Soul Calibur V - Xbox 360

دوستانی که بازی رو تهیه کردن بیان بگن که بازی خوب هستش یا نه.
درست هست که Soul Calibour تو این نسل متاسفانه نتونسته اون شکوه و ابهت خودش رو تو نسل قبل مخصوصا نسخه اولیه در Dreamcast بدست بیاره ولی بنظر من که یکی از فنهای قدیمی این سری هستم ندیده میتونم به شما این اطمینان رو بدم که بازی از کیفیت خوبی برخوردار خواهد بود. (بنظر من) هیچ Fighting در تاریخ مثل SC1 نتونست به یکباره انقلابی تو این ژانر برپا کنه . همه چیز بازی کامل و بی نقص بود. تنوع و نرمی انیمیشن ها - گرافیک و طراحی کاراکترها - موسیقی عجیب و به یاد ماندنی بازی - Challenge هایی بسیار جالب - Gallery و Artwork های استثنایی ! واقعا قصد غلو و اشباع کردن بیش از حد رو ندارم ولی دوستانی که یکم سایقه بیشتری تو این ژانر دارند و اون زمان تونستند بازی رو Dreamcat تجربه کنند مطمئنم حرفهای من رو تصدیق میکنند.
اگر عمری بود فردا حتما تهیه میکنم هر چند مطمئنم پیشرفت آنچنانی رو نخواهیم دید !!

دوستان منم بازی رو گرفتم story mode ش رو تموم کردم ولی هنوز 3 تا شخصیت باز نشده؟کسی میدونه چطوری باز کنمش؟توی اون قسمت که خودمون میخوام یک شخصیت بسازیم Devil Jin(Takken هم هست ولی در حالت عادی نیست؟؟چرا؟؟
این zasalamel تو بازی نیستش یا باید بازش کنیم؟

این بازی چقدر طرفدار داره تو سایت:d منم الان episode 10 storymodeهستم .میتونم بگم همون نسخه 3 با کمترین تغییرات! سیستم مبارزات بازی خیلی روان کار شده فقط یه کم کندهستش مخصوصا اونایی که زیاد مورتال کامبت بازی میکنن یه کم طول میکشه تا عادت کنن 2 تا هم شخصیت مهمان داره:یکی اتزیو و یکی یوشیمیتسو از تکن. گرافیک بازی خیلی خوب کار شده مخصوصا انیمیشن ها(فقط کافیه یه دست با اتزیو بازی کنین).

این بازی چقدر طرفدار داره تو سایت:d منم الان episode 10 storymodeهستم .میتونم بگم همون نسخه 3 با کمترین تغییرات! سیستم مبارزات بازی خیلی روان کار شده فقط یه کم کندهستش مخصوصا اونایی که زیاد مورتال کامبت بازی میکنن یه کم طول میکشه تا عادت کنن 2 تا هم شخصیت مهمان داره:یکی اتزیو و یکی یوشیمیتسو از تکن. گرافیک بازی خیلی خوب کار شده مخصوصا انیمیشن ها(فقط کافیه یه دست با اتزیو بازی کنین).
من همین الان تازه شروع به بازی کردم و فعلا با شخصیتی که خودم درستش کردم و با استیل Cervantes یک چند Stage رو توی Arcade رفتم ولی در مورد کند شدنش با شما زیاد موافق نیستم! بنظرم اکشن و سرعت بازی نسبت به نسخه های قبلی یکم بالاتر رفته. بطور مثال Nightmare که من تو این نسخه دیدم سختترین و پدر درآورترین تو کل سری بود(سریعتر با جسه ای کوچکتر) که بنظرم علتش هم این هست که یکم بالانس بازی بهم خورده و بعضی از شخصیتها چه از لحاظ جسه و چه از لحاظ Power و Rate اون توازن عالی نسخه های 1 تا 3 رو ندارند.
اسم بعضی از کاراکتر ها هم گویا عوض شده و اگر اشتباه نکرده باشم برای اولین بار در کل سری خبری از Kilik هم در اول بازی نیست!!

