نمایشگاه/رویداد SONY Gamescom 2014 Press Conference

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Infected Area

کاربر سایت
دانلود کنفرانس گیمزکام سونی 2014

تشکر ویژه از .:miladamiri:. عزیز برای قرار دادن لینک دانلود تریلر و کنفرانس

وقایع کنفرانس گیمزکام سونی 2014

معرفی بازی Tearaway برای PS4 ( عرضه در 2015 )

دانلود 720P

تریلر جدید بازی The Order 1886

دانلود 720P

نمایش قابلیت های جدید LittleBigPlanet 3

دانلود 720P

تریلر جدید BloodBorne + اشاره به احتمال عرضه بازی در 6 ماه آینده

دانلود 720P

فروش جهانی PS4 از مرز 10 میلیون گذشت

Q-Games بازی جدید The Tomorrow Children رو برای PS4 معرفی کرد ( انحصاری )

دانلود 720P

Wild بازی جدید Michel Ancel خالق Rayman ( انحصاری/PS4 )

دانلود 720P

کمپانی The Astroaunts بازی جدید و انحصاری جدیدش با نام The Vanishing of Ethan Carter معرفی کرد

دانلود 720P

تریلر جدید از Rime (انحصاری PS4 )

دانلود 720P

HellBlade بازی حدید Ninja Teory معرفی شد ( PS4/ انحصاری زمانی )

دانلود 720P

Destiny بالاترین مقدار پیش فروش رو در بین تمام New-IP های تاریخ داره و اولین Expansion آن در ماه دسامبر عرضه میشه

حضور هیدئو کوجیما در کنفرانس و نمایش جدید از قابلیت های Cardboard Box

دانلود 720P

معرفی بازی جدید و انحصاری .P.T ( ژانر وحشت/PS4 )

دانلود 720P

معرفی فریمور ورژن 2.0 برای PS4 ( افزودن قابلیت Share Play و You*tube )

اشارات کوچک به Morpheus و قابل بازی بودن آن در Gamescom

Playstation TV با قیمت 100$ در تاریخ 14 اکتبر در آمریکای شمالی
با قیمت 100یورو در تاریخ 14 نوامبر در اروپا و همراه با 3 بازی دیجیتالی عرضه میشه

رونمایی دوباره از Until Dawn و ساخته شدن آن بصورت انحصاری برای PS4

دانلود 720P

نمایش جدید Driveclub

دانلود 720P

معرفی بازی Volume از سازنده Thomas Was Alone ( برای PS4 و PS Vita بصورت انحصاری زمانی )

دانلود تریلر بزودی

RuneMaster و HollowPoint دو بازی جدید از Paradox برای PS4 و انحصاری زمانی

دانلود تریلر بزودی

Day-Z برای PS4 معرفی شد با قابلیت Cross Platform

دانلود تریلر بزودی

نمایش جدید Far Cry4 و اطلاعات جدید و انحصاری Keys to Kyrat

(دانلود تریلر بزودی)

نمایش جدید از Shadow of Mordor + محتوای انحصاری

دانلود تریلر بزودی

درود

Tuesday, 12th August 2014

18:00PM BST London, UK

سه شنبه 21 مرداد / ساعت 21:30 (9:30 PM ) به وقت تهران

پخش زنده :

Playstation Twitch

Playstation Blog

IGN
IGN Twtich

4ThePlayers.De

Gamespot

VG247

پ.ن : لکوموتیوران بزرگوارمون Behrooz این افتخار رو به من داد تا قطار هایپ رو راه بندازم و شما رو عین E3 محکم بکوبم به مانع :d

d1r0qljhhbhc76urskwb.jpg

Sony Announces Gamescom 2014 Press Conference Time and Date

آخرین ویرایش:
در كل سه تا بازي عالي بودن:
Order كه محشر بود(فقط تو مبارزات melee بيشتر روش كار كنن بهتر ميشه)
BB كه اصلا جاي حرفي نميزاره(يعني بيش از مقدار لزوم عاليه:d)
معرفي سايلنت هيل جديد

البته از اونطرف هم QB انصافا از حق نميشه گذشت كه محشر بود

+

در كل از e3 بهتر بود مراسم و اين خيلي سوپرايز خوبي بود:d

.

در كل سه تا بازي عالي بودن:
Order كه محشر بود(فقط تو مبارزات melee بيشتر روش كار كنن بهتر ميشه)
BB كه اصلا جاي حرفي نميزاره(يعني بيش از مقدار لزوم عاليه:d)
معرفي سايلنت هيل جديد

البته از اونطرف هم QB انصافا از حق نميشه گذشت كه محشر بود

+

در كل از e3 بهتر بود مراسم و اين خيلي سوپرايز خوبي بود:d

.

