نمایشگاه/رویداد SONY TGS 2014 Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kiya

کاربر سایت

درود
امروز سونی زمان کنفرانس خودش رو برای Tokyo Game Show مشخص کرد
روز اول ماه سپتامبر ساعت 15 بوقت توکیو (10 شهریور ساعت 10:30 بوقت تهران) سونی مثل پارسال کنفرانس رو زودتر ار زمان نمایشگاه (18-20 سپتامبر) برگذار خواهد کرد !
کنفرانس بطور مستقیم از سایت رسمی پخش خواهد شد ولی به احتمال زیاد از twitch هم پخش میشه.

آپدیت:

گویا سونی کنفرانس دیگری با تمرکز بر بازار اسیا در 17 سپتامبر برگذار خواهد کرد احتمالا مربوط به لانچ کنسول در چین باشه ! ساعت کنفرانس هنوز مشخص نیست !

---
تریلرهای TGS با تشکر از .:miladamiri:.

آخرین ویرایش:
بالاخره یه اشاره ای بهش کرد:

mvoziny7scnw2n896key.jpg

الان که به قضیه ی Flower اشاره کردید یادم اومد که اون Flower که ما میشناسیم،توی ژاپن به اسم Flowery عرضه شد:-" :d

The line-ups feature a 30-minute Bloodborne demo and several showings of MGS 5

30 دقیقه گیم پلی Bloodborne و نمایش های مختلف و متعدد از MGS V

برنامه زنده سونی در همایش و جریان TGS :

September 18

12:00 PM – The world premiere of live Dragon Quest Heroes PS4 gameplay.
1:00 PM – Metal Gear Solid 5: latest info and live gameplay.
September 20
11:30 AM – A Destiny demo.
1:00 PM – Metal Gear Solid 5: latest info and live gameplay.
2:15 PM – A Pro Evolution Soccer 2015 tournament.
4:00 PM – Dragon Quest Heroes again.
September 21
10:30 AM – The United Front Tournament National Finals on Vita.
12:30 PM – A Driveclub tournament.
2:30 PM – A Guilty Gear Xrd: SIGN tournament.
4:30 PM – Bloodborne: latest info and gameplay

الان من دقیق نفهمیدم. سونی کنفرانس اصلیش مونده هنوز؟ یعنی قبلی برای بازار ژاپن بود و بازار کلی مونده هننوز؟

الان من دقیق نفهمیدم. سونی کنفرانس اصلیش مونده هنوز؟ یعنی قبلی برای بازار ژاپن بود و بازار کلی مونده هننوز؟

اصل قضیه از 18 سبتامبر شروع میشه.

فردین یادت هستش سونی یه کنفرانس قبل TGS برگزار کرد PSvita معرفی کرد توش اسمش گزاشته بود آینده پلی استیشن یا یه چیزی تو همین مایه ها یادم نیست دقیقا , این زمان همون کنفرانس که سونی از زمان معرفی vita داره همینجوری اینجا کنفرانس برگزار میکنه قبل TGS کنفرانس اصلی هم مثل اینکه دقیقا مونده .:|

نه دقیقا برعکس! کنفرانس اصلیه همون 1 سپتامبریه بود, این یکی فقط برای بازار آسیا هست.

به وقت ما فکر کنم میشه فردا ساعت 8 یا 9 صبح :دی مطمئن نیستم ولی.

on Tuesday, September 16 at 10PM PT
الان ( ساعت 3.42 دقیقه بعد از ظهر :دی ) ساعت 4 صبح PT ـیه . یعنی 18 ساعت دیگه کنفرانس برگزار میشه ( تقریبا میشه گفت 9 صبح :دی )
پ.ن : چرا خبری از بهروز نیست :-/ کم کم دارم نگرانش میشم :-ss

این تاپیک رو ببینین جالبه. :دی (خودم عکس هاش رو نمیتونم ببینم. :| حالا یا سریع برداشتن یا مشکل دیگه ای داره)
مثل اینکه یه چیزهایی از برنامه های TGS سونی لو رفته. هرچند خیلی عجیبه که سونی توی کنفرانس اصلیش یه چیزایی رو نشون نداده باشه و انداخته باشه برای این کنفرانس فرعی و درپیت. یعنی شاید خبری از اینا نشه و سر کار باشیم!
U4 هم بینشون هست، ولی به نظرم اصلاً دلتون رو صابون نزنین! یعنی به هیچ وجه به قیافه Uncharted نمیخوره که توی TGS تریلر جدید داشته باشه و احتمال داره همون تریلر قبلی با زبون ژاپنی باشه. :دی
مثل اینکه پسوند U4 در ژاپن این هست: The Pirate King and the Final Secret Treasure =)) یاد این انیمه درپیته که امیر میبینه افتادم! :دی

Awwwww Shiiiieeeeet!

چند تا عکس از سایت TGS سونی لیک شده و سونی سه سوته حمع شون کرد :دی اما ملت تونستن Uncharted 4 و Final Fantasy Type 0 HD رو ببینن تو عکسا! :دی هول شت اگه Uncharted 4 تریلر جدید داشته باشه و هولی شت بیشتر اگه FF Type 0HD تریلر گیم پلی داشته باشه :دی

هولی شت به توان 2 چون مثل اینکه یه بازی جدید هم قراره معرفی بشه! :دی

FF Type-0 HD, Uncharted 4, + more leaked on Sony TGS site - NeoGAF

پ.ن: مثل اینکه RE:R2 برای ویتا هم میاد :دی

ادیت: آریا :| Beaten :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or