نمایشگاه/رویداد Sony Press Conference E3 2013

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SMM9

عضو تحریریه
با نزدیک شده به همایش E3 و کنفرانس سونی (چیزی حدود 1 ماه) تصمیم گرفتیم مقاله ای در مورد کنفرانس سونی ترتیب بدیم که خدا رو شکر امروز بر روی صفحه اصلی سایت قرار گرفت. در این تاپیک به احتمالات و انتظاراتی که از کنفرانس سونی داریم، می‌پردازیم. به مرور هم با آپدیت این پست اخبار و حواشی مختص سونی رو قرار میدیم.

زمان کنفرانس سونی: 21خرداد - 5:30 بامداد سه شنبه

این هم لینک مقاله درباره کنفرانس سونی: SONY E3 2013

بازی ها :
assassins creed 4 - watch dogs

agent

bf4

god of war

gran turismo

heavenly sword

infamous:ss

the evil within

the last guardian

driveclub

استدیو ها:

GUERRILLA GAMES

MEDIA MOLECULE

QUANTIC DREAMS

NAUGHTY DOG

santa monica

و

vita price cut

آپدیت: با معرفی رسمی GT6، نمایش این بازی را در E3 باید قطعی دانست

آپدیت: درست روز قبل کنفرانس مایکروسافت، سونی تیزری از کنسول خود پخش کرد. مطمئنا در E3 شاید طراحی و ظاهر PS4 خواهیم بود

آپدیت: طبق رسم همیشگی سونی بازی Freedom Wars قبل از همایشE3 برای عرضه در سال 2014 بر روی ویتا معرفی شد

آپدیت: در روزهای منتهی به E3 سونی اعلام کرد بیش از 40 بازی در این نمایشگاه خواهد داشت

آخرین ویرایش:
من شایعه ای در مورد قیمت 299 دلاری Xbox One ندیدم ، اگه منظوت شایعه ای هست که یک ماه پیش پخش شد ، اون 299 برای فروش قسطی ـه و بقیه پول باید ماهانه پرداخت بشه.
بهرحال اگر اختلاف قیمتی جزئی به خاطر سخت افزار قوی تر PS4 وجود داشته باشه ، این اختلاف به راحتی با کینکتی که با هر کنسول باندل میشه برطرف میشه.
در ضمن انتظار نداشته باشید قیمت این دو کنسول در E3 اعلام بشه.

اولش که jonathan blow اظهار تعجب می کنه از اینکه چرا فقط 8gb رم ؟ چون ddr3 خیلی ارزونه

e7xybi8r9yydx5p2298o.png

بعدش این بیرون میاد:

خب اسمش هم شایعس زیاد نباید حساس شد زیاد اعتبار نداره

آخرین ویرایش:
احسان گرفتی مارو؟:دی

تریپ از این جو زدایی های روشن فکرانه :دی

باو سونی نیاز به جو زدایی نداریم!
biggrin1.gif
فقط IP جدید ND یا SM یا MM کافی هستن تا ملت از شدت سورپرایز کف و خون بالا بیارن که احتمالا هر سه یا حداقل دوتاشون باشن! بعد FF فراموش نشه!
biggrin1.gif
من خیلی امید دارم Versus فردا دهن همه رو آسفالت کنه!
biggrin1.gif
این بازی رو نباید دست کم گرفت! اگه واقعی باشه مگاتونه سونیه! یا The Last Guardian که تو لیست بازی های سونی هست.
خودم از همین الان برای همچین چیزایی آماده ام و منتظر :دی فقط شرایط احتمالی رو گفتم :دی کلاً در این لحظات ذهن رو به مجنون شدن میره و گفتن هر چیزی ممکن میشه :دی

آخرین ویرایش:
تریپ از این جو زدایی های روشن فکرانه

باو سونی نیاز به جو زدایی نداریم!:دی فقط IP جدید ND یا SM یا MM کافی هستن تا ملت از شدت سورپرایز کف و خون بالا بیارن که احتمالا هر سه یا حداقل دوتاشون باشن! بعد FF فراموش نشه!:دی من خیلی امید دارم Versus فردا دهن همه رو آسفالت کنه!:دی این بازی رو نباید دست کم گرفت! اگه واقعی باشه مگاتونه سونیه! یا The Last Guardian که تو لیست بازی های سونی هست.

