نمایشگاه/رویداد SONY Paris Games Week Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kiya

کاربر سایت
با درود

سونی روز و ساعت کنفرانس Paris Games Week رو اعلام کرد !
کنفراس ساعت 20:30 روز سه شنبه پنجم آبان ماه به وقت تهران برگذار میشه.

بازیهایی که انتظار میره معرفی بشن:

• Gran Turismo 7

تقریبا دو سال از عرضه PS4 میگذره و هنوز از پرفروشترین فرنچایز سونی یعنی Gran Turismo خبری نیست
شاید کنفرانس پاریس بدلیل اهمیت داشتن این سبک بازی در اروپا بهترین موقعیت برای معرفی این بازی محبوب باشه.

• Quantic Dream's Project

از شروع این نسل David Cage رو فقط در مراسم رونمایی از PS4 دیده بودیم بعد از این سکوت طولانی این میتونه بهترین فرصت برای معرفی بازی جدید QD تو وطن خودش باشه !

• Sucker Punch's New Project

از اخرین بازی این استودیو یعنی Infamous Second Son که با موفقیت همراه بود زمان زیادی میگذره و Shuhei Yoshida قبلا از پروژه جدید این استودیو و معرفی اون در زمانی نزدیک خبر داده بود !

از بازیهایی که قبلا معرفی شدن و احتمالا گیم پلی و جزئیات بیشتری از اونها خواهیم دید:

• WILD

بازی جدید میشل انسل که از اون فقط یه تریلر مربوط به گیمزکام پارسال دیده بودیم و دیگه خبر و جزئیاتی از اون نداریم ! احتمال نمایش جدید گیم پلی و اطلاعات جدید بدلیل موقعیت نمایشکاه بسیار بالاست !

• Rime

سکوت عجیب سونی در مورد این بازی در حالی که سازنده های اون یعنی Tequila Works قبلا از مراحل پایانی ساخت بازی خبر داده بودن شاید نشون دهنده این بوده که سونی منتظر موقعیت مناسبی برای نمایش و اعلام تاریخ عرضه بازی بوده !

• Dreams

نمایش بیشتر و اطلاعات جدید از عنوان جدید استودیوی محبوب Mm تو این نمایشگاه قبلا توسط یوشیدا اعلام شده بود ! پس طرفدارای Mm میتونن مطمئن باشن که چیزهای بیشتری از Dreams خواهند دید !

در آخر با توجه به موقعیت نمایشگاه که هم از نظر مکان که در اروپا بازار اصلی PS4 هست و هم از نظر زمانی که نزدیک تعطیلات آخر سال هست میشه انتظار داشت شاهد سورپرایز بزرگی مثل PS4 Slim ویا کاهش قیمت باشیم !

مرسی

آخرین ویرایش:
اگه منظورت متا و اینجور چیزاست که اصلا برای این بازی اهمیت ندارن که بخوایی بگی استانداردی نداشته و فلان
چندتا پایان داره اونارو اگه دیده بودی عمرا همچین حرفیو نمیزدی Nier با اینکه نمره های خوبی نگرفت اما بازی یه گیرایی خاص داشت
که تونست یه فن بیس خیلی قوی برا خودش دست و پا کنه

نه ربطی به متا داره و نه پایان های مختلف!:دی من نمیفهمم یه پایان چجوری میتونه باعث بشه یه بازی صرفا متوسط عین Nier بیاد هم رده بزرگانی مثل Bioshock و GTA و ME و TLoU و UC و ... قرار بگیره!؟! حتی اگه یکی از پایان هاش این باشه اوصامه بن لادن شوهر عمه کلود استرایفه باز گیم پلی بازی نه بهتر میشه و نه بدتر!:دی ول کنید تورو قرآن!:دی[URL="http://forum.bazicenter.com/members/101/"]

[/URL]

