Soul Calibur IV

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیلی بازی با حالیه؟
ولی بدیش این که هدف نداره؟
اصولا بازی‌های به سبک Fighting متاسفانه خط داستانی قوی ندارن و بیشتر نقطه قوتشون به اینه که رو گیم‌پلی بازی مانور بدن.
این بازی متاسفانه نتونست اونطوری که باید و شاید خواسته‌های دوستدارانش را براورده کنه و همون روش قبلش را به کار برد،و روی داستان بازی هیچ مانوری نداد که همین موجب میشه بازی به یک بازی بی هدف تبدیل بشه .

سلام ...

بازی کاملا قدرتمند هست و نظر اکثریت هم جلب کرده اینو امتیازاتش نشون میده. در بحث مبارزات و تکنیک های بکار رفته در شخصیت ها هم بنظر من فوق العاده ترین بازی این نسل تا به امروز هست. گرافیک بی نظیر و صداگذاری مناسب هم از شاخصه های خوب بازی بشمار میاد. در ضمن وجود 2 شمشیر افسانه ای Soul calibur و Soul edge درگیری بین گروه های هر دو سمت و شورشیان و حتی نابود گران شمشیر ها که همگی با هم نسبت هایی دارند و یا در مسیر نابودی روح شیطانی شمشیر با هم روابطی داشتند که در قسمت Chain of Souls میتونید مشاهده کنید که به نظر من خود این میتونه داستان مناسبی برای یک بازی فایت باشه اگر شما با تک تک شخصیت ها تا به انتهای قسمت داستانی بازی کنید و ماجرای هر یک را ببینید و از گذشته انها با خبر باشید داستان بازی کشش خوبی دارد.

من حرفت را قبول دارم
گرافیک بازی بسیار خوب بود و طراحی شخصیت ها خوب بود
ولی حامد جان متاسفانه داستان کامل نبود و گیمر نمیدونست حالا این شمشیر چرا نماد بدی و چرا اون یکی نماد خوبی هستش.
میتونست شفاف سازی بهتری انجام میشد و مثلا اینکه هر شخصیت برای چی تو این شماره بازی دنبال شمشیرها اومدن و توی این تورنومنت شرکت کردن میتونست ساده تر بیان بشه تا موجب خستگی نشه

اینجوری که میگی 3 قسمت گذشته پس بیخیال دیگه؟ هر بازی دنباله داری در هر قسمت نمیتونه کل ماجرا را از ابتدا بیان کنه فقط اشاراتی میکنه به گذشته همانطوری که گفتم در قسمت Chain of Souls نسبتا توضیح داده و با پایان رسوندن قسمت داستانی بازی با هر شخصیت تا حدودی به انگیزه فرد پی میبرید با این وجود داستان پیچیده ای هم نیست که باعث سردرگمی بشه اصلا بازی فایت هست و همین سر رشته ای از داستان کافیست خیلی از بازی های دیگه این سبک همین داستان را هم ندارن.

AI کلاً ضعيف هستش، انگار با گلابی طرف ميشی. در کل بازی خوبی هستش و ارزش وقت گزاشتن رو داره امّا زياد Fighting سطح بالايی نيست .. يکم به خاطر عدم تنوع خسته کننده ميشه بر عکس عناوينی مثل Tekken
اگه Ivy و Shura و Sophita رو نداشت که اصلاً جذابيت نيست :دی SC

رفقا سلام می خواستم بپرسم ایا شایعه وجود کریتوس قهرمان god of war در این بازی واقعیت داره؟
فکر کنم شما درست متوجه منظور دوستان نشدید.
این بازی قسمتی به نام طراحی شخصیت داره که شما میتونین با توجه به یک سری از آیتم ها و گزینه ها برای خودتون شخصیتی را طراحی کنید که یک شخصی اومده با توجه به این گزینه ها شخصیت کریتوس را ساخته.
وگرنه کریتوس به عنوان شخصیت اصلی در بازی نیست

ببخشید کسی هست که یه نکته به ما یاد بده
چطوری critical finish بزنیم ؟تو بخش اموزشش خوندم چند بارم شانسی زدم ولی دقیقشو می خوام
می دونم باید اون نوار بالا قرمز بشه ولی بعدش چی؟

اینجا کسی نمیدونه چطور میشه critical finish زد؟
من همه ی شخصیتا رو اوردم جز شاگرد دراث ویدر میخواستم بدونم چطوری میشه اوردش

در مورد بازی هم فوق العاده کار شده این algolهم خیلی توپه خوشمان امد ازش

درو دوستان من این بازی تازه شروع کردم
گرافیک که خیلی شاخ هست و بازی هم زیبا هست
کسی فن های کامل بازی را بلد هست تاپیکی داریم که همه فن هارا دقیق گذاشته باشه ممنون

درو دوستان من این بازی تازه شروع کردم
گرافیک که خیلی شاخ هست و بازی هم زیبا هست
کسی فن های کامل بازی را بلد هست تاپیکی داریم که همه فن هارا دقیق گذاشته باشه ممنون
تو خوده بازی که واسه هر کاراکتر کمبو لیست داره!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or