SONY The Rocket Project

Reza Razor

کاربر سایت
1269752022.png

The Rocket Project نام پروژه ایست از دو کمپانی معروف Sony و Intel که در آن با طراحی و ساخت لپ تاپ هایی قدرتمند مجهز شده به پردازنده های i5 و Intel® Core™ i7 بر روی لپ تاپ های جدید Vaio از سریِ Z , F قدرتی بیشتر از قدرت پردازشی استفاده شده برای فرستادن اولین موشک به فضا بدست خواهد آمد.
در این پروژه ی نمادین با جمع آوری هشت نفر از جوانان محصل با استعداد و علاقه مند به علم اکتشافات و قرار دادن تکنولوژی لازم برای پرتاب یک موشک به فضا ( بعلاوه ی این لپ تاپ ها) در مدت 80 روز انتظار میرود که نتیجه ی کار اتفاق خارج العاده ای باشد.
این لپ تاپ های جدید بهمراه خود نرم افزار شبیه سازی شلیک و پرواز موشک به فضا (ASTOS, RS-Pro) (Rocksim) را دارا میباشند بعلاوه ی تعداد دیگری از نرم افزارهای پیچیده ی مورد استفاده از جمله
تسهیل محاسبات برای تجزیه و تحلیل پراکندگی ، دینامیک گاز , ثبات پویا ، بارگذاری سازه ، حرارت شار انتقال حرارت , ثبات آئرودینامیک را شامل میشود.

CPU های مورد استفاده از مدل Intel® Core™ i7 حداکثر تا فرکانس 3.33GHz هستند که مجهز به تکنولوژی های پردازشی اینتل ازجمله Turbo Boost Technology and Intel® Hyper-Threading Technology خواهند بود.

حافظه ی RAM سیستم 8 گیگابایت از نوع DDR3 خواهد بود و همچنین 500 گیگابایت حافظه از نوع SSD (Solid State Drive) بعلاوه ی پردازنده ی گرافیکی آن از نوع Geforce مدل 330M با 1GB VRAM بهره خواهد بود.

(البته مشخصات گفته شده در بالاترین مدلها در دسترس خواهد بود)

برای اطلاعات بیشتر

آخرین ویرایش:
من نتونستم بفهمم قدرت پردازشی بیشتر برای فرستادن اولین موشک به فضا یعنی چه؟!
یعنی موشک وی 2 ی آلمانها؟!
یا موشک حامل اسپوتینگ روس؟!
لطفا بیشتر میشه توضیح بدید

من نتونستم بفهمم قدرت پردازشی بیشتر برای فرستادن اولین موشک به فضا یعنی چه؟!
یعنی موشک وی 2 ی آلمانها؟!
یا موشک حامل اسپوتینگ روس؟!
لطفا بیشتر میشه توضیح بدید
گفته اولین موشک
حالا دیگه کدوم اینایی که گفتی نمیدونم و فکر نمیکنم مهم این باشه
موضوع اینه که خیلی لپ تاپ خوفیه...:biggrin1:
اینام بیشتر برای تبلیغات هستن

البته گفته اولین موشکی که روی ماه نشست، نه اولی که رفت فضا.
من نتونستم ویدئوها رو تماشا کنم تا درست بفهمم اینها چکار دارن میکنن. در اینکه پردازنده های i5 , i7 خیلی خوب میباشند و ما هم دوست داریم لپتاپ سری cw , f داشته باشیم شکی نیست :biggrin1: ولی پردازشگرهای پرواز اون زمان در برابر پردازنده های فعلی چیزی بیشتر از یک چرتکه نیستن و مقایسه اینها با هم قیاس مع الفارقه. اگر هم منظورشون طراحی و پیاده سازی موشک روی نرم افزارهای شبیه ساز و ران گرفتن از اونها هست که باید گفت خسته نباشند.

فقط از نظر تبلیغاتی میتونه کارساز باشه. البته ما بدون تبلیغات هم مجذوب سری جدید cw , f شده بودیم. :biggrin1:

من این قسمت رو متوجه نمیشم:
در این پروژه ی نمادین با جمع آوری هشت نفر از جوانان محصل با استعداد و علاقه مند به علم اکتشافات و قرار دادن تکنولوژی لازم برای پرتاب یک موشک به فضا ( بعلاوه ی این لپ تاپ ها) در مدت 80 روز انتظار میرود که نتیجه ی کار اتفاق خارج العاده ای باشد.
یعنی می خوان که موشک بسازن یا این لپ تاپ ها رو با موشک بفرستن هوا؟

چيز مهمّی نيست که اينقدر ذهنتون رو مشغولش کنيد .
اين فقط يه حرکت تبليغاتی از نوع قرن 21 هستش ، که از نظر من بايد به سونی و اينتل بخاطر اين حرکتشون آفرين گفت !
در ممالک کفر چه هزينه های سرسام آوری برای تبليغات ميشه !! :دی
کل قضيه اينه که سونی و اينتل ميخوان بگن که قدرت پردازشگر اين لپ تاپ ها اينقدر بالاست که ميشه ازشون بجای ابرکامپيوترها برای عمليات پرتاب موشک استفاده کرد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or