کنفرانس دوشنبه ۸ آبان، ساعت ۱۸:۳۰ به وقت تهران برگزار خواهد شد
آخرین ویرایش:
و جالب اینکه بازهم تاریخ معلوم نکرداین منابع و پول هایی که دیوید خرج میکنه برای هر بازی سینماییش و ۵ سالم طول میکشه هر بازیش و ۱۰۰ تا تریلر هم باید بده قبلش ! منابع و امکانات بدن به ساکرپانچ با همون GG با اون انجین فوق العاده دسیما سریع تر از این میتونن کارشون پیش ببرن !
دوستان تریلرها رو کجا میتونم بگیرم کیفیت 4k
بازی سنتر که هیچ خبری نیست از تریلرها
الان همه ی مخالفای سونی میشن طرفدار حقوق زنان
اين نميتونه تحليل مناسبي باشه به نظرم .این منابع و پول هایی که دیوید خرج میکنه برای هر بازی سینماییش و ۵ سالم طول میکشه هر بازیش و ۱۰۰ تا تریلر هم باید بده قبلش ! منابع و امکانات بدن به ساکرپانچ با همون GG با اون انجین فوق العاده دسیما سریع تر از این میتونن کارشون پیش ببرن !
در کمال احترام یوآر رانگ
سیستم مبارزات فوق العاده!هرچند نظر شخصیم هست و قبول دارم که ممکنه هیچ کس دیگه ای موافق نباشه اما میشه بگی مثلا خود تو چه نکته مثبتی تو گاو میبینی؟ غیر از گرافیک البته!
سیستم مبارزات فوق العاده!
همین 20ثانیه اکشنی که نشون دادن فوق العاده بود کومبوهاش و اجراشون!
به شخصه با این پسرک هم خیلی حال میکنم(این رو شاید همه حال نکنند)
به طور کلی هم از بازی هرچی کمتر نشون بدن بهتره بزنند مثل GOW III و GOW A کلهم اجمعین بازی رو اسپویل کنند خوبه؟ نه!!!
اطلاعات هم از بازی کم نیمده تا حالا!
البته من دوست دارم تکلیف مشخص بشه فقط همین یک سلاحه یا نه که با وضعیت فعلی فکر کنم فقط همین باشه
یه جوری صحبت میکنی انگار بقیه نسخه های GOW قبل از عرضه 7 ساعت ویدیو گیم پلی بیرون دادن که خیال ما راحت بشه!والا من هنوز تو این سه تا نمایش کامل ندیدم کامبت بازی چیه! دقیقا قراره چی رو تجربه کنیم؟ نکته یونیکش چیه؟ آیا اکشنی که از گاو انتظار میره هنوز هست یا نه؟ فقط همه چیز خلاصه شده تو یه سری وعده و وعید از کوری بارلاگ که مبارزه اپیک داریم و ...
وقتی سازنده این همه بازی رو تغییر میده باید تو نمایش هاش نشون بده پلیر چی میبینه تو بازی. نمایش اول خوب بود و نشون دادن کریتوس تغییر کرده، پسرش همراهشه و تبر داره و ... خوب در ادامه چی؟ دو نمایش بعدی کامل تکرار مکررات بوده، انقدر که من نگران شدم و واقعا من یه نفر رو نتونسته قانع کنه این گاو به خوبی گاو های قبلیه!
دیگه از سیستم مبارزاتش چی میخوای یاد بگیری؟والا من هنوز تو این سه تا نمایش کامل ندیدم کامبت بازی چیه! دقیقا قراره چی رو تجربه کنیم؟ نکته یونیکش چیه؟ آیا اکشنی که از گاو انتظار میره هنوز هست یا نه؟ فقط همه چیز خلاصه شده تو یه سری وعده و وعید از کوری بارلاگ که مبارزه اپیک داریم و ...
وقتی سازنده این همه بازی رو تغییر میده باید تو نمایش هاش نشون بده پلیر چی میبینه تو بازی. نمایش اول خوب بود و نشون دادن کریتوس تغییر کرده، پسرش همراهشه و تبر داره و ... خوب در ادامه چی؟ دو نمایش بعدی کامل تکرار مکررات بوده، انقدر که من نگران شدم و واقعا من یه نفر رو نتونسته قانع کنه این گاو به خوبی گاو های قبلیه!