بابا یکی بگیره این احسان ُ بندازه بیرون باز شروع کرد ... :|:دی!

من تو ١٠ روز اخير دوبار تو افق محو شدم:|
باز،برا تلو اول چسبيدم به سقف بعد رفتم تو افق :>
برا كنفرانش امشب(فردا):d، يك ضرب رفتم تو افق :|
يكي بياد هايپ زدايي كنه ،يك نفر كافي نيست:d

Little big planet 3 رو حتمی بدونید :| :دی . کار ساختش هم با Sumo Digital ـه 99% ( شایعش قبلا بود اما الان لیست Resume از یه بنده خدایی اومده بیرون که به این شایعه خیلی قوت میده :دی)
تو Resume ـه JK Studios اینو نوشته :
‘Little Big Planet 3′ (Video Game) | Client: Sumo Digital / Surface Digital
Animator/VFX Artist – (Release TBC)

Producing ingame animation and VFX

LittleBigPlanet 3 spotted on resume, could we see a reveal later today? -- PlayStation Universe

قبل از اینکه کنفرانس ها شروع بشه یکی به آریا خبر بده یه تاپیک جدا برای امشب بزنه. حسش نیست هی تاپیک عوض کنیم :دی تازه کنفرانس های یوبی و EA که هنوز تاپیک جدا هم ندارن!

آریا اگه داری میخونی خودت زحمتش رو بکش. یه تاپیک کلی بزن تا راحت کل شب همونجا پلاس شیم :دی بعدا هم قفل ..... یا اصلا پاکش کن، فقط برای امشب یه جا داشته باشیم. :دی

لول، این جمله آخری یه جوری شد =))

MM که داره روی یه پروژه جدید کار میکنه و توی کنفرانس فوریه هم نمایشش دادن ! :دی البته نمایشش یه جوری بود که هیچ کسی نفهمید چیه ! ولی بعدش با Game Informer مصاحبه داشتن و گفتن که این پروژه چیزی مثل LBP هست ، ولی به مراتب عظیم تر. میشه خیلی بهتر از LBP ایده ها رو توش عملی کرد و بازی و ویدئو و موسیقی و ... ساخت. یه دفعه می بینین ملت Crash رو توش بازسازی کردن ! :دی
خوشبختانه استفاده از Move هم توی بازی اجباری نیست !
=============
کاش LBP3 رو میدادن دست سازنده های نسخه Vita. مثل اینکه خیلی خوب کار کردن. بعد از دو نسخه PS3 که کیفیت فوق العاده ای داشتن و منتقدها قبلاً اون ها رو تجربه کرده بودن ، کسب میانگین 88 برای یه نسخه دستی شاهکاره !
کلاً منتقدها بازی های کنسول های دستی رو در حد کنسول های خونگی تحویل نمیگیرن و 88 خیلی عالیه. مثلاً PSP توی کل این سال ها 2 تا دونه بازی 90 به بالا داشت یا کنسول افسانه ای و کم نظیر DS در تمام عمرش 7 تا بازی بالای 90 داشت !

قبل از اینکه کنفرانس ها شروع بشه یکی به آریا خبر بده یه تاپیک جدا برای امشب بزنه. حسش نیست هی تاپیک عوض کنیم :biggrin1: تازه کنفرانس های یوبی و EA که هنوز تاپیک جدا هم ندارن!

آریا اگه داری میخونی خودت زحمتش رو بکش. یه تاپیک کلی بزن تا راحت کل شب همونجا پلاس شیم :biggrin1: بعدا هم قفل ..... یا اصلا پاکش کن، فقط برای امشب یه جا داشته باشیم. :biggrin1:
هنوز زوده ! :دی تا شب خودم یا بقیه دوستان تاپیک ها رو میزنیم. برای هر کنفرانس کمی قبل از شروعش یه تاپیک زده میشه تا کل بحث های Live (!) کنفرانس اونجا انجام بشه و از اول فقط در مورد خود کنفرانس باشه ، نه شایعات و احتمالات و اینا. :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or