکال هست از سری بازی های قدیمی Spec Ops هست که توسط استدیو Yager در حال ساخت هست ناشر بازی هم 2K Games هست داستان این بازی در دبی اتفاق میوفته دبی که یک شهر ثروتمند و بزرگ بوده بر اثر توفان شن به شهری مرده تبدیل شده به خاطر همین مشکل Colonel John Konrad که یک به عنوان یک افسر ارشد در ارتش آمریکا شناخته میشه و یکی از بنیان گذاران گروه دلتا هست به محل رفته برای تخیله شهر و کمک رسانی ولی بعد از مدتی پیامی نامفهوم از طرفش فرستاده میشه که باعث نگرانی ارتش میشه اینجاس که ارتش شما رو یعنی Captain Martin Walker وارد بازی میکنه شما رهبری یک گروه حرفه ای دلتا فورس رو بر اختیار دارید...

در مورد گیم پلی هم علاوه بر این که با نیرو های دشمن باید بجنیگد با بلاهای طبیعی هم باید بجنگید! همون طور که گفتم دبی درگیر یک توفان شده اصلی ترین چالش شما در بازی همین شن ها هستن که گاهی به نفع شما هستن برای پیشروی گاهی به ضرر! با پیشرفت در بازی تجهزیات و اسلحه های بهتری بدست میارد شما قدرت دستور دادن به افراد خودتون رو برای نبرد ها دارید موتور بازی هم Unreal Engine 3 هست.
صدا پیشه
Walker هم آقای Nolan North هست که تو بازی های بزرگی همکاری داشته!
Screenshots

1920x1080

_______________________________________________​

4 ویدئو جدید از بازی که مزبوط میشه دمو بازی که برای x360 منتشر شده.

در آخر هم بگم​
یک تاپیک قدیمی برای این بازی تو سال 2010 زده شده بود که به دلیل این که زننده تاپیک بن شده و اطلاعاتش هم کپی از یک سایت ایرانی بوده این تاپیک رو زدم که حال هوای جدیدی هم داشته باشه.​

آخرین ویرایش:
من بازی رو 1024*768 بازی میکنم ولی بالا و پایین صفحه سیاه- می خواستم ببینم راهی نیست بازی تمام صفحه بشه؟ از همه اینجوریه یا چون از من مانیتورم wide نیست اینجوریه؟
خوب شاید ریزولیشن صفحه تون با این تنظیماتی که گذاشتین نمیخونه.
من اگر ریزولیشن رو پایین بیارم همینجوری میشه

بازی باحالیه ها زیاد سر و صدا نداشت اما قشنگه ! داستان نازی داره انگار
میگم اتمسفر بازی یه جورایی شبیه یه بازی دیگست ! آدمو یاد Bulletstorm میندازه :دی

آخرین ویرایش:
دوستان من این بازی رو تا کپچر 4 رفتم ولی حقیقتش اصلا متوجه نشدم فارسی حرف می زنن یا نه :"> حالا موندم من هواسم نبود ه یا اینکه تا این مرحله فارسی صحبت نکردن دشمنان؟؟

دوستان من این بازی رو تا کپچر 4 رفتم ولی حقیقتش اصلا متوجه نشدم فارسی حرف می زنن یا نه :"> حالا موندم من هواسم نبود ه یا اینکه تا این مرحله فارسی صحبت نکردن دشمنان؟؟

همون مرحله اول که تو صحرا هستند.اونجا که برای اولین بار تیر میزنی به اون شیشه و شن میریزه رو سرشون.اگه تیر نزنی فارسی حرف میزنن.

