Sony Japan Studio و کار بر روی یک عنوان نسل بعد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
JapanStudioPS4-670x397.jpg
درود.

چندماه پیش بود که یوشیدا رئیس استودیوهای سونی طی مصاحبه ای اعلام کردند که استودیوی ژاپن سونی نیز تصمیماتی را در مورد نسل بعد اتخاذ کرده، مثل اینکه حال نقشه آنها عملی شده است،Lead Game Planner بازی Puppeteer که Kazunobu Sato است، در مصاحبه ای که با سایت 4Gamer انجام داده است، گفته که آنها نیز کار بر روی یک عنوان نسل بعد را شروع کرده اند. ضمنا آقای Sato قبلا Lead Character Designer بازی Siren: Blood Curse هم بوده است.
بالاخره پلی استیشن 4 هم در ژاپن عرضه شد، از آنجایی که طرفداران عزیز هم این دستگاه رو لمس نکردن، باید بهشون بگم که DualShock 4 فوق العاده هستش،و گرفتن اون در دست تجربه ی خارق العاده رو بهتون میده، من میدونم چون چون خودم هم دارم بر روی یک عنوان معرفی نشده، بر روی این پلتفورم کار میکنم!!
ما نمیدانیم که آقای Sato-san بر روی چه عنوانی کار میکند، ولی احتمالا خبرهایی از یک عنوان جدید از سری Siren را شاهد خواهیم بود، نظر شما چیست؟

4 تا استدیو باهم شامل Japan Studio میشن حالا اگه تیم Japan Studio رو هم حساب کنیم میشن 5 تا استدیو :

Project Siren 1
Team Ico 2
PlayStation C.A.M.P studio 3

J.S.E.D.D 4

Japan Studio 5
داداش من گفتم که کل این استودیو ها با هم میشن Japan Studio اونوقت دیگه این رو حساب کنیم نکنیم نداره که بشه 5 تا استودیو!!:dبعدشم شما هر بازی که توسط این استودیوها ساخته میشه رو نگاه کنی ، همـــــــش اولش لوگوی Japan Studio میاد، یعنی در اصل اصلا اسمی برا خودشون ندارن، ولی خب به نام هایی شهرت پیدا کردن مثلا تیــــــــــــــــــم آیکو نه استودیو آیکو ، چون به احتمال زیاد همشون توی یک استودیو خیلی بزرگ کار میکنن که امکانات استودیوهای دیگه رو هم داره، یعنی از هر نظر کامله...
منظورم این بودش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or