من همین الان تازه شروع به بازی کردم و فعلا با شخصیتی که خودم درستش کردم و با استیل Cervantes یک چند Stage رو توی Arcade رفتم ولی در مورد کند شدنش با شما زیاد موافق نیستم! بنظرم اکشن و سرعت بازی نسبت به نسخه های قبلی یکم بالاتر رفته. بطور مثال Nightmare که من تو این نسخه دیدم سختترین و پدر درآورترین تو کل سری بود(سریعتر با جسه ای کوچکتر) که بنظرم علتش هم این هست که یکم بالانس بازی بهم خورده و بعضی از شخصیتها چه از لحاظ جسه و چه از لحاظ Power و Rate اون توازن عالی نسخه های 1 تا 3 رو ندارند.
اسم بعضی از کاراکتر ها هم گویا عوض شده و اگر اشتباه نکرده باشم برای اولین بار در کل سری خبری از Kilik هم در اول بازی نیست!!
من kilik رو باز کردم ولی خیلی مزخزف شده این kilikه مثلا هر دست بازی میکنی شمشیرش به صورت رندم عوض میشه؟!!وقتی که story mode رو تموم کردید برید توی quick(اشتباه نوشتم) بعد برید روی اون بالاییه با kilik میجنگی (خیلی سخته)و بعد بازش میکنی.

جای بهتر پیدا نکردم که این سوال را بپرسم:

من دیسک بازیو از یه جا خریدم که گفت مخصوص lt2 هست و با lt3 کار نمیکنه. من خودم lt2 دارم ولی بازیو که میزارم not supported میزنه. راهی هست دیسکو اجرا کنم؟ title update یا چیز خاصی میخواد؟؟؟؟؟

جای بهتر پیدا نکردم که این سوال را بپرسم:

من دیسک بازیو از یه جا خریدم که گفت مخصوص lt2 هست و با lt3 کار نمیکنه. من خودم lt2 دارم ولی بازیو که میزارم not supported میزنه. راهی هست دیسکو اجرا کنم؟ title update یا چیز خاصی میخواد؟؟؟؟؟
منم همین مشکل رو دارم فکر میکنم بازی واسه lt3

من که زیاد با بازی حال نکردم دریغ از یه نوآووری .هر شماره 4 تا کاراکتر اضافه میکنند با یه داستان تکراری گرافیکشم که زیاد با شماره قبلی فرقی نداره.
کلا نسازند سنگین ترند.
یادش بخیر یادمه توی دریمکست هر کاراکتر یه ending داشت تازه اگه یکسری کارها را انجام میدادید secret ending هم داشت اون دموی اولشم اشک ادمو در میاورد یادش بخیر:((

آخرین ویرایش:
بازی چقدر عوض شده واقعا به یک شاهکار تبدیل شده حرکات به بهترین شکل ممکن زده میشه
گیم پلی فوق سریع :d
در مورد گرافیک بازی هم با قاطعیت می تونم بگم تا الان بالاترین گرافیک تو تمام فایتینگ تا حالا دیده اید داره
در کل عالی هست

من که زیاد با بازی حال نکردم دریغ از یه نوآووری .هر شماره 4 تا کاراکتر اضافه میکنند با یه داستان تکراری گرافیکشم که زیاد با شماره قبلی فرقی نداره.
کلا نسازند سنگین ترند.
یادش بخیر یادمه توی دریمکست هر کاراکتر یه ending داشت تازه اگه یکسری کارها را انجام میدادید secret ending هم داشت اون دموی اولشم اشک ادمو در میاورد یادش بخیر:((

بازی چقدر عوض شده واقعا به یک شاهکار تبدیل شده حرکات به بهترین شکل ممکن زده میشه
گیم پلی فوق سریع :d
در مورد گرافیک بازی هم با قاطعیت می تونم بگم تا الان بالاترین گرافیک تو تمام فایتینگ تا حالا دیده اید داره
در کل عالی هست

معلومه که بازی کاملا سلیقه‌ایه!
البته هنوز تستش نکردم ولی اگه یه خورده هم نسبت به شماره قبل پیشرفت کرده باشه، قطعا بازی خوبیه!