آقا من گرافیکم 9500 GT هست.
این بازی انجینش سنگینه؟؟؟ یعنی تیک خیلی میزنه روی این گرافیک؟؟؟

من میخوام امشب دانلودش کنم میترسم مثل ghost recon پا بخورم از این بازی چون اون بازیش خیلی تیک میزد البته اون بازیش باگ گرافیکی داشت.
آقا روی سیستمای شما چطوری کار میکنه؟

آقا من گرافیکم 9500 GT هست.
این بازی انجینش سنگینه؟؟؟ یعنی تیک خیلی میزنه روی این گرافیک؟؟؟

من میخوام امشب دانلودش کنم میترسم مثل ghost recon پا بخورم از این بازی چون اون بازیش خیلی تیک میزد البته اون بازیش باگ گرافیکی داشت.
آقا روی سیستمای شما چطوری کار میکنه؟

گرافیکتون خوبه ولی عالی هم نیست . شاید اگه بخواین بازی رو روی بالاترین درجش بازی کنین افت فریم پیدا کنین.اما به طور معمولی میتونین بازی کنین . اما من بگم که دلیل افت فریم فقط گرافیک نیستش .به RAM و CPU تون هم بستگی داره.

مراحل اخر بازی رو دقت کن . اونجایی که
مردم کمپ ، Lugo رو دار میزنند !
بعضی ها فارسی صحبت می کنند . بعضی ترکی ، بعضی انگلیسی بعضی هم عربی . جملات فارسی فانی رو هم میگن دی: مثلا یکیشون هست که صداش می خوره به سن و سال 50 به بالا میگه : تو اتیش جهنم بسوزی ، ایشـــــالا :d . دارشون بزنید ، کُنرَد ما رو اینجا جمع کرد ، شما چیکار واسمون کردید .... و از این حرف ها !

ممنون دوستان
رفتم یه مقدار صدای موزیک و.. رو کم کردم تا بشنوم صحبتهارو راستی اصلا یه جا زمانی که شروع میشد زیرش نوشته بود به زبان های فارسی ترکی هندی دقیق نخوندم چی نوشته بود فقط یادم اینا بودن تو جمله
در مورد گرافیک بازی حقیقتش من گاست ریکون رو هم نصب کردم ولی نمیدونم چرا این بازی برای من گرافیکش بهتر از اون هستش :"> ادر حالی که تنظیمات اون رو هم بالا برده بودم!!!
اما یه سوال دیگه من چندتا از کامتها رو که می خوندم صحبت از چند پایان بود برای بازی تو کدوم مرحله این انتخاب به وجود میاد من الان اون مرحله که ملت رو اتیش زدن رد کردم!

گرافیکتون خوبه ولی عالی هم نیست . شاید اگه بخواین بازی رو روی بالاترین درجش بازی کنین افت فریم پیدا کنین.اما به طور معمولی میتونین بازی کنین . اما من بگم که دلیل افت فریم فقط گرافیک نیستش .به RAM و CPU تون هم بستگی داره.
مشکل رم که ندارم 2 تا 2 هست کم نمیاره تا 2-3 سال دیگه
:دی
سی پی یو هم فکر نکنم کم بیاره به این زودی

---------- نوشته در 03:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:38 PM ارسال شده بود ----------

بازیش گرافیکش قشنگ من دارم بازی میکنم مشکلی هم ندارم ولی ghost reconخیلی قشنگ تر از این هست بد این ایرانیها اونجا چه کار میکنن
اون که معلومه!
فقط حیف گوست ریکون باگ گرافیکی داشت
البته شاید شما در جریانش نباشی ولی بعضیا مثل من بد جور افت فریم داشتن حالا مهم اینجاست که از کارت گرافیک نیست از باگ خود بازیه که بخاطر همین پچ دادن بیرون اما نمیدونم چرا روی ورژن من نصب نشد مجبور شدم تا آخراش با 15-20 فریم بازی کنم

خدا کنه این اینطوری نباشه

دوستانی که این بازی رو دارن و همچنین ghost racon بیان بگن میانگین چند فریم تو هر کدوم میگرفتن که دوباره ... نخوریم:| :d

این ایرانیها اونجا چه کار میکنن

به احتمال زیاد صدرا و دوستاش هستن:d

والا بازی برای من که فریم ریت خوبی داره و مشکلی هم ندارم، سیستمم:

CPU: AMD 4000 64X2
VGA: ZOTAC GTS 450 1GB
RAM: 2 GB

با رزولوشن 900*1600 و تنظیمات Very High (بجز Vsync) فریمم حول و حوش 30 و بالاتر هست، از ویندوز 7 32بیتی هم استفاده میکنم، تصویر هم برای من کامل هست و نوار سیاه در بالا و پایین وجود نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or