نه ربطی به متا داره و نه پایان های مختلف!:دی من نمیفهمم یه پایان چجوری میتونه باعث بشه یه بازی صرفا متوسط عین Nier بیاد هم رده بزرگانی مثل Bioshock و GTA و ME و TLoU و UC و ... قرار بگیره!؟! حتی اگه یکی از پایان هاش این باشه اوصامه بن لادن شوهر عمه کلود استرایفه باز گیم پلی بازی نه بهتر میشه و نه بدتر!:دی ول کنید تورو قرآن!:دی
این که تو چطوری برای علائق بقیه حد و مرز تعریف میکنی و قضاوتشون میکنی برای من جای سوال داره ماکان . تجربه افراد از چیزایی که تو زندگیشون میبینن و حسش میکنن همش Subjective ـه در ضمن تو حق نداری در مورد چیزی که حتی تجربه نکردی نظر بدی . منظورم 5 ساعت بازی کردن Nier و ول کردنش به خاطر گرافیک بدشه مثل بقیه منتقد های Graphic Who*re ...
این بحث مسخره هم مال این تاپیک نیست و منم هیچ حوصله بحث کردن ندارم .

این که تو چطوری برای علائق بقیه حد و مرز تعریف میکنی و قضاوتشون میکنی برای من جای سوال داره ماکان . تجربه افراد از چیزایی که تو زندگیشون میبینن و حسش میکنن همش Subjective ـه در ضمن تو حق نداری در مورد چیزی که حتی تجربه نکردی نظر بدی . منظورم 5 ساعت بازی کردن Nier و ول کردنش به خاطر گرافیک بدشه مثل بقیه منتقد های Graphic Who*re ... این بحث مسخره هم مال این تاپیک نیست و منم هیچ حوصله بحث کردن ندارم .
من برای سلیقه کسی حد و مرز تعیین نمیکنم. نمیگم شماها باید خوشتون بیاد از بازی یا نه. ضمن اینکه من همون موقع که گفتی و لینک اون آهنگ رو فرستادی رفتم Nier رو بازی کردم!:دی بازی خوبیه. بد نیست. ممکنه از نظر شماها بهترین بازی تاریخ هم باشه. طبیعتا کسی نمیتونه به این نظر شخصی ایراد بگیره. مشکل من با اغراق کردن بیش از حده. اینکه بگیم Nier جزو 10 تا بازی برتر نسل پیش بود. چون این دیگه نظر شخصی نیست. و این تفکر رو بوجود میاره که چون حالا شماره دوم بازی انحصاری هست انقدر هایپ میشه. که درست نیست. در کل بیخیال!:دی اصلا جزو تا 5 نسل پیش!:دی تسلیم!:دی

این قضیه دیوید کیج معلوم نیست چیه. :دی گذشته از اینکه شاید اصلاً خبری از بازی QD نباشه (که بعیده، به هر حال 2 سال از بازی قبلی میگذره و اینجا هم فرانسه هست)، ممکنه یه تغییراتی توی ساخت و کارگردانی بازی داده باشن. مثلاً کیج مدیریت یه بخش های دیگه رو گرفته باشه و یکی دیگه نویسنده یا کارگردان شده باشه.
ولی هرچی که باشه، امیدوارم دیگه انقدر سخنرانی از کیج نبینیم که روزی 15 تا مطلب ازش منتشر بشه! به نظرم اگه بازی رو در سکوت جلو ببرن خیلی بهتره. هم انتظارات زیادی بالا نمیره، هم ملت و منتقدها کمتر به کیج و صحبت هاش گیر میدن. :دی

Sly در این حد و اندازه ها نیست که به خبرنگارها اعلام کنن! :-"
همون GT7 بوده. :(
GT مهم نیست:-" ... حالا امیدوارم بازیه کیج هم نبوده باشه! :p
+اینکه میگن کیج تو تماشاچیاست، من نمیتونم باور کنم بازیش معرفی بشه ولی کیج سخنرانی نکنه!!! مگه میشه آخع؟ اونم تو فرانسه! :دی

CRASH بوده امير =))>:):-"
این همایش های فسقلی جای معرفیه بزرگان نیست! >:) برو خدا روزیتو جای دیگه بده>:)

[MENTION=4591]Cloud Strife[/MENTION]
همینطور که پایان یه بازی میتونه نتیجه ی GOTYهه خیلی ها رو عوض کنه! (حتی تا لحظه ی آخر این مقام رو براش در نظر گرفته باشن:-" )
میتونه برای یکی هم باعث بشه فلان بازی بیاد تو TOP5ش!

