Sound Shapes

مطمئنی؟ من خودم تست کردم و نمیدها. می تونید تو لیستم هم نگاه کنید. عکس هر دو نسخه هست اما فقط تروفی های یکی رو حساب کرده که متاسفانه خیلی بده:دی من امید داشتم دو تا پلات بگیرم ازش:دی

محمد(Mh_msv) میگه رو هردوتا پلات گرفته

نه من مطمعنم تروفي ها جفتشون حساب مي شه من يك كلك رشتي هم زدم ببينيد تا مرحله هاي اخر يكي مونده به اخر روي ويتا يا پي اس تري بريد و بعد قبل از ايتكه مرحله ي اخرو رد كنيد سيوتونو سينك كنيدبه اون يكي دستگاه بعد مرحله اخرو رو جفتشون بريد تا تروفي طلاي كمپينو دوبار بگيريد براي بيت اسكول هم از گايد ps3trophis.org استفاده كنيد دت مود هم كمي حوصله مي خواد بعدشك كه بازي ديگه پلاته

---------- نوشته در 02:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:03 PM ارسال شده بود ----------

محمد(Mh_msv) میگه رو هردوتا پلات گرفته
اگه تو امضمم دقت كني تو عكس تروفي ها دو تا پلات ساوند شيپ هست ميشه اينكارو كرد

پس چرا برای من جواب ندادش؟:دی من الان 50% تروفی های نسخه ps3 رو گرفتم و ماله ویتا هم که همون روز اول که تو UK اومد پلات کردم و تا حالا فقط تروفی های ویتا اضافه شده. تو لیست تروفی هام هستش اما تعداد تروفی هام رو زیاد نکرده. اگه حال داشتم این رو هم پلات می کنم و بعد دیگه 100% معلوم میشه.

البته اون کلک رشتی شما ربطی به گرفتن و نگرفتن تروفی نداره:دی فقط باعث میشه که دیگه لازم نباشه بخش داستانی رو یک بار دیگه از اول بری که البته من با کمال میل رفتم چون بازیش حرف نداره. کم کم باید برم سراغ Death Mode ببینم اگه پلاتش کنم میاد تروفی ها یا نه!

:dدرستش اینه که از یه بازی فقط یه بار بشه تروفی گرفت
اگر قرار باشه یه بازی رو 2 بار بری بعد 2 برابر تروفی بهت بده که خیلی بی معنی میشه=))

اگر قرار باشه یه بازی رو 2 بار بری بعد 2 برابر تروفی بهت بده که خیلی بی معنی میشه=))
بالاخره برا دو بارش كه بايد زحمت كشيد تازه يكي براي ويتا و يكي براي پي اس تري

منم قبول دارم کلاً این روزا تروفی جمع کردن یکم مسخره شده اون از جریانه هک واسه تروفی گرفتن اینم از این !

مراحلی که بقیه گیمرا میسازن واقعا فوق العاده ست گاهی بهتر از مراحل اصلی حتی!!
واقعا یه کارایی با ادیتور این بازی میکنن که من یکی تو خوابم نمیتونستم تصور کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or