نمایشگاه/رویداد Sony Press Conference E3 2013

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SMM9

عضو تحریریه
با نزدیک شده به همایش E3 و کنفرانس سونی (چیزی حدود 1 ماه) تصمیم گرفتیم مقاله ای در مورد کنفرانس سونی ترتیب بدیم که خدا رو شکر امروز بر روی صفحه اصلی سایت قرار گرفت. در این تاپیک به احتمالات و انتظاراتی که از کنفرانس سونی داریم، می‌پردازیم. به مرور هم با آپدیت این پست اخبار و حواشی مختص سونی رو قرار میدیم.

زمان کنفرانس سونی: 21خرداد - 5:30 بامداد سه شنبه

این هم لینک مقاله درباره کنفرانس سونی: SONY E3 2013

بازی ها :
assassins creed 4 - watch dogs

agent

bf4

god of war

gran turismo

heavenly sword

infamous:ss

the evil within

the last guardian

driveclub

استدیو ها:

GUERRILLA GAMES

MEDIA MOLECULE

QUANTIC DREAMS

NAUGHTY DOG

santa monica

و

vita price cut

آپدیت: با معرفی رسمی GT6، نمایش این بازی را در E3 باید قطعی دانست

آپدیت: درست روز قبل کنفرانس مایکروسافت، سونی تیزری از کنسول خود پخش کرد. مطمئنا در E3 شاید طراحی و ظاهر PS4 خواهیم بود

آپدیت: طبق رسم همیشگی سونی بازی Freedom Wars قبل از همایشE3 برای عرضه در سال 2014 بر روی ویتا معرفی شد

آپدیت: در روزهای منتهی به E3 سونی اعلام کرد بیش از 40 بازی در این نمایشگاه خواهد داشت

آخرین ویرایش:
در راستای هایپ:

بازی جدید SANTA MONICA و بازی جدید Sucker Punch چی هست؟!!!
بازی های که 12 استودیوی سونی روش کار میکنن چی ها هستند؟!!!

ALL HAIL SONY

کنفرانس EA ساعت 12.30 شروع میشه من میرم ریکاوری برای 5:30 و کنفرانس خفن سونی! سورپرایز کپکام کی هست پس! پارسال کپکام کلی برنامه داشت! کنفرانس یوبی ساعت 2:30 صبحه!

آقا بیخیال کنفرانس بشید اینو چیکار کنیم :

32816040785383866371.png

امیدوارم سونی قیمت پایین تری بده !! بقیه توئیت های KAZ رو هم حتماً بخونید :d

آخرین ویرایش:
قیمت Xbox One بالاست ، اگر سونی بتونه به اندازه کافی تفاوت سخت افزاری کنسولش با Xbox One رو دربازیهاش انحصاری نشون بده و طبق تحلیل ها قیمت کنسول هم 399 دلار باشه ، واقعا برگ برنده بزرگی در دست داره.
============
یکی از چیزهایی که بعد از همون کنفرانس 20 فوریه پیش بینی کردم ، احتمال عرضه شدن Destiny به صورت انحصاری در اواخر امسال برای PS4 ـه (همزمان با لانچ کنسول) و بقیه پلتفرم ها هم احتمالا اوایل 2014. با تموم شدن کنفرانس مایکروسافت بیش تر به این موضوع مطمئن شدم . البته این صرفا یک حدس ـه و هیچ شایعه ای هم در این مورد وجود نداره و به طبع احتمال غلط بودنش هم نسبتا زیاد ـه ، ولی اگر این اتفاق افتاد اینجا اولین جایی ـه که این حدس رو شنیدید.

تنها نکته ی مثبت کنفرانس مایکرو فقط و فقط نمایش خیره کننده ی MGSV و BF4 بود و بقیش هیچ چیز شاخی نبود که واسش ی عده الان دارن سر و دست میشکونند. بحث اون کنفرانس رو نیارید اینجا لطفا تا صبح که تکلیف به سری افراد جوگیر مشخص بشه.

خداییش متال گیر عالی بود!فاکس انجین و گرافیکش!صدای کیفر ساترلند هم خوب بود(گرچه صداشو خیلی دوست دارم ولی نمیتونه جای دیوید هیتر رو پر کنه).رایس و فورزا هم خیلی جذاب بودن.

الان دقیقا مایکرو میخواست سونی رو بکشه ؟ بیشتر شبیه سویساید بود :d

خیلی هیجان دارم واسه لحظه ی رونمایی PS4،بسی جذابه(رونمایی PS3 رو به یاد بیارید!) دارم خداخدا میکنم چیزی لیک نشه تا کنفرانس،حداقل ظاهر کنسول.تا الان که اوضاع ارومه.(یاد مرحوم استیو و جابز امنیت کنفرانس هاش افتادم)

باور کنید کنفرانس ماکرو به غیر از نمایش HALO و RYSE دیگه چیزه خواصی نداشت.زرت و زورت به قول بعضی ها همنطور داشت انحصاری پخش می کرد که برادر من سه تاش AAA بود ما بقی در حد AA هم نبودن...

طبق معمول حضور مولتیپلتفرم ها در کنفرانس مایکرو بسیار پر رنگ بود و این باز هم به نفع ماست

منتظر حماسه سونی میمونیم........ با انحصاری ها

من یکم نگران شدم :-s
خدا کنه سونی بتونه جبران کنه
خیلی بازی انحصاری و غیر انحصاری معرفی کرد مایکرو

کنفرانس مایکو خوب بود;;)
اما ببینید خودمم دارم میگم خوب
ماکرو دست به دامان Third party ها شده بود:))
اما سونی چی؟
کلی انحصاری First patry داره تاره 40 تا بازی:x
والا من که 15 تا انحصاری رو تو کنفرانس ماکرو ندیدم:-$
Only Sony:d

به نظر من هم از لحاظ گرافيکی هيچ چيز جالبی نديدم که بگم Wow
همين بحث اجرا نشدن بازی های دست دوم خودش جام زهر برای اين کنسول هستش ديگه
بقيش مهم نيست

بنظرمن سوني اگه قيمتو زير 450$ بذاره بزرگترين هايپ و سوپرايز هست حتي اگه هيچ انحصاري جديدي رو نمايي نكنه

خوب خیالمون راحت شد.با این که بازی های مایکرو خوب بود ولی 70 درصد FPS بود که ما طرفدار های سونی همچین مزاج تکراری و خسته کننده رو نداریم.:d
دوست دارم سونی قشنگ به اوج دوران ps1 ps2 برگرده.:d

معرفی یه ip از سانتا و یه ip از nd و نهایتا یه نمایش خیره کننده از کیلزون و قیمت 400 دلاری دستگاه هم کافیه برای برنده اعلام کردن سونی :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or