نمایشگاه/رویداد SONY Paris Games Week Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kiya

کاربر سایت
با درود

سونی روز و ساعت کنفرانس Paris Games Week رو اعلام کرد !
کنفراس ساعت 20:30 روز سه شنبه پنجم آبان ماه به وقت تهران برگذار میشه.

بازیهایی که انتظار میره معرفی بشن:

• Gran Turismo 7

تقریبا دو سال از عرضه PS4 میگذره و هنوز از پرفروشترین فرنچایز سونی یعنی Gran Turismo خبری نیست
شاید کنفرانس پاریس بدلیل اهمیت داشتن این سبک بازی در اروپا بهترین موقعیت برای معرفی این بازی محبوب باشه.

• Quantic Dream's Project

از شروع این نسل David Cage رو فقط در مراسم رونمایی از PS4 دیده بودیم بعد از این سکوت طولانی این میتونه بهترین فرصت برای معرفی بازی جدید QD تو وطن خودش باشه !

• Sucker Punch's New Project

از اخرین بازی این استودیو یعنی Infamous Second Son که با موفقیت همراه بود زمان زیادی میگذره و Shuhei Yoshida قبلا از پروژه جدید این استودیو و معرفی اون در زمانی نزدیک خبر داده بود !

از بازیهایی که قبلا معرفی شدن و احتمالا گیم پلی و جزئیات بیشتری از اونها خواهیم دید:

• WILD

بازی جدید میشل انسل که از اون فقط یه تریلر مربوط به گیمزکام پارسال دیده بودیم و دیگه خبر و جزئیاتی از اون نداریم ! احتمال نمایش جدید گیم پلی و اطلاعات جدید بدلیل موقعیت نمایشکاه بسیار بالاست !

• Rime

سکوت عجیب سونی در مورد این بازی در حالی که سازنده های اون یعنی Tequila Works قبلا از مراحل پایانی ساخت بازی خبر داده بودن شاید نشون دهنده این بوده که سونی منتظر موقعیت مناسبی برای نمایش و اعلام تاریخ عرضه بازی بوده !

• Dreams

نمایش بیشتر و اطلاعات جدید از عنوان جدید استودیوی محبوب Mm تو این نمایشگاه قبلا توسط یوشیدا اعلام شده بود ! پس طرفدارای Mm میتونن مطمئن باشن که چیزهای بیشتری از Dreams خواهند دید !

در آخر با توجه به موقعیت نمایشگاه که هم از نظر مکان که در اروپا بازار اصلی PS4 هست و هم از نظر زمانی که نزدیک تعطیلات آخر سال هست میشه انتظار داشت شاهد سورپرایز بزرگی مثل PS4 Slim ویا کاهش قیمت باشیم !

مرسی

آخرین ویرایش:
اعلام منهدیمگی مینمایم! :x
Detroit ... ویدیوی کارا احساساتی بود،اینجا هم عالی ... عالی :((
دم کیج گرم! :((

Gravity Rush عالی بود! :x فقط Tag Team AI :| نامردا Raven قابل بازی بزارید:(( ولی عالی :((

Ratchet ... عشقمم تو بازی حضور داره...دکتر نفریوس :((

DriveClub Bikes همین الان داریم میریم که بخریمش :)) PS رو روشن کردم ببینم اگر اومده رو استور حجمش چقدره و آماده بشیم براش:))

Wild عالی بود! اصلا فکر نمیکردم انقدر جذبم کنه...فوق العاده! :x

بازیه Crytec چی بود؟ اونم خیلی خوف بود... VR میخوام :( (قیمتم ندادن آخرش:( ) آها Robinson بود! :d

اوه اوه! مولتی آنچارتد!!! یک چیز عجیب غریب و فوق خفنی بود!!! بانو النا:x هری فلین هم که عکسش رو توی بلاگ زدن! خوب دو قهرمان من برای مولتی تایید شدن! :)) خریدار آنچارتد کالکشن همین الان میباشیم! :d

Boundless ... اول فکر کردم No Man's Sky هست! و یه عالمه کف کردم چرا این بازی هر نمایشش بیشتر مبهوتم میکنه! ولی خوب...بازی دیگری بود و پی بردم دو بازی هست برای مبهوت کردن! :d

Horizon هم حال داد ولی این وسط گم شد! :d (کیفیت ویدیو هم اونجا ترکید متاسفانه مبهوت گرافیک نشد بشیم! برم ببینمش دوباره! :d )

MatterFall هم حال داد! :d این افکت سلاح و ... من رو یاد Guilty Crown مینداخت :-"

Dreams بازیه بس خلاقانه و خوفناکی هست! ولی هنوز اون چیزی که من میخوام رو نشون ندادن! :d من یه سینگل پلیر میخوام که گویا باید منتظر بتا یا اطلاعات آینده باشیم،ببینیم چه میکنند! :d

در کل عالی!!! :(( بی نظیر ! :((
ولی بهترین سورپرایز کنفرانس(البته حضور که مشخص بود! ) Detroit براش لحظه شماری میکنم :((

لامصب این The Old Hunters انقدر خوبه من از بازی جدید کیج بیشتر الان میخوام تریلر کوفتیشو ببینم :d این میازاکی با روحو روان آدم بازی میکنه !

