یعنی اینکه خودم ساختم.Sony Ericsson W1i Concept maded by me
Nem véletlen mondhatom ezt, hiszen a koncepciómobilok készítésénél ugyan elrugaszkodhat a képzelet, de ez azért már tényleg nagyon üt. A se-nse fórumere, ToShaRa látja ilyennek a jövő mobilját, az érintőképernyős Walkman készüléket
به رضا میگی بچه؟!
در ضمن مطمئنا چنین چیزی در اینده ساخته میشه ولی نه به این زودی...
سلام رضا جانخوب حالا همه کاسه داغ تر از آش شدند
من يه خبر ديدم تو اينترنت جالب بود ، متن اصلی خبر هم از پورتال اصلی خود نوکيا برای مجارستان بود
ترجمشم گزاشتم، تو چندتا فروم ايرانی هم اومدن و خبر و گفتن ، منم اومدم و نوشتم با توجه به اينکه توی منابع خارجی هم صداش زياد شده بود
فقط يک اطلاع رسانی بود و تموم و شد بس چون خودمم فکر ميکردم که همچين چيزی ساختنی نيست و يه کمپانی تو حال حاضر برای رقابت دست به همچين کاری نميزنه
قيمتش واسه خودش خدا تومن در مياد چه برسه يوزر ها
rezaigi2004:
امکان نداره چون سونی سایبر شات رو داره و الان روی دوربین های دیجیتالش با مگا پیکسل بالا داره و به راحتی میتونه رو گوشی اعمال کنه و سود آوری برای خودش بیاره نه بره از Carl Ceiss لیسانس بگیره که رو سری N نوکیا کار شده
سلام رضا جان
این فکر کنم بار دوم باشه من این خبر رو می بینم
البته همون جا هم همه گفتن خبر فک هست ولی خب وقتی دیدم شما پست رو زدی خندم گرفت....
شما رضا جان هر جا پست بزنی من با به اطلاعات مفیدی که از تو سراغ دارم مطالبت رو دنبال میکنم و می خونمبهزاد يه چيزم به تو بگم
خوب من خودم اين خبرو ميدونستم که دروغه
بعدم يک چيزی که هست ، يکی از دلايل عوض کردن نام کاربری همين بود
به جون خودم نيت خير هست و share کردن اطلاعات ، هم تشکر ها رديف ميشه هم چيزای ديگه
ولی خدا وکيليش منم مثل تو کلی ميخندم ، جواب های همديگه رو به هم ميدم ، چه واسطه خوبی