Soul Calibur IV

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام .
یه سوال از اونهایی که بازی کردن . مبازرات تو این بازی اعصاب خوردکنیه ؟ یعنی پدر دسته می آید تا یه فن بزنیم ؟
بازي سخت نيست ولي براي كسايي كه خيلي تو اين سبك amator هستن ساده نيست و هر نفري تو بازي سبك كاملا متفاوتي داره كه خيلي حال ميده(:love:)ولي در كل چه طرفداره اين سبك هستي يا نه اگه بازي نكني ناراحت ميشي(:biggrin1:)
اقا راستي كسي جواب ما رو نميخواد بده؟(:confused:)

سلام
من بازی رو گرفتم اما اون چیزی نبود که انتظار داشتم قسمت story مودش واقعا نا امید کنندس
واقعا gamespot درست گفته بود
یه چیز رو هم به اونایی که میخان بازی رو بگیرن بگم :
قسمت مرحله ای این بازی بر خلاف اون چیزی که من فکر میکردم به صورت فضای آزاد و مثل بازییایی
مثل dmc یا شورش در شهر ps نیست
هر مرحله باید به صورت نوبتی با یکی بجنگید و کلا سبک بازی فقط fighting است !
البته گرافیک خیره کننده ای داره و فیزیک خیلی خوبی هم داره و قسمت کاراکتر سازیش هم خیلی خوبه
اما (به نظر من) بیشتر به درد آنلاین یا 2 نفره با هم جنگیدن میخوره شاید مدتی یه نفره سرگرم کنه ولی
چون فقط فایتینگه خسته کننده میشه
البته برای دوستداران این سبک این بازی بی رقیبه و حتما باید بخرنش

سلام .
یه سوال از اونهایی که بازی کردن . مبازرات تو این بازی اعصاب خوردکنیه ؟ یعنی پدر دسته می آید تا یه فن بزنیم ؟

مبارزاتش برای افراد مشتاق این سبک خیلی خوب کار شده از یه چیزی که خوشم اومد اینه
که وقتی یه حرکت حرفه ای انجام میدی صحنه آهستشو نشون میده
در کل هر شخصیت فن های بسیار متنوعی داره اما یکمی زیادی متنوعه :laughing: مثلا تو
یه فن شمشیر رو از راست میزنه تو بعدی از چپ !!!
ولی فن های باحالی میزنه که به شخصیت و صلاح کاراکتر ربط داره
اما بعضی فن هاش غیر قابل انجامه البته واسه منشاید بعضیا بتونن این فن ها رو بزنن :love:

واقعاً story mod ـش ضعيف كار شده... آدم تو يه روز ميتونه كل شخصيت هارو داستانشو تموم كنه... ولي قسمت Tower واقعاً فاز ميده... ياد MK4 افتادم :love: ...
توجه كرديد yoda با اون قدش از همشون سريعتر و قويتره؟ :biggrin1:

واسه انتخاب بازی fighting فقط کیفیت و عالی بودن بازی شرط نیست.مهمترین چیز اینه که ببینی دوروبرت تو شهرت تو کشورت چه بازی بیشتر انجام میشه.مطمئنا این بازی هرچقدرم عالی باشه بعد یه مدت تو ایران فراموش میشه ولی tekken مثلا هر چقدرم اگه مثلا بد درست شده باشه نمی دونم چرا همه بازی میکنن.واسه همین در انتخاب بازی fighting باید دقت کرد چون حرفه ای شدن تو یه بازی تو این سبک نیاز به بازی زیاد و مخصوصا بازی با دیگران داره.نمی ارزه یه بازی فایتینگ رو حرفه ای بشی ولی دوروبرت کسی تو اون بازی حرفه ای نباشه باهاش بازی کنی.اصلا نمی ارزه.

واسه انتخاب بازی fighting فقط کیفیت و عالی بودن بازی شرط نیست.مهمترین چیز اینه که ببینی دوروبرت تو شهرت تو کشورت چه بازی بیشتر انجام میشه.مطمئنا این بازی هرچقدرم عالی باشه بعد یه مدت تو ایران فراموش میشه ولی tekken مثلا هر چقدرم اگه مثلا بد درست شده باشه نمی دونم چرا همه بازی میکنن.واسه همین در انتخاب بازی fighting باید دقت کرد چون حرفه ای شدن تو یه بازی تو این سبک نیاز به بازی زیاد و مخصوصا بازی با دیگران داره.نمی ارزه یه بازی فایتینگ رو حرفه ای بشی ولی دوروبرت کسی تو اون بازی حرفه ای نباشه باهاش بازی کنی.اصلا نمی ارزه.

