Spec Ops: The Line | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

92782874049027543082.jpg

Developer: Yager Development
Publisher: 2K Games
Genre: Third-person shooter,tactical shooter
Release: June 26, 2012

Spec Ops: The Line یک بازی سوم شخص تاکتیکال هست از سری بازی های قدیمی Spec Ops هست که توسط استدیو Yager در حال ساخت هست ناشر بازی هم 2K Games هست داستان این بازی در دبی اتفاق میوفته دبی که یک شهر ثروتمند و بزرگ بوده بر اثر توفان شن به شهری مرده تبدیل شده به خاطر همین مشکل Colonel John Konrad که یک به عنوان یک افسر ارشد در ارتش آمریکا شناخته میشه و یکی از بنیان گذاران گروه دلتا هست به محل رفته برای تخیله شهر و کمک رسانی ولی بعد از مدتی پیامی نامفهوم از طرفش فرستاده میشه که باعث نگرانی ارتش میشه اینجاس که ارتش شما رو یعنی Captain Martin Walker وارد بازی میکنه شما رهبری یک گروه حرفه ای دلتا فورس رو بر اختیار دارید...

در مورد گیم پلی هم علاوه بر این که با نیرو های دشمن باید بجنیگد با بلاهای طبیعی هم باید بجنگید! همون طور که گفتم دبی درگیر یک توفان شده اصلی ترین چالش شما در بازی همین شن ها هستن که گاهی به نفع شما هستن برای پیشروی گاهی به ضرر! با پیشرفت در بازی تجهزیات و اسلحه های بهتری بدست میارد شما قدرت دستور دادن به افراد خودتون رو برای نبرد ها دارید موتور بازی هم Unreal Engine 3 هست.
صدا پیشه
Walker هم آقای Nolan North هست که تو بازی های بزرگی همکاری داشته!
Screenshots

1920x1080

_______________________________________________​

4 ویدئو جدید از بازی که مزبوط میشه دمو بازی که برای x360 منتشر شده.

در آخر هم بگم​
یک تاپیک قدیمی برای این بازی تو سال 2010 زده شده بود که به دلیل این که زننده تاپیک بن شده و اطلاعاتش هم کپی از یک سایت ایرانی بوده این تاپیک رو زدم که حال هوای جدیدی هم داشته باشه.​

آخرین ویرایش:
قبلا دیدم که داخل newyork پلاک ماسین ها پارسی شده بود الان توی دوبی پارسی حرف می زدن در اینده هم کل دنیا پارسی می شن

اخه تو این بازی سرتاسر خال بندی دنبال فارسی حرف زدن عرب هایی

بحث یک دنیای تخیلی جدا هست با موضوع زبان یک ملت ! به نظرم جنبه های سی یا 30 داره این قضیه فارسی زبان کردن مردم توی این بازی که متاسفانه منطقی نیست . بنده شخصا مخالف فارسی زبان بودن یک گروه خرابکار یا از این دست موارد نیستم . هر کشوری گروه های خرابکار داره کما اینکه در بازی بتلفیلد سه میشد این موضوع رو پذیرفت چون حداقل به کشور ایران ربط داشت و بازی به خاک این کشور کشیده میشد ولی استفاده از یک زبان متفاوت واسه مردمی که عرب زبان هستند اصلا منطقی نیست .

در کل از فارسی صحبت کردن خرابکارها تعجب نکردم ولی از فارسی صحبت کردن مردم معمولی شهر ( دوبی ) واقعا تعجب زده شدم . ( با توجه به این اصل که بازی در زمان خیلی دور هم رخ نمیده که بخوایم بگیم فارسی به یکی از زبان های مردم اون شهر تبدیل شده . مثلا فکر کنیم دوبی مستعمره ایران شده :d که اینطوری میشه توجیه کرد دی: )

بحث یک دنیای تخیلی جدا هست با موضوع زبان یک ملت ! به نظرم جنبه های سی یا 30 داره این قضیه فارسی زبان کردن مردم توی این بازی که متاسفانه منطقی نیست . بنده شخصا مخالف فارسی زبان بودن یک گروه خرابکار یا از این دست موارد نیستم . هر کشوری گروه های خرابکار داره کما اینکه در بازی بتلفیلد سه میشد این موضوع رو پذیرفت چون حداقل به کشور ایران ربط داشت و بازی به خاک این کشور کشیده میشد ولی استفاده از یک زبان متفاوت واسه مردمی که عرب زبان هستند اصلا منطقی نیست .

در کل از فارسی صحبت کردن خرابکارها تعجب نکردم ولی از فارسی صحبت کردن مردم معمولی شهر ( دوبی ) واقعا تعجب زده شدم . ( با توجه به این اصل که بازی در زمان خیلی دور هم رخ نمیده که بخوایم بگیم فارسی به یکی از زبان های مردم اون شهر تبدیل شده . مثلا فکر کنیم دوبی مستعمره ایران شده :d که اینطوری میشه توجیه کرد دی: )
دبی مال عرب هاست ولی عملا بیشتر مردمی که اونجا کار میکنند از کشورهای دیگه از جمله ایران هستند .
نمیدونم رفیتید یا نه ولی بیشتر مغازه دارها و کلا کسانی که اونجا با مردم سرو کار دارند حتی عربی هم بلد نیستند ! فقط انگلیسی و زبان کشور خودشون . دلیلش هم اینه که عربهای خوده دبی پولدارتر از این حرفها هستن که بخوان خودشون بیان با مردم سرو کله بزنند .
ولی با وجود تمام اینها فارسی بودن زبان مردم اصلا درست نیست . بی معنیه . هر چی هم به بازی نگاه میکنم هیچ و قصد و قرضی رو نمیبینم ! فکر نکنم از این کارشون منظور خاصی داشته بودن !

---------- نوشته در 09:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:50 PM ارسال شده بود ----------

پچ که نه ولی یه کرک مالتی هست میریزی تو فولدر بازی و استیم و تانگلو باز میکنیو......................خلاص
کسانیکه پایه هستن بیان اینجا بگن با هم چند دستی بزنیم
میشه یه لینکی چیزی از این پچ یا کرک بدی ؟

ولی با وجود تمام اینها فارسی بودن زبان مردم اصلا درست نیست . بی معنیه . هر چی هم به بازی نگاه میکنم هیچ و قصد و قرضی رو نمیبینم ! فکر نکنم از این کارشون منظور خاصی داشته بودن !
اونکه معلومه قصد و قرضی دارند ! ولی قصد قرضشون از روی بی اطلاعی باعث شده عرب ها فارسی صحبت کنند ، تو یکی از تصاویر هم دیدم که فونت فارسی یا عربی درستی هم بکار نرفته و دبی رو "د ب ی" نوشته بود !!! اینم از بی اطلاعی و توجه نداشتن هست ... (البته من بازی رو انجام ندادم ببینم همه جا همینطوره یا خیر)!

ببینید دوستان تنها یک دلیل میتونه باعث شده باشه اینا فارسی حرف بزنن و اون اینه که خیلی غربیها هنوز فکرمیکنن ایرانیها و عرب ها و کلا خاورمیانه زبونشون مثل همدیگس
تو بازی گاست ریکان هم تو مرحله پاکستان دشمنها فارسی حرف میزنن

خراب کاری در بازی نیست. اصلش اینه امریکا یک گندی بالا آورده.
اگرم دقت کنی همون ابتدای بازی فقط با افرادی که فارسی زبانن درگیر میشیم چرا؟ اونا فکر می کنند ما همونایی هستیم که شروع کردیم به کشتنشون و کلن جلوتر میری میفهیم چه خبره
------------
چقدر این بازی خوبه، چقدر این بازی عالیه، چقدر این بازی خوب کارگردانی شده.
دقیقن حس میکنم یک آنچارتد در سطحی کمی پائین تر دارم بازی میکنم از لحاظ کارگردانی و حس و حالی که بازی داره. دمشون گرم خیلی خوب ساختن تا اینجای کار به بازی 9 میدم . . .

من بازی رو 1024*768 بازی میکنم ولی بالا و پایین صفحه سیاه- می خواستم ببینم راهی نیست بازی تمام صفحه بشه؟ از همه اینجوریه یا چون از من مانیتورم wide نیست اینجوریه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or