Sony Vs Microsoft

کدوم بازی بهتره ؟

• Kill Zone 2 SONY

رای‌ها: 25 39.7%
  • Halo 3 MICROSOFT

رای‌ها: 38 60.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    63
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
در کل که فقط Gears of War ولی تو این دوتا صددرصد Halo 3 چون که کیل زون خیلی تقلیدی هست و من از بازیهای یکنواخت و تکراری حالم بهم می خوره
در کل انحصاری های 360 خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی بهتر هستند مثل همین GOW یا Saints Row و....

موفق باشید

:confused:با این حال که خودم xbox 360 دارم من به kill zone رای میدم چون قبلا ps2داشتم توش این بازی رو انجام دادم و خیلی هم باحال بود

آقایون اصلا خودتون بگید این بازی هیلو 3 اینقدر که تبلیق و تعریفشو میکردن باحال بود ؟

عجب سوالی پرسیدین،من موندم کدومشو انتخاب کنم ،نمیشه جفتشو انتخاب کرد؟:biggrin1:
هیلو3 بازی کردم عالی بود و کیلزونم حرف نداره منتظرم بیاد ببینم چیه.

mr.adams عزیز میشه بگی چرا این تاپیک را تجدید کردی؟ یه بحث خیلی خیلی قدیمی با دو تا بازی که با اختلاف 2 سال عرضه میشوند. البته آن موقع مشخص نبود و دلیلی هم نداشت تاپیک قدیمی را بالا بیاری. هرکس هم از راه میرسد فکر میکند جدید است:eek:

مدیران لطفا تاپیک را قفل کنید!!!!!

mr.adams عزیز میشه بگی چرا این تاپیک را تجدید کردی؟ یه بحث خیلی خیلی قدیمی با دو تا بازی که با اختلاف 2 سال عرضه میشوند. البته آن موقع مشخص نبود و دلیلی هم نداشت تاپیک قدیمی را بالا بیاری. هرکس هم از راه میرسد فکر میکند جدید است:eek:

مدیران لطفا تاپیک را قفل کنید!!!!!
قفل چرا؟:confused: نیازی به این همه خشونت نیست.:biggrin1:

من میگم بیاید نظرسنجی رو عوض کنیم.
بشه Gears of War2 vs Killzone2

مایکروسافت گیرزاو وار2 رو همزمان با کیل زون2ریلیز میکنه تا لانچ کیل زون رو خراب کنه البته طبیعیه رقیبن باهم
سونی ومایکروسافت ولی با اینکه خودمم ازکیل زون خوشم اومد ولی درحد هی لو نیست وباهمون گیرز باید
رقابت کنه

مایکروسافت گیرزاو وار2 رو همزمان با کیل زون2ریلیز میکنه تا لانچ کیل زون رو خراب کنه البته طبیعیه رقیبن باهم
سونی ومایکروسافت ولی با اینکه خودمم ازکیل زون خوشم اومد ولی درحد هی لو نیست وباهمون گیرز باید
رقابت کنه

GOW 2 براي 7 نوامبر 2008 عرضه ميشه و Kill Zone 2 براي فبريه 2009 . معراج هر جا گفتند دو بازي با هم مياد چرت گفته !!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or