کاملاً درسته!
من خودم 360 دارم میرم ultimate mortal kombat بازی میکنم! خیلی حال میده
هرچی باشه حالش از doa , street fighter , tekken , virtua fighter , soul calibor
خیلی خیلی بیشتره هرچقدر بازی میکنم بیشتر تشنه میشم!

سلام! منم گرفتم.واقعا بازی خفنی هست در سبک خودش.من VF رو تو 360 بازی کرده بودم کلا از بازی های فایتینگ خسته و زده شده بودم ولی این یکی خیلی چیز مخوفیه. همینطوری کشکی نمیشه تند تند دگمه هارو بزنی راند تموم بشه.من که خیلی از بازی خوشم اومده.

درود

باید چیکار کنم تا خط سلامتی کرکترایی که میسازم پر بشه؟ نهایتش دوسومش پر میشه ...

دیگه اینکه کنترلر شمام تو بازی نمیلزه ؟!! :confused:

واقعا که بهترین گیم مبارزه ای نسل حاضره.خیلی باهاش دارم حال میکنم.مخصوصا گرافیک(درحدفیلم) و گیم پلیش که خیلی حرفه ای کارشده.
تنها ایرادش داستان خطی وتکراریشه.

کسی میدونه چطوری باید skill ها رو به کاراکتر ها اضافه کرد؟

مثلا من با یکی از کاراکتر ها که انتخاب میکنم و وارد بخش ادیت میشم...میتونم لباس و چکمه و کلاه و کفش و...همه رو تغییر بدم ولی وقتی وارد قسمت skill ها میشم که 4 تا یی هستن معمولا اولش رو خودش انتخاب کرده و بقیه خالی هست...اونها رو هم با توجه به level برمیدارم ولی اخر سر میخوام سیو کنم میگه نمیشه ...تغییرات لباس سیو میشه ولی skill ها نه...

چی کار کنم؟؟

من فکر میکردم الکی این بازی رو بزرگ کردن ولی وقتی بازی کردم نظرم عوض شد
از نظر من این بازی خیلی بهتر از dead or alive 4 هست و بهترین بازی مبارزه ای رو 360 هست
کلا خریدن این بازیرو به بچه ها توصیه میکنم و این بازی جزو بازیهای بزرگ سال 87 هست

آخرین ویرایش:
کسی میدونه چطوری باید skill ها رو به کاراکتر ها اضافه کرد؟

مثلا من با یکی از کاراکتر ها که انتخاب میکنم و وارد بخش ادیت میشم...میتونم لباس و چکمه و کلاه و کفش و...همه رو تغییر بدم ولی وقتی وارد قسمت skill ها میشم که 4 تا یی هستن معمولا اولش رو خودش انتخاب کرده و بقیه خالی هست...اونها رو هم با توجه به level برمیدارم ولی اخر سر میخوام سیو کنم میگه نمیشه ...تغییرات لباس سیو میشه ولی skill ها نه...

چی کار کنم؟؟

سمت راست پایین تصویر طبق لباسو اسلحه ای که بر میداره یسری عدد هست که به اندازه ی اون اعداد میتونی اسکیل ورداری ، اگه بشتر بشه روش X میخوره . 1کمی باهاش ور بری دست میاد ...

درود

باید چیکار کنم تا خط سلامتی کرکترایی که میسازم پر بشه؟ نهایتش دوسومش پر میشه ...

دیگه اینکه کنترلر شمام تو بازی نمیلزه ؟!! :confused:
این خط همون hp است تو ادیت کردن هرچی hp بیشتر باشه این خط بیشتر میشه
اگه hp از 100 % بیشتر بشه به همون اندازه نواز آبی به نوار سبز شما اضافه میشه

=================================

راستی من نظرم تغییر کرد خیلی خوشم اومد از این بازی قسمت ساخت کاراکترش خیلی
جذابه مخصوصا این که تازه فهمیدم میشه به جر این که کاراکترای جدید رو میشه از رو کاراکترای
بازی ساخت میشه خودمون کاراکتر بسازیم و قیافه و صدا و هیکل و ... رو توش تغییر بدیم
با این که قسمت story ضعیفه ولی قسمتtower of .... خیلی باحاله
بازی یه حسن بزرگ داره که به اندازه پول بهت میده و مثل بعضی بازیا نیست که خودتو بکشی
تا یکم پول در بیاری !! البته همین طور مثل ماست هم پول نمیده ! متناسبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or