مدتى پيش Guillaume تعدادى نويسنده استخدام كرد ولى گفته بود كه حرف اول و آخر رو Cage مى زنه و اين افراد براى كمك كردن به Cage اومدن. چون تا قبل از اون Cage تو نويسندگى خيلى دست تنها بود.
خلاصه اينكه عمرا بازى بعدى QD با نويسندگى/كارگردانى Cage نباشه! اينكه بين تماشاچى ها باشه به نظرم من فقط دو حالت رو پيش رو مى گذاره: 1- QD كلا تو PGW حضور نداره (احتمالش به صفر ميل مى كنه!)
2- Cage وسط كنفرانس، از بين حضار آروم آروم و قدم زمان مياد رو صحنه، در حالى كه داره براى معرفى بازى جديدش مقدمه چينى مى كنه! :d
اين گزينه دوم شديدا محتمله.

@ Akiba

ps-anniversary-spritz_640x350_ds4_en_GB.gif

اینا همش ترولی بیش نیست :دی خودت خبر نداری ولی داری توی ترول زندگی میکنی :دی

@Cloud Strife
ماکان مشکل اینجاست که تو داری سعی میکنی مثل یه منتقد خوبی و بدی های بازی رو سبک سنگین کنی بعد بزاریش توی یه لیست "درست" و "استاندارد" :دی به عنوان یه گیمر بشین بازیش کن و کل پایان ها رو ببین، اونوقت متوجه میشی ما چی بهت میگیم :دی

پ.ن: در ضمن چیزی به اسم Top 10 یا Top 20 یا "Top هرچی" رسمی نداریم :دی هر لیستی که از هر سایت یا شخصی میاد فقط جمع نظرات و سلایق شخصی اعضای اون گروه یا سایته.(بخاطر همین هم هست که میگیم فرضا Top 10 نسل قبل از نگاه مجله Edge) شاید یه بازی از دید من افتضاح باشه و اونا باهاش حال کرده باشن، شایدم برعکس من یه بازی رو شاهکار بدونم ولی اونا ازش خوششون نیاد. وقتی پای لذت بردن از بازی و علاقه شخصی وسط باشه هیچ چیزی به اسم "درست" و "غلط" وجود نداره و نظرا فقط با هم متفاوته :دی
===
@Akiba
به نکته خیلی خوبی اشاره کردی امیر :دی فکر کنم دست کم هوادارای Mass Effect دیگه کاملا با این حرفت موافق باشن :دی

آخرین ویرایش:
اومدم جواب امیر رو بدم دیدم دوستان به اندازه کافی کتلتش کردن :d
به مقدسات توهین نکنیا، GT سالاره، عشقه
بای :d

نه ربطی به متا داره و نه پایان های مختلف!:دی من نمیفهمم یه پایان چجوری میتونه باعث بشه یه بازی صرفا متوسط عین Nier بیاد هم رده بزرگانی مثل Bioshock و GTA و ME و TLoU و UC و ... قرار بگیره!؟! حتی اگه یکی از پایان هاش این باشه اوصامه بن لادن شوهر عمه کلود استرایفه باز گیم پلی بازی نه بهتر میشه و نه بدتر!:دی ول کنید تورو قرآن!:دیhttp://forum.bazicenter.com/members/101/

شما وقتی میگی استاندارد یعنی داری مثل یه منتقد بازیو نقد میکنی و استاندارد اون و میخوایی تجزیه تحلیل کنی و به همین دلیل میگی
Nier استانداردش رو نداشت..چرا نداشت؟چون یه کم گرافیکش پایین بود؟من نمیدونم چقد Nier یا هربازی دیگه ای که این مدلی باشه رو بازی کردین
اما وقتی بازی رو از نگاه یه گیمر بدون توجه به نمره و چمیدونم استاندارد حسن علی بقال بازی کنید انچنان غرق در بازی میشین که خودتون میگین منتقدا
هیچی حالیشون نیس نمره الکی دادن.
دوباره میگم Nier اگه اونقد بد بود و به قول شما استاندارد نداشت و جز 50 تا هم نمیشه قرارش داد اون همه فن بیس قوی ای نداشت.

