Spec Ops The Line هر دو روی سکه را به شما نشان خواهد داد

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
عنوان Spec ops: the Line که در سبک 3rd Person shooter قرار است عرضه شود، در VGA 2009 معرفی شد و از آن زمان به بعد خبر های زیادی از این بازی به بیرون درز نکرد و Take-Two نیز توانست بدون اینکه در خبر های حاشیه ای قرار بگیرد، ساخت بازی رو به جلو ببرد.

آقای Shawn Frison طراح ارشد این بازی در گفتگویی که با سایت RPS داشته در مورد خشونت بازی گفته است:" این موضوع چیزی بود که در زمان ساخت بازی بسیار مورد بحث قرار گرفت. من فکر می‌کنم در حال حاضر خطر کمتری ما را نسبت به 20 سال پیش تهدید می‌کند. به نظر من بسیار جالب است که کسی منفجر شود. سخت است که بگویم این اتفاقات به این دلیل در بازی گنجانده شده است چون در جنگ چنین اتفاق هایی می‌افتد و یا به خاطر این بوده که این کار ها بسیار جذاب هستند. "

وی در ادامه صحبتش در مورد The line اینگونه گفته است که:" بین ترس از جنگ و یک بازی شوتر جذاب، کششی وجود دارد که که خیلی سخت است بتوان بین آن تعادلی بوجود آورد. ما می‌خواهیم با کشتن و منفجر کردن مردم احساس قدرت را به شما بدهیم که بتوانید از آن لذت ببرید ولی وقتی که شما مجبور می‌شوید از بین این کشتار ها رد شوید و به نتایج کار خود نگاه کنید ممکن است از کار خود پشیمان شوید. پس ما هر دو روی سکه را به شما نشان خواهیم داد. "

Spec Ops: The Line که قرار بود در بهار امسال عرضه شود با تاخیری چند ماهه به تاریخی نامعلوم در سال مالی 2013 منتقل شده است.

specops.jpg
.

آخرین ویرایش:
تا همین دو ماه پیش به شدت به بازی امید داشتم و سکوت خبری پیرامونشم بازیرو برام جذاب کردم اما تریلر آخری که ازش پخش شد به شدت ناامیدم کرد گرافیک داغون و به شدت ضعیف همراه با انیمیشنای نسل قبلی و بافتای بیکیفیت البته نورپردازیش خوب جدا از گرافیک گیم پلیشم به شدت تکراری بود و هیچ چیز جدیدی نداشت کاور گیری و شلیک اونم به شکل ایراد دارش. طراحی مراحلم حداقل تو تون قسمتی که نشون دادن به نظر خیلی ساده و خطی بود تنها نکته ی جالبش اونم تو بعضی قسمتا فیزیکش بود هوش مصنوعی بازیم ایراد داشت
تنها امیدم اینکه شاید داستانش کمی جالب باشه و بتونه حداقل از این نظر قابل قبول عمل کنه
البته کلا آینده ی خوبیرو برای این بازی پیش بینی نمیکنم و به نظرم به سرنوشت سایر اکشن سوم شخصایی ضعیفی که تو این نسل منتشر شدن و هدفشون تقلید محض از گیرز بود دچار میشه

واسه PC هم میاد؟

اگه میاد که بازیه خوبیه "چون تو ایران کپی رایت هم نیست ارزونه میخرمش" ولی اگه نمیاد که بازیه آشغالیه:d

از شوخی که بگذریم میرسیم به اینکه به نظر خودم و از سابقه بازیهای این مدلی و تریلرهایی که دیدم بازیه مالی نمیشه ولی از یه طرف take-tow پشت قضیست که آدم رو به شک میندازه که میتونه بازیه خوبی باشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or