Spec Ops: The Line | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

92782874049027543082.jpg

Developer: Yager Development
Publisher: 2K Games
Genre: Third-person shooter,tactical shooter
Release: June 26, 2012

Spec Ops: The Line یک بازی سوم شخص تاکتیکال هست از سری بازی های قدیمی Spec Ops هست که توسط استدیو Yager در حال ساخت هست ناشر بازی هم 2K Games هست داستان این بازی در دبی اتفاق میوفته دبی که یک شهر ثروتمند و بزرگ بوده بر اثر توفان شن به شهری مرده تبدیل شده به خاطر همین مشکل Colonel John Konrad که یک به عنوان یک افسر ارشد در ارتش آمریکا شناخته میشه و یکی از بنیان گذاران گروه دلتا هست به محل رفته برای تخیله شهر و کمک رسانی ولی بعد از مدتی پیامی نامفهوم از طرفش فرستاده میشه که باعث نگرانی ارتش میشه اینجاس که ارتش شما رو یعنی Captain Martin Walker وارد بازی میکنه شما رهبری یک گروه حرفه ای دلتا فورس رو بر اختیار دارید...

در مورد گیم پلی هم علاوه بر این که با نیرو های دشمن باید بجنیگد با بلاهای طبیعی هم باید بجنگید! همون طور که گفتم دبی درگیر یک توفان شده اصلی ترین چالش شما در بازی همین شن ها هستن که گاهی به نفع شما هستن برای پیشروی گاهی به ضرر! با پیشرفت در بازی تجهزیات و اسلحه های بهتری بدست میارد شما قدرت دستور دادن به افراد خودتون رو برای نبرد ها دارید موتور بازی هم Unreal Engine 3 هست.
صدا پیشه
Walker هم آقای Nolan North هست که تو بازی های بزرگی همکاری داشته!
Screenshots

1920x1080

_______________________________________________​

4 ویدئو جدید از بازی که مزبوط میشه دمو بازی که برای x360 منتشر شده.

در آخر هم بگم​
یک تاپیک قدیمی برای این بازی تو سال 2010 زده شده بود که به دلیل این که زننده تاپیک بن شده و اطلاعاتش هم کپی از یک سایت ایرانی بوده این تاپیک رو زدم که حال هوای جدیدی هم داشته باشه.​

آخرین ویرایش:
بالاخره امروز بازی رو گرفتم بازی کردم بخرید بازی کنید ارزش داره اگرم نمی تونید دانلود کنید

نسخه ی pc هم هیچ مشکلی نداره همه چیز عالی گرافیکشم بهتر شده

تنها تفاوت این بازی با شوتر های دیگه محیطشه که به شکلی که سازنده هاش می گفتن تاثیری روی گیم پلی نداره .قانونش اینه که هر جا شیشه دیدی بزنی بترکونی که شن های پشتش دشمنا رو زیر خودش دفن کنه. چیز بخصوصی نیست. مهمات برعکس بقیه شوتر ها کمتره و بیشتر باید توی نشونه گیری دقت کرد.
منم یه یه ساعتی رفتم ولی زیاد نظرم جلب نکرد. بازی هم مثل Dead Space مشکل V Sync داره. وقتی روشنش می کنی 30 فریم بیشتر نمیده و باید خاموشش کرد تا 60 فریم بشه
در حین بازی کردن برخی از عناوین این سوال برای آدم بوجود میاد که آیا نیاز به این بازی هست؟ این بازی هم یکی از هموناست.کمبود شوتر داریم که اینا میان دقیقا یکی کپ بقیه میسازن؟ یعنی سازنده ها با یه ایده ساده و معمولی شن که چندان جذاب هم پیاده نشده ( از نظر تکنیکی) چیو میخواستن ثابت کنن؟ بعد دره استدیو رو گل میگیرن یه سری میان میگن چرا خو همینه دلیلش دیگه:دی