نه ربطی به متا داره و نه پایان های مختلف!:دی من نمیفهمم یه پایان چجوری میتونه باعث بشه یه بازی صرفا متوسط عین Nier بیاد هم رده بزرگانی مثل Bioshock و GTA و ME و TLoU و UC و ... قرار بگیره!؟! حتی اگه یکی از پایان هاش این باشه اوصامه بن لادن شوهر عمه کلود استرایفه باز گیم پلی بازی نه بهتر میشه و نه بدتر!:دی ول کنید تورو قرآن!:دی

واسه من یکی nier که به قول شما متوسطه !!!! فرسنگها از عنوانی مل gta بالاتر قرار میگیره.
nier رو نه فقط به خاطر پایان هاش , بیشتر به خاطر داستان جذاب و موسیقی درگیرکنندش دوست دارم.
گیم پلی بازی هم نقصی توش ندیدم که بخام نکته منفی ازش ور دارم.

میمونه یه بحث گرافیک که میتونست بهتر باشه.
ولی گرافیک به تنهایی نمیتونه عاملی باشه که ما بازی رو متوسط بدونیم!

آخرین ویرایش:
شرح حال کنفرانس

کنفرانس ابتدا با یک نمودار شروع میشه ، از فارنهایت شروعو به بیوند ختم میشه ، داوود (ع) از پیچو خم نمودار میگه و یک Face نشون میده با احساسات مختلف ، کیج میره رو مِنبَر ، نوبت به معرفی بازی جدیدش میرسه ، چنان محسور کنندست که یوشیدا از صدای حضّار از خواب میپره :d در پایان کنفرانس کالکشن ، در تاپیک بازی جدیدش عده ای مشخص شروع میکنن به نقد کردن بازیهای کیج که اسکریپت شدستو گیم پلی نداره و همه چی گرافیک نیستو نینتندو رو ببینو ایکس باکس بگیرو.. :d ، ودر پایان یک توییت از عزیز دل اسپنسر داریم که (تبریک میگم به سونی :d همه چی خوبه همگی خوبن) ، کاز هم که از قبل کنفرانس شروع میکنه نیاز به هول دادنش نیس :d

حالا ماکان نظر خودشو گفت بنده خدا.... بستینش به رگبار :d
هر چند منم با نظرش کاملاً مخالفم ولی متوجه منظورش میشم.

بچه‌های کلوب خوب میدونن که Nier برای من جزو Top10 نسل قبل و از بهترین بازیهای عمرمه... یعنی برای اکثر بچه‌های اونجا همینطوره.
در اینکه Nier میانگین نمرات و میزان توجهی که بهش شده خیلی پایین‌تر از چیزی هست که باید باشه، شکی بهش نیست.

ولی اگه منتقدانه بخوای نگاه کنی بازی یکسری مشکلات مهم داره... هر چند من خودم اصلاً نه توانایی نقد کردن بازی‌هارو دارم و نه چندان علاقه‌ای به این کار، من یا از بازی خوشم میاد و نمرش 9 و 10‍‍ه یا خوشم نمیاد و نمرش 0 و 1‍‍ه :d

ولی بنظرم بزرگترین مشکل Nier که باعث شد بهش گیر بدن این Fetch Questهای روانیه بازی بود! یعنی هنوز مادر نزاییده بازی بیاد که همچین کارهایی ازتون بخواد!
مطمئناً جمع کردن مواد لازم برای تعمیر آشپزخونه رو خوب یادتونه... یا اون گلهای لعنتی! DropRate یکسری از آیتمهای بازی که اصلاً چیز مهمی هم نبودن بعضاً 0.0001 بود، انصافاً تو هیچ MMOیی همچین چیزی حتی برای ساخت قویترین سلاح‌های بازی هم پیدا نمی‌کنید. :d

