Spec Ops: The Line | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

92782874049027543082.jpg

Developer: Yager Development
Publisher: 2K Games
Genre: Third-person shooter,tactical shooter
Release: June 26, 2012

Spec Ops: The Line یک بازی سوم شخص تاکتیکال هست از سری بازی های قدیمی Spec Ops هست که توسط استدیو Yager در حال ساخت هست ناشر بازی هم 2K Games هست داستان این بازی در دبی اتفاق میوفته دبی که یک شهر ثروتمند و بزرگ بوده بر اثر توفان شن به شهری مرده تبدیل شده به خاطر همین مشکل Colonel John Konrad که یک به عنوان یک افسر ارشد در ارتش آمریکا شناخته میشه و یکی از بنیان گذاران گروه دلتا هست به محل رفته برای تخیله شهر و کمک رسانی ولی بعد از مدتی پیامی نامفهوم از طرفش فرستاده میشه که باعث نگرانی ارتش میشه اینجاس که ارتش شما رو یعنی Captain Martin Walker وارد بازی میکنه شما رهبری یک گروه حرفه ای دلتا فورس رو بر اختیار دارید...

در مورد گیم پلی هم علاوه بر این که با نیرو های دشمن باید بجنیگد با بلاهای طبیعی هم باید بجنگید! همون طور که گفتم دبی درگیر یک توفان شده اصلی ترین چالش شما در بازی همین شن ها هستن که گاهی به نفع شما هستن برای پیشروی گاهی به ضرر! با پیشرفت در بازی تجهزیات و اسلحه های بهتری بدست میارد شما قدرت دستور دادن به افراد خودتون رو برای نبرد ها دارید موتور بازی هم Unreal Engine 3 هست.
صدا پیشه
Walker هم آقای Nolan North هست که تو بازی های بزرگی همکاری داشته!
Screenshots

1920x1080

_______________________________________________​

4 ویدئو جدید از بازی که مزبوط میشه دمو بازی که برای x360 منتشر شده.

در آخر هم بگم​
یک تاپیک قدیمی برای این بازی تو سال 2010 زده شده بود که به دلیل این که زننده تاپیک بن شده و اطلاعاتش هم کپی از یک سایت ایرانی بوده این تاپیک رو زدم که حال هوای جدیدی هم داشته باشه.​

آخرین ویرایش:
بازی بدی نیست ... یعنی به نظر من خیلی عالی هستش ...
فقط نمیدونم چرا این دمو با سیستم من خیلی دچار افت فریم میشه!
سیستمم هم از سیستمی که بازی میخواد خیلی شاخ تره ...

بازی 26ــُم ماهه دیگه میلادی عرضه میشه.
نسخه PC هم،همزمان با نسخه های کنسولی منتشر میشه؟!!

نسخهی demo این بازی در mihandownload برای دانلود با حجم 1.7وجود داره...من خودم گرفتم...به محض نصب شمارو از جزییاتش خبر دار میکنم

فکر کنم بازی فردا یا پس فردا عرضه بشه که با وجود هکرای عزیز ، به زودی نسخه ی دزدیش دست ما میرسه و میتونیم بازی کنیم ( فکر کنم تا شنبه برسه )

بازی اومده و مشکلی نداره و فقط لنگ کرک هستیم ! که امروز یا فردا میشه بازی کرد ! حجم بازی هم 6 گیگو خورده ای هست برای اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنید
مشکلات Spec Ops: The Line (کرک,نصب,مشکلات گرافیکی و ...)

این گیم اسپای یه نامردیه )x

معمولا گیم اسپات بازی های September و November رو خیلی بیشتر تحویل می گیره. نمی دونم چرا! اما در مجموع عادلانه نمره میده آدم گاهی وقتی تازه یه بازی رو می گیره جو گیر میشه ولی یه نمه بازی کنه می فهمه اون قدر ها هم مالی نیست.

بازیو گرفتم

بازیه خوبیه من خوشم اومد رو لبتاپ GX680 اجرا کردم اینم یه تصویر از بازی خودم (البته از فول اسکرین در آوردم بعد عکس گرفتم گرافیک قشنگتر از اینه )

تو تاپیک مشکلات بازی گفته بودم بازی جالب نیست ولی الان حرفمو پس میگیرم اگه گرافیکشو حساب نکنیم گیم پلیش خوب بود! هر چی میگذره بهترم میشه! مخصوصا صحنه اخر بازی! در ضمن اسپویل نکنم ولی در همین حد بگم که بعد از چپتر اخر و کردیت یه قسمت دیگه هم هست که میشه دو جور تمومش کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or