Sony Japan Studio و کار بر روی یک عنوان نسل بعد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
JapanStudioPS4-670x397.jpg
درود.

چندماه پیش بود که یوشیدا رئیس استودیوهای سونی طی مصاحبه ای اعلام کردند که استودیوی ژاپن سونی نیز تصمیماتی را در مورد نسل بعد اتخاذ کرده، مثل اینکه حال نقشه آنها عملی شده است،Lead Game Planner بازی Puppeteer که Kazunobu Sato است، در مصاحبه ای که با سایت 4Gamer انجام داده است، گفته که آنها نیز کار بر روی یک عنوان نسل بعد را شروع کرده اند. ضمنا آقای Sato قبلا Lead Character Designer بازی Siren: Blood Curse هم بوده است.
بالاخره پلی استیشن 4 هم در ژاپن عرضه شد، از آنجایی که طرفداران عزیز هم این دستگاه رو لمس نکردن، باید بهشون بگم که DualShock 4 فوق العاده هستش،و گرفتن اون در دست تجربه ی خارق العاده رو بهتون میده، من میدونم چون چون خودم هم دارم بر روی یک عنوان معرفی نشده، بر روی این پلتفورم کار میکنم!!
ما نمیدانیم که آقای Sato-san بر روی چه عنوانی کار میکند، ولی احتمالا خبرهایی از یک عنوان جدید از سری Siren را شاهد خواهیم بود، نظر شما چیست؟

به احتمال زیاد همین نسخه جدید بازی Siren هست که شایعاتشم این مدت زیاد شده بود،بعد یه سوال،این چند تا تیم داره؟چون یکی از مهم ترین تیمهاش داره روی The Last Guardian کار می کنه و فکر نکنم با ساخت این بازی جدید لطمه ای به ساخت TLG بخوره

به احتمال زیاد یا دارن رو SIREN جدید کار میکنن یا دارن رو TLG کار میکنن
ولی خداکنه که رو TLG کار کنن مردیم از این همه انتظار

فکر نمیکنی نمکدون شدی !!

--------------

من بیشتر دوست دارم JRPG با تم سیاه و گیم پلی سخت و دانجن کراول مانند باشه !‌
چه شود ‌!

ممنون حسین جان از فعالیت خوبیت مخصوصا تو خبر ها !‌
ممنون بردیا جان ، نظر لطف ـته، بعدش از اونجایی که همه خبرهایی که بنده میزارم، به سونی ربط داره، دیگه ایشون کارش این شده که همیشه باید بیان یه نمکی بریزن، میگم مثل اینکه فک کنم... ما هم باید دست بکاربشیم، آره؟:d
به احتمال زیاد همین نسخه جدید بازی Siren هست که شایعاتشم این مدت زیاد شده بود،بعد یه سوال،این چند تا تیم داره؟چون یکی از مهم ترین تیمهاش داره روی The Last Guardian کار می کنه و فکر نکنم با ساخت این بازی جدید لطمه ای به ساخت TLG بخوره
آره داداش غصه نخور ؛ تیم ژاپن تا دلت بخواد استودیو داره، در کل بخوایم حساب کنیم میشه 3 استودیو:
استودیوی اول بیشتر تو کار بازیهای پلتفورمر مثل Rain یا Puppeteer هستش که توسط Gavin Moore هدایت میشه، استودیوی دوم هم استودیوی تیم آیکو هستش که توسط استاد فامیتو ادا هیدایت میشه که البته باید بگم استاد دارن آزاد کار میکنن و استودیوی سوم هم Keiichiro Toyama هستش که ما همه ایشون رو با بازی های Siren میشناسیم(در کل فک کنم میشن 3 استودیوی که ذکر کردم..)

اونطوری که تو گاف نوشتن :

Japan Studio 1 - (PS4?Vita) - just released Knack for PS4 headed by Mark Cerny
Japan Studio 2 - (PS4/Vita) - just released Puppeteer for PS3 headed by Gavin Moore
Japan Studio 3 - rumoured JRPG PS4
Japan Studio 4 - Gravity Rush/Daze 2 Vita
3?Japan Studio 5 - The Last Guardian PS4

اونطوری که تو گاف نوشتن :

Japan Studio 1 - (PS4?Vita) - just released Knack for PS4 headed by Mark Cerny
Japan Studio 2 - (PS4/Vita) - just released Puppeteer for PS3 headed by Gavin Moore
Japan Studio 3 - rumoured JRPG PS4
Japan Studio 4 - Gravity Rush/Daze 2 Vita
3?Japan Studio 5 - The Last Guardian PS4
داداش مطمئنی 5 تا استودیو داره؟؟؟:-o

نه مطمئن نیستم گفتم که اونجا نوشته بود :d شاید 5 تا تیم هستن اما 3 تا استودیو. دوتا از استودیوها دو تیم هستن میشه 5 تیم
منم یه لحظه گفتم چجوری 5 تا؟؟:dچون اگه 5 تا استودیو بودن تا حالا شماره دوم The Last Guardian هم اومده بودش;;)بعدشم الانم رفته بودن سراغ یه آی پی دیگه:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or