در کل منظورم اینه که هرچند بازی برای طرفدارهاش مثل من و شماها 10 از 10 باشه و جزو بهترین‌ها یا حتی بهترین بازی زندگیمون... ولی نمیشه به کسایی که بهش گیر میدن به هیچ‌وجه خورده گرفت.
البته مسلماً نمره‌های 4 و 5 که به بازی داده شده خیلی بی انصافی هست و واقعاً درکش سخته که یکنفر بعد از تجربه کامل Nier بیاد بهش 5 بده و گیر اصلی منتقد هم به نحوه ماهیگیری تو بازی باشه.... یعنی خدایی چقدر یه آدم میتونه فلج مغزی باشه که بعد از 20 ساعت بازی کردن هنوز نفهمه چجوری میشه ماهیگیری کرد!! :d

هرچند بازی ایرادهایی داره ولی تمام مشکلات در مقابل نکات مثبتش که انقدر زیاد و تاثیرگذاره عملاً از ذهن آدم پاک میشه.
داستان فوق‌العاده بازی تو تمام ابعاد چه تو ماموریتهای اصلی و چه تو ماموریتهای فرعی، شخصیت‌های دوست‌داشتنی، دوبله عالی، موسیقی شاهکار و گرافیک هنری کم‌نظیر که بنظرم در کنار داستان و موسیقی بزرگترین نکته مثبت بازیه... بعضی از نماها و مکان‌های بازی طراحی فوق‌العاده‌ای داره و با اینکه گرافیک بصری پایینه ولی فقط دوست دارید همونجا وایستید و یه مدت به تصویر خیره بشید... گل سرسبدشون هم Aerie روستایی که Kaine اونجا زندگی میکنه است... لعنتی فوق العاده است.

حتی سیستم مبارزات بازی هم بنظرم خوب طراحی شده بود و مشکل اساسی نداشته مخصوصاً توانایی‌های Weiss... شاید تنها ایراد مبارزات بازی آسون بودنش باشه که بعد از یه مدت عملاً دیگه مانعی سر راهتون نیست و همه چی و همه کس رو مثل تراکتور له می‌کنید. :d

ختم کلام اینکه اُمیدوارم شماره دوم اندک مشکلهای شماره اول رو نداشته باشه و تو تمامی ابعاد حسابی بترکونه.

jz7tvzfj4olh1npxjkzn.jpg

:crying1:

والا من کماکان سرحرف اولم هستم و بنظرم دارید NIER رو بزرگ تر از اون چیزی که هست نشون میدید! بله ممکنه خصوصا خیلی از فن های بازی های ژاپنی (عین خودم) علی رغم تمام مشکلات ریز یا درشتش باز اونو یکی از بهترین تجربه های نسل قبل بدونن اما مسلم بدونید این یک نظر کاملا کاملا شخصی هست! متا این بازی اشتباه نکنم 63 ایناس. یعنی به نظر عموم منتقد ها (از جمله مثلا IGN) امتیاز این بازی دور و ور 7 یا همون یه بازی متوسط هست اما الان دوستان کنار کلمه متوسط که من گفتم انقدر !!!!! میزارن که انگار به کاندیدای بهترین بازی قرن گفتم متوسط!:دی حالا من نمیگم چون متا فولان هست پس همه باید این بازی رو بندازن دور و یا کسی حق نداره خوشش بیاد. من همیشه مخالف همچین نگرشی هستم. سلیقه شخصی خود آدم ربطی به بقیه نداره. من خودم همیشه از بازی های خوشم میاد که اصولا ما ایرانی ها دوست نداریم. در نتیجه ممکنه به نظر شماها NIER صرف نظر از امتیازات نچندان خوبش باز یکی از لذت بخش ترین بازی های نسل قبل باشه. دمتونم گرم. منم خودم NIER رو دوست داشتم. نه انقدر اما کاملا بازی خوبی بود. اما در مقابل نباید یادتون بره این نظر شخصی شماست. و قرار نیست اگه کسی غیر از این گفت الزاما دری وری بگه! و مهم تر از همه جمله ای که اصلا باعث شروع این بحث شد، یعنی این:

Nier نسل قبل واقعا جز تاپ 10 تا حساب میشه

اینا دیگه اغراق محضه!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or