South Park: The Stick of Truth | XBOX 360

سلام بچه ها من هم بازی رو طبق نقد های خارجی خریدم ولی یک ترسی دارم آیا اگر من که سریال را ندیدم چیزی از لذت بازی را از دست خواهم داد ؟

سلام بچه ها من هم بازی رو طبق نقد های خارجی خریدم ولی یک ترسی دارم آیا اگر من که سریال را ندیدم چیزی از لذت بازی را از دست خواهم داد ؟
اگه دیده بودی مثلما بت بیشتر ميچسبيد اما ناراحت نباش چیزی را از دست ندادی و تازه میتونی با این بازی با شخصیتها آشنا بشی و بعد سريالشا ببینی :d

این بازی از فوق العاده هم یچیزی اونورتره.همه چیزش عالیه.داستان،شخصیتا و خصوصا گیم پلی نقش آفرینی و باس فایت.
تازه من سریال رو هم ندیدم.وحشتناک پیشنهاد میشه.

خب بازی تموم کردم :دی در یک کلام فوق العاده بود بازیش اصلا انتظار نداشتم :دی
فان ترین بازی سال هم میشه گفت هست کوئست ها و بخش داستانی فوق العاده ای داره حتی این لذت داره که بازی بعد تموم کردن ادامه بدی
نبرد هاش اصلا خسته کننده نیست با جلوتر رفتن سخت تر و جذاب تر میشه

خب من تازه بازی رو شروع کردم:دی...اصلا از موسیقیایی ک اول بازی وتوی شهرپخش میشه معلومه چی قراره بشه...یه یه ساعتی بازی کردمو باید بگم تا اینجا ک عالی بوده...

دوستان این بازی جریانش چی هست؟ بزرگونه هست یا بچه بازی؟ارزش خرید داره؟

ببین یعنی تهشه...اخر خندست...از نظر سنی اصلا هم برای بچه‌ها مناسب نیست[کلا اسم south park هر جا باشه اینطوریه!:دی]...البته این ر. هم م موقعی ک بازی میکنید تنها بودن عنصر مهمیه:دی...حرف‌ها و صحنه‌های جالب توش کم نیست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or