نمایشگاه/رویداد SONY Gamescom 2014 Press Conference

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Infected Area

کاربر سایت
دانلود کنفرانس گیمزکام سونی 2014

تشکر ویژه از .:miladamiri:. عزیز برای قرار دادن لینک دانلود تریلر و کنفرانس

وقایع کنفرانس گیمزکام سونی 2014

معرفی بازی Tearaway برای PS4 ( عرضه در 2015 )

دانلود 720P

تریلر جدید بازی The Order 1886

دانلود 720P

نمایش قابلیت های جدید LittleBigPlanet 3

دانلود 720P

تریلر جدید BloodBorne + اشاره به احتمال عرضه بازی در 6 ماه آینده

دانلود 720P

فروش جهانی PS4 از مرز 10 میلیون گذشت

Q-Games بازی جدید The Tomorrow Children رو برای PS4 معرفی کرد ( انحصاری )

دانلود 720P

Wild بازی جدید Michel Ancel خالق Rayman ( انحصاری/PS4 )

دانلود 720P

کمپانی The Astroaunts بازی جدید و انحصاری جدیدش با نام The Vanishing of Ethan Carter معرفی کرد

دانلود 720P

تریلر جدید از Rime (انحصاری PS4 )

دانلود 720P

HellBlade بازی حدید Ninja Teory معرفی شد ( PS4/ انحصاری زمانی )

دانلود 720P

Destiny بالاترین مقدار پیش فروش رو در بین تمام New-IP های تاریخ داره و اولین Expansion آن در ماه دسامبر عرضه میشه

حضور هیدئو کوجیما در کنفرانس و نمایش جدید از قابلیت های Cardboard Box

دانلود 720P

معرفی بازی جدید و انحصاری .P.T ( ژانر وحشت/PS4 )

دانلود 720P

معرفی فریمور ورژن 2.0 برای PS4 ( افزودن قابلیت Share Play و You*tube )

اشارات کوچک به Morpheus و قابل بازی بودن آن در Gamescom

Playstation TV با قیمت 100$ در تاریخ 14 اکتبر در آمریکای شمالی
با قیمت 100یورو در تاریخ 14 نوامبر در اروپا و همراه با 3 بازی دیجیتالی عرضه میشه

رونمایی دوباره از Until Dawn و ساخته شدن آن بصورت انحصاری برای PS4

دانلود 720P

نمایش جدید Driveclub

دانلود 720P

معرفی بازی Volume از سازنده Thomas Was Alone ( برای PS4 و PS Vita بصورت انحصاری زمانی )

دانلود تریلر بزودی

RuneMaster و HollowPoint دو بازی جدید از Paradox برای PS4 و انحصاری زمانی

دانلود تریلر بزودی

Day-Z برای PS4 معرفی شد با قابلیت Cross Platform

دانلود تریلر بزودی

نمایش جدید Far Cry4 و اطلاعات جدید و انحصاری Keys to Kyrat

(دانلود تریلر بزودی)

نمایش جدید از Shadow of Mordor + محتوای انحصاری

دانلود تریلر بزودی

درود

Tuesday, 12th August 2014

18:00PM BST London, UK

سه شنبه 21 مرداد / ساعت 21:30 (9:30 PM ) به وقت تهران

پخش زنده :

Playstation Twitch

Playstation Blog

IGN
IGN Twtich

4ThePlayers.De

Gamespot

VG247

پ.ن : لکوموتیوران بزرگوارمون Behrooz این افتخار رو به من داد تا قطار هایپ رو راه بندازم و شما رو عین E3 محکم بکوبم به مانع :d

d1r0qljhhbhc76urskwb.jpg

Sony Announces Gamescom 2014 Press Conference Time and Date

آخرین ویرایش:
mgs2013 میتونم بپرسم چرا و چگونه MGS V : GZ رو تو لیست FPSها آوردی ؟:| :d :|

ضعف سونی تو نداشتن یه FPS شاخ انحصاری هم یه چیز بدیهیه :-" خصوصا وقتی دشمن یه همچین غول بی شاخ و دمی داره !

از تو هم انتظار نداشتم . فکر میکردم عاشق MGSی . حتی سبکشم نمیدونی :| First Person Shooter . (البته از دیدگاه سوم شخص:d) رو لینک کلیک کن واسه شماها گذاشتم .

دشمن بی یالو کوپال آره :)) . والا fps ها انقده زیادن و سالیانه شدن که اتفاقا باید یه مدت بی خیال این سبک بشن :| . تا دیروز همین شماها میزدید تو سر FPS مخصوصا COD که دیگه خسته شدیم از این سبکو میلک شده . حالا دلتون واسه FPS لک زده ؟

Sniper Elite 3 رو چه جور گذاشتی تو لیست ؟
loudlaff.gif
:دی

شما هم به لینک سر بزن بعد بیا شکلک جدیدتو بزار

آخرین ویرایش:
LBP3 هم FPS اه ، انحصاری هم هست تازه ، چرا توی لیست نزاشتیش :(
روایت داریم در ذات همه بازی هایی که برای PS4 میان FPS وجود داره ، یعنی بازی ای نیست که روی PS4 بیاد و در ذات FPS نداشته باشه

شما هم به لینک سر بزن بعد بیا شکلک جدیدتو بزار

عزیز من تا اونجا که میدونم Sniper Elite اوّل شخص نیست
biggrin1.gif
همین
biggrin1.gif
اون شکلک هم فقط واسه شوخی بود وگرنه منظوری نداشتم
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
عزیز من تا اونجا که میدونم Sniper Elite اوّل شخص نیست :دی همین :دی اون شکلک هم فقط واسه شوخی بود وگرنه منظوری نداشتم :d

شوتر اول شخص اطلاق میشه بهشون ولی کل حرف بچه ها یک شوتر درست درمونه غیر از اینه ؟ اینها هم لیست کلیشه . حالا سوم شخص هم توشونه . حالا ایشا... SOCOM4 بزودی (سوم شخص ) ریمستر میشه حالشو ببرید :|

احتمال من اینه تیم اصلی گوریلا داره یه fps میسازه که میتونه این کمبود رو جبران کنه و یک غول بی شاخ و دم به وجود بیاد.
البته سونی مثل ما نیاز به fps رو خیلی احساس نمیکنه. به این دلیل که ما از نظر لذت بردن و سونی از نظر فروش به قضیه نگاه میکنه.
وقتی یک fps میاد به اسم killzone sf که یک نسخه فرعی از یک تیم فرعی است و میتونه پرفروش ترین انحصاری لانچ بشه و با شوتر هایی مثل cod در ps4. به لحاظ فروش رقابت نزدیکی رو داشته باشه پس طبیعی هست سونی فعلا چیزی رو نکنه و راضی باشه.

عزیز من تا اونجا که میدونم Sniper Elite اوّل شخص نیست :دی همین :دی اون شکلک هم فقط واسه شوخی بود وگرنه منظوری نداشتم :d

سبک بازی شوتر تاکتیکی هست!
Tactical shooter, stealth
حالا چون نمای دوربین بازی اول شخص هست میتونیم بگیم شوتر اول شخص تاکتیکی که با شوترهای چون call of duty متفاوت هست
از بهترین نمونه های این بازی ها هم میتوان به rainbow six اشاره کرد

BTS که خیلی وقته رو پورتش دارن کار میکنن فکر کنم تموم شده . فکته . خود مدیر بخششون گفت 2 ساله که غیر از بازی جدیدمون روی این بازی برای PS4 داره کار میشه . عکسای مقایسه BTS روی