این GT Sport چی بود اصن؟ کسی که درست حسابی تونسته ببینه + بفهمه چیه یه توضیح بیاد بده روشن شیم.

این اونو + هارادا ام که خیلی خوبن, عالی بودن =))

پ.ن: من هنوز توو کف اون توییت نیلم که اول کنفرانس ول داد :d

طبق معمول این نسل سونی بار دیگه مثل بقیه کنفرانس ها دست پر اومد و تمام خواسته های فن بیس عظیمش رو برآورده کرد ، نمایش های عالی مخصوصا از اواسط به بعد
Wild بازی شاهکاری که نمایشش فراتر از تصورات بوود ، با اون گرافیک و انیمیشن های عجیب غریب ، دویدن خرگوش یا پرواز عقاب ازین طبیعی تر داریم ؟!
بالاخره بعد مدت ها GT آمد !! منتظر اطلاعات بیشتر هستیم
Onoـه دوووس داشتنی و شاد و شنگوول با نمایش Dhalsiiim که خیلی هم باحال شده قیافش و بعد ورود هارادا :))
پشتیبانی تکن ۷ از VR
Detroit Become Human صدای کارا + دیالوگ های تاثیرگذارش
نمایش عالی BOIII Zombie Mode , نمایش SWB اون مپ جنگلی خارق العاده و خیلی چیزای دیگه
کلا عالی بود این کنفرانس
با تشکرات فراوان از سونی
الکی نیست که میگن Best Place To Play
موفق باشیم

فوق العاده بود !!! اول از همه Dreams ! نابود شدم ! تیکه تیکه شدم قشنگ سر دریمز :دی انجین گرافیکی - نورپردازی - المان های گیمپلی !!! imp ، هروقت رو استور بیاد پیش خرید میکنمش بدون لحظه ای معطلی !

موتلی آنچارتد خیلی فان بنظر میرسید فقط امیدوارم با سروراش مثل تلو مشکل پیدا نکنیم ( لابی های تلو هم یکم رو مخه که احتمالا مشکل از نت ماعه )

وقتی که GTS معرفی شد چنان دادی زدم و چنان خوشحالی کردم که دوستان هنگ کرده بودن :دی ! یامائوچی دهنش باز میشد ( و میگفت های ) من یه قربون صدقه براش میرفتم :دی :))

Detroit ... گرافیکش ... :| !!!! قفس ترکوند با نمایشش :دی خیلی حال کرم با بازیش . اخرشم تاریخ عرضه کالکشنشو نگفت :| :دی

WiLD عالی بود :دی عجب گرافیکی عجب کارای باحالی ! عجب خانوم باحالی تهش داشت :دی

GR - DC BIKES - RATCHET هم خیلی خیلی خوب بودن :دی گراویتی رو خیلی حال کردم باهاش .

هورایزنم محشر بود :دی !!! خود خلاقیت یعنی ! چه روش های برای کشتن رباته استفاده کرد .

مرسی سونی خیلی خوب بود کنفرانس پاریس :x دیدار بعدی PSX با گیمپلی دیترویت و GTS >:d

من نمیدونم چرا هیچ جوره با Dreams حال نمیکنم . آخه کی حوصله داره بشینه این همه چیز میز بسازه و آخرشم بی سر و ته . فایدش چیه من نمیدونم :دی

من نمیدونم چرا هیچ جوره با Dreams حال نمیکنم . آخه کی حوصله داره بشینه این همه چیز میز بسازه و آخرشم بی سر و ته . فایدش چیه من نمیدونم :دی

من که خیلی حال کردم :d خیلی قشنگ بود ... از اینکه میشه خودت چیز میز بسازی خوشم میاد...مثل LBP ...

این دختره تو بازی داوود قفس تو یه فیلم به اسم کارا بازی کرده

کنفرانس رو میشد تو یه مقیاس کلی در E3 هم برگزار کرد :دی انقدر خوب بود :دی

تقریبا همه هر انتظار معقولی که داشتن برطرف شد و همه چی معرفی شد :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or