چرا بهتر بود؟چون توقع جوانان کمتر شده بود!:d

خیلی جذاب تر از e3 بود .. کلی انحصاری جدید و بالاخره چند تا تریلر درست حسابی از بازی های معرفی شده که کسایی که از بعضی بازی ها قطع امید کرده بودن دوباره امید وار کرد

این خبری که اینجا میدم ربطی به Gamescom نداره اما چون حبر رسمی نیست که بخوام تاپیک بزنم یا تاپیک مرتبطی هم در این مورد وجود نداره که بخوام اپدیت کنم ، برای همین همینجا می گم.
ظاهرا Nate Wells کارگردان هنری Bioshock Infinite و Lead Artist عنوان The Last of Us در یک سال اخر ساخت بازی به استودیو Santa Monica پیوسته ، ایشون بعد از جدایی از ND به Giant Sparrow پیوسته بود ولی طبق پروفایل Linkedin ـش از GS هم جدا شده و چنذ هفته پیش این عکس رو تویت کرده بود که به احتمال 99% مربوط به استودیو Santa Monica ـست.
بهرحال با توجه به سابقه کاری فوق العاده ش و جدایی های اخیر از استوذیو Santa Monica ، خبر بسیار خوبی برای طرفداران این اسودیو به حساب میاد.

PlayStation Wow: PS4 dominates gamescom 2014 | VG247

You could argue there was no “nuke,” but Sony’s gamescom conference this year was more carpet-bomb than mushroom cloud, an endless explosion of games and announcements, all of which would separately make top headlines on a normal day, and every single one of them related to PS4.
Sony’s message couldn’t have been clearer: PS4 is here, the past is just that, and this is just the beginning. PlayStation’s ball and chain is usually its platform diversity, that it’s required by games law to give proper time to all its existing hardware, but the decision has clearly been made that PS4′s time is now. Vita can wait, and PS3 has probably waited long enough. PlayStation 4′s games look incredible and Sony’s online aspirations are breathtakingly audacious.

اینا رو ول کن. سایت معتبر Gamingbolt به مایکرو داده 9 و به سونی داده 4.5 :bighug:

کار ندارم نمره گیمینگ بولت تا چقدر درسته ! ولی شما همین لینکی که دوستمون گذاشته، لطفا کامنت های زیرش رو بخون بعد اظهار نظر کن! سونی اواخر یه سیاست بدی داره ! ده تا بازی نشون میده تو کنفرانسش! تهش نه میگه انحصاری نه چیزی! دو روز بعدش می فهمیم 8 تا از اون 10 تا مولتی بودن! :| الان واقعا مردم گیج شدن این p.t بلاخره چی شد چی بود!

کار ندارم نمره گیمینگ بولت تا چقدر درسته ! ولی شما همین لینکی که دوستمون گذاشته، لطفا کامنت های زیرش رو بخون بعد اظهار نظر کن! سونی اواخر یه سیاست بدی داره ! ده تا بازی نشون میده تو کنفرانسش! تهش نه میگه انحصاری نه چیزی! دو روز بعدش می فهمیم 8 تا از اون 10 تا مولتی بودن! :| الان واقعا مردم گیج شدن این p.t بلاخره چی شد چی بود!

ببین این نمره بازیا رو فقط ممد فروبری باهاش حال میکنه و میره دنبالش:d برو به قلبت رجوع کن ببین راضی بودی از کنفرانسا یا نه. من خودم بشخصه راضی راضی بودم. حالا چون GB خوشش نیومده منم باید حال نکنم؟ الان سرمو به کدوم دیوار بکوبم؟ گور باباشون باو

ببین این نمره بازیا رو فقط ممد فروبری باهاش حال میکنه و میره دنبالش:d برو به قلبت رجوع کن ببین راضی بودی از کنفرانسا یا نه. من خودم بشخصه راضی راضی بودم. حالا چون GB خوشش نیومده منم باید حال نکنم؟ الان سرمو به کدوم دیوار بکوبم؟ گور باباشون باو
من تو این تایپیک اولین نفری بودم که از کنفرانس سونی ابراز رضایت کردم! ولی این دلیل نمیشه خوب بودن سونی کوبیدن مایکروسافت باشه! سونی یه بازی انحصاری نشون میده! یارو در مقابلش میگه مایکروسافت بره جمع کنه با این کنفرانسش! خداییش این منطق ــه؟ :d

كنفرانس ديشب واقعا خوب راضي كننده بود واسم ، بازي هاي زياد و متنوع و گوگولي مگولي
اون ١٠ ميليون رو هم بالاخره رسما اعلام كردن خوشمان آمد :d

من تو این تایپیک اولین نفری بودم که از کنفرانس سونی ابراز رضایت کردم! ولی این دلیل نمیشه خوب بودن سونی کوبیدن مایکروسافت باشه! سونی یه بازی انحصاری نشون میده! یارو در مقابلش میگه مایکروسافت بره جمع کنه با این کنفرانسش! خداییش این منطق ــه؟ :d
من جایی ندیدم کسی مایکروسافت رو کوبیده باشه. تنها ناراحتی سر انحصاری کردن TR بود که خیلیا منجمله خودم خیلی این حرکت رو غیر اخلاقی میدونن. شکایتی هم بوده در این رابطه بوده. اتفاقا این تاپیک تا چند صفحه قبل یکی از تمیزترین تاپیکای چند وقت اخیر بود. به هر حال دیگه بحث رو ببندیم بهتره تاپیک مسیرش منحرف میشه

به جز tomb که اونم ربطی به ماکرو نداره کسی حرفی از ماکرو زده آخه؟ چرا واسه خودتون موضوع واسه بحث میسازین از هوا؟ :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or