خب قسمت شد و تونستم چند ساعت بازی رو انجام بدم و Story Mode بازی رو هم تموم کنم و همونطور که انتظارش رو هم داشتم در زمینه گیمپلی پیشرفت محسوسی جز کمی بالاتر رفتن سرعت مبارزات و صد البته بهم خوردن بالانس بعضی از کاراکترها ندیدم.
نکته ی مهمی که اینجا وجود داره اینه که ایا قابلیت - جذابیت - رئالیسم و اون نرمی که حرکات و انیمیشن های کاراکتر های بازی و به طور کل (( هسته گیمپلی )) دارند ایا در مقایسه با سایر بازیهای Fighting حرفی واسه گفتن داره ؟! 100% بلی و حتی شاید هم بشه گفت یک سر و گردن بالاتر !! ولی اگر تمام نسخه های SC رو کنار هم بچینیم و صرفنظر از گرافیک بخواهیم به اونها نگاه کنیم 100% بنظر من پیشرفت هر نسخه نسبت به نسخه قبلی بسیار ناچیز هست و این هم همینطور .
نکته ی منفی که SC5 در ابتدا نظر من رو جلب کرد این بود که سرعت اجرای فنون کاراکترهایی مثل Astaroth و Nightmare چیزی در حدود کاراکتری مثل Taki بود! (البته روی Difficulty High) وقتی شماره های قبلی خصوصا در نسل قبل رو انجام میدادیم همین بزرگ بودن جسه و کند بودن اجرای فنون مشخص و تو درجات سختی مثل Ultra High واقعا بعضی وقتها سرنوشت سار میشد ولی اینجا تا حدودی اون توازن بهم خورده و خودتون یکبار سعی کنید Arcade رو انجام بدید متوجه میشید.
مشکل بزرگی که Soul Project از نسخه 3 به بعد حداقل واسه من یکی که ایجاد کرد معرفی بعضی از کاراکترهای هچل هفت تو هر نسخه و حذف موقت یا دائمی بعضی از کاراکترهای خوب بازی بود!!. معرفی کاراکتر جدید با Weapon و فنون جدید خوب هست به شرطی که کاراکترهای قدیمی بازی همه حضور داشته باشند و ازون مهمتر Skill و حرکات اون کاراکتر با بقیه شخصیتها و خود بازی سنخیت داشته باشه نه اینکه از هر بازی دیگه بیایم یکی رو بچوپونیم تو بازی.
سایر جنبه های تکنیکی بازی تو بین کلیه رقبا مثل همیشه حرف اول رو میزنه !!
Story mode بازی کوتاه و برام زیاد دلچسب نبود و اصلا کاراکترهای فرعی دیگر بازی رو پوشش نمیداد.((اصلا برای یک بازی Fighting محور گزینی یک شخصیت بنظرم کار درستی نیست. علتش هم کاملا مشخصه))
پ.ن : واقعا مسیری که Soul Project با اون نکاتی که من گفتم داره طی میکنه چیزی جز دور کردن اون از روزهای اوج نیست و قبول کنید الان هر چیزی که سری SC داره ماله SC1 هست !

آخرین ویرایش:
سلام
هر کی دستگاه جیتگ شده داره و این بازی هم داره یه نگاهی به اینجا بندازه و یه اموزش برای +18 کردنه بازی هست و البته خودم هنوز بازی رو تهیه نکردم و تست نکردم.

اگه لینک بالا نیومد با چیز شکن بازش کنید.

http://www.xbox360iso.com/soul-calibur-5-t555681.html

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or