تنها تفاوت این بازی با شوتر های دیگه محیطشه که به شکلی که سازنده هاش می گفتن تاثیری روی گیم پلی نداره .قانونش اینه که هر جا شیشه دیدی بزنی بترکونی که شن های پشتش دشمنا رو زیر خودش دفن کنه. چیز بخصوصی نیست. مهمات برعکس بقیه شوتر ها کمتره و بیشتر باید توی نشونه گیری دقت کرد.
منم یه یه ساعتی رفتم ولی زیاد نظرم جلب نکرد. بازی هم مثل Dead Space مشکل V Sync داره. وقتی روشنش می کنی 30 فریم بیشتر نمیده و باید خاموشش کرد تا 60 فریم بشه
در حین بازی کردن برخی از عناوین این سوال برای آدم بوجود میاد که آیا نیاز به این بازی هست؟ این بازی هم یکی از هموناست.کمبود شوتر داریم که اینا میان دقیقا یکی کپ بقیه میسازن؟ یعنی سازنده ها با یه ایده ساده و معمولی شن که چندان جذاب هم پیاده نشده ( از نظر تکنیکی) چیو میخواستن ثابت کنن؟ بعد دره استدیو رو گل میگیرن یه سری میان میگن چرا خو همینه دلیلش دیگه:دی
تا اونجایی که یادمه سازنده ها خودشون گفته بودن بازی رو واسه سرگرمی ساختن و قصد هیچ گونه نوآوری و تحول رو ندارن.

بازی به من چسبید
فقط یه مشکل دیر لود شدن تکسچر ها رو داشتم
داستانش نو اوری داشت
دوستان اوایل یه کم کسل کننده است
ولی هرچی جلوتر برید جذاب تر میشه
از من گفتن بود:d

داشتم کم کم ناراحت می شدما بالاخره برای این بازی هم کوبیدن سر گرفت

درسته بازی هیچ چیز جدیدی نداره اما بازم حال می ده

بازی خیلی خوب بود البته توی این بی بازی !
گرفایک بازی خوبه ولی توجه ی خیلی زیادی به زنگ قرمز - زرد کردن یه خورده تو چشم میزنه.
هوش مصنوعی دشمنا کلا تعطیله! حتی توی سخترین درجه ی بازی بازم هوش مصنوعی بازی خیلی پایینه.
این جریان دو نفر دیگه همراه ت باشن و بتونی کنترلش بکنی دیگه قدیمی شده. کلا این بازی ترکیبی از مخفی کاری، کنترل تیمی و ... هستش.
در کلا خوبه ...

منم تموم کردم ولی خوشم نیومد
نمیدونم چرا میگین گرافیکش خوب بوده.. یکم به بافتا دقت کنین.. یه جورایی فقط ظاهر سازی داره نه گرافیک
گیم پلی هم میشه گفت قابل تحمل بود ولی خوب نبود...کشته شدن دشمنا بازی های 6 سال پیش از این بهتر کار شده بود
داستانم و صدا گزاریم که به نظر من5 هم نمیگیره... فضای بازی هم به شدت بستست.
در کل برا وقت گزرونی خوب بود

منم تموم کردم ولی خوشم نیومد
نمیدونم چرا میگین گرافیکش خوب بوده.. یکم به بافتا دقت کنین.. یه جورایی فقط ظاهر سازی داره نه گرافیک
گیم پلی هم میشه گفت قابل تحمل بود ولی خوب نبود...کشته شدن دشمنا بازی های 6 سال پیش از این بهتر کار شده بود
داستانم و صدا گزاریم که به نظر من5 هم نمیگیره... فضای بازی هم به شدت بستست.
در کل برا وقت گزرونی خوب بود

خوشت نیومده که اینقدر زود تموم کردی ؟
خوشت میومد چیکار میکردی ؟
مولتیشو تست کردی ؟

خوشت نیومده که اینقدر زود تموم کردی ؟
خوشت میومد چیکار میکردی ؟
مولتیشو تست کردی ؟
والا من این بازیو 2 روز پیش فکر کنم تموم کردم... خب محض سرگرمی و این که خیلی وقت بود منتظرش بودم بازی کردم ولی بعد از شاید یه ربع نیم ساعت نظرم عوض شد و سریع رفتم که فقط تمومش کنم
مولتیشم نه نزدم چون نه حوصلشو دارم و هم میخوام هر چی بازیه بزارم کنار این مولتی ها رو هم نمیشه زود گزاشت کنار

دوستانی که این بازی رو انجام دادن و تموم کردن و گفتن خوب نبود یا انگلیسی بلد نیستن یا داستان بازی رو درک نکردن!

یکی از زیباترین شوترهای این چند سال هست. بازی هست که به هیچ وجه از دست نباید داده بشه. اکثریت جاها هم نمره 8 از 10 گرفته.

گرافیک بازی بسیار زیبا و متناسب با اتمسفر خود بازی هست. گیم پلی بازی چیز جدیدی رو معرفی نمیکنه ولی با روایت داستان همخوانی داره. صداگذاری هم خیلی خوب کار شده.

نقطه ی اوج بازی روایت بازی و داستان هست. این بازی واقعاً توی امر جزو بازی های انگشت شماره که خوب پیش میره. اول بازی به نظرتون یک بازی دیگه مثل بقیه بازی هاست. جلوتر که میرید متوجه میشید که نه. این بازی فرق داره. این بازی به خاطر کشتارهایی که انجام میدید به شما پاداش نمیده. بعد از هر کشتار خودتون و یارانتون تاسف میخورید. صحنه های مرگ رو میبینید و واقعاً از قتل انسان ها زده میشید.

بازی داستان فوق العاده زیبایی داره و خیلی زیبا این داستان به آرامی نمایان میشه. طوری که پایان بازی واقعاً / به شدت / فوق العاده تاثیر گذار و زیبا هست. جوری که اگر یکبار دیگه بازی رو انجام بدید تازه می فهمید چرا باید این تصمیمات سخت رو میگرفتید. چرا بعضی کارها رو انجام دادید. پایان بازی چیزی در حد The Sixth Sense, Fight Club, Shutter Island و چندین فیلم دیگر که پایانشون به تمام اون مدتی که پاش گذاشتید، می ارزید، هست.

بازم میگم. به هیچ وجه این بازی رو از دست ندید. واقعاً تعجب کردم وقتی دیدم تاپیک فقط 5 تا صفحه هست و بچه ها میگن بازی خوب نبود !

دوستانی که این بازی رو انجام دادن و تموم کردن و گفتن خوب نبود یا انگلیسی بلد نیستن یا داستان بازی رو درک نکردن!

یکی از زیباترین شوترهای این چند سال هست. بازی هست که به هیچ وجه از دست نباید داده بشه. اکثریت جاها هم نمره 8 از 10 گرفته.

گرافیک بازی بسیار زیبا و متناسب با اتمسفر خود بازی هست. گیم پلی بازی چیز جدیدی رو معرفی نمیکنه ولی با روایت داستان همخوانی داره. صداگذاری هم خیلی خوب کار شده.

نقطه ی اوج بازی روایت بازی و داستان هست. این بازی واقعاً توی امر جزو بازی های انگشت شماره که خوب پیش میره. اول بازی به نظرتون یک بازی دیگه مثل بقیه بازی هاست. جلوتر که میرید متوجه میشید که نه. این بازی فرق داره. این بازی به خاطر کشتارهایی که انجام میدید به شما پاداش نمیده. بعد از هر کشتار خودتون و یارانتون تاسف میخورید. صحنه های مرگ رو میبینید و واقعاً از قتل انسان ها زده میشید.

بازی داستان فوق العاده زیبایی داره و خیلی زیبا این داستان به آرامی نمایان میشه. طوری که پایان بازی واقعاً / به شدت / فوق العاده تاثیر گذار و زیبا هست. جوری که اگر یکبار دیگه بازی رو انجام بدید تازه می فهمید چرا باید این تصمیمات سخت رو میگرفتید. چرا بعضی کارها رو انجام دادید. پایان بازی چیزی در حد The Sixth Sense, Fight Club, Shutter Island و چندین فیلم دیگر که پایانشون به تمام اون مدتی که پاش گذاشتید، می ارزید، هست.

بازم میگم. به هیچ وجه این بازی رو از دست ندید. واقعاً تعجب کردم وقتی دیدم تاپیک فقط 5 تا صفحه هست و بچه ها میگن بازی خوب نبود !

دوست عزیز حرف شما درست شاید ما بازیو درک نکردیم ولی این که میگید بازی یکی از زیبا ترین شوتر ها بوده رو اصلا قبول ندارم
ببین گرافیک بازی ارزش 5 هم نداره نمیدونم شما چجوری حساب میکنید بافتای بازی واقعا افتضاحه یکم دقت به دشمنا و حرکاتشون بکنید... اینا فقط چند چیز از قبل تعیین شده رو اوردن تو بازی و فقط یکم رو 3 تا شخصیت اصلی کار کردن که اونم خوب از آب در نیومده
وقتی به دشمنا شلیک میکنی مثل ملخ پشتک میزنن اینگار که غش کردن ... فضای بازی بیش از حد بستس.. صدا گزاری رو میگیم حق با شما ولی موزیک های بازی همشون تکرارین.. بد نیستن فقط هی تکرار میشن
با شما موافقم که بازی روایت خوبی داره ولی داستانش آشغاله... البته بازم پایانش به نظرم قشنگه و با توجه که من 3 تا پایان رو تجربه کردم هیچ کدوم مشکلی نداشتن و پایانا در کل خوب بودن
در کل برا بازیی مثل این که من این همه منتظرش بودم و کلی تاخیر خورد و کلی هایپ شدم این بازی فاجع ای بیش نبود

دوست عزیز حرف شما درست شاید ما بازیو درک نکردیم ولی این که میگید بازی یکی از زیبا ترین شوتر ها بوده رو اصلا قبول ندارم
ببین گرافیک بازی ارزش 5 هم نداره نمیدونم شما چجوری حساب میکنید بافتای بازی واقعا افتضاحه یکم دقت به دشمنا و حرکاتشون بکنید... اینا فقط چند چیز از قبل تعیین شده رو اوردن تو بازی و فقط یکم رو 3 تا شخصیت اصلی کار کردن که اونم خوب از آب در نیومده
وقتی به دشمنا شلیک میکنی مثل ملخ پشتک میزنن اینگار که غش کردن ... فضای بازی بیش از حد بستس.. صدا گزاری رو میگیم حق با شما ولی موزیک های بازی همشون تکرارین.. بد نیستن فقط هی تکرار میشن
با شما موافقم که بازی روایت خوبی داره ولی داستانش آشغاله... البته بازم پایانش به نظرم قشنگه و با توجه که من 3 تا پایان رو تجربه کردم هیچ کدوم مشکلی نداشتن و پایانا در کل خوب بودن
در کل برا بازیی مثل این که من این همه منتظرش بودم و کلی تاخیر خورد و کلی هایپ شدم این بازی فاجع ای بیش نبود
گرافیک بازی اصلاً با بازی های دیگه نباید قیاس بشه. به نکات ریز درون محیط های بسته و باز دقت شده بود. نور پردازی خیلی خوبی هم داشت. نکته ی منفی گرافیک Particle Effect ها بودن که توی بیشتر نقد ها هم بهش اشاره شده. قسمت زیر برای نقد IGN هست که 8 داده به گرافیک
Graphics
Great lighting and attention to detail save Spec Ops from its texture loading issues and unimpressive particle effects.
پایان ها هم 4 تا بودن :دی منم همشون رو رفتم ولی خوب پایان اصلی همون قبل از Epilogue هست.

می تونید بگید چرا داستان بازی آشغاله؟ می خوام نکاتیش که به نظر شما بد بودن رو بدونم.

خب میگن که ما نباید از یه بازی جنگی انتظار داستان آنچنانی باشیم ولی این استایلش با جنگ کلا فرق و باید حداقل یه چیزی تو بازیش میداشت در حالی که من فقط 5 دقیقه آخر بازی تازه یکم از داستان خوشم اومد....15 تا چپتر بود فکر کنم.... 14 تاشو فقط باید میکشتی و جلو میرفتی و تازه چپتر آخر همه چی معلوم میشه ... خب این یه نوع ضعفه دیه....البته بعضی صحنه هایی داشت که قشنگ بودن و جنبه احساسی داشتن مثل سوخته شدن اون مردم یا جنبه انتقامی داشتن مثل همون صحنه ای که بعد دار زدن اون یارو باید تصمیم بگیری چه کار کنی.........بازی تقریبا شروع خوبی داره ولی 10 دقیقه بعدش تکراری میشه فقط بکش و برو.... راستش چیزی که اعصاب منو به هم ریخت داستان نبود... هر چند من به داستان اهمیت میدم ولی اگه بازیی داستانی نداشته باشه برام مهم نیست... کل بازی بنظرم یه جوری بود.... گیم پلیش دیگه بیش ار حد پیش و پا افتاده بود حالت مردن دشمنا توdelta force1 از این بازی قشنگ تر کار شده بود... گرافیکش به نظر من مشکل داشت.. اصلا قابل مقایسه با بازیهای سوم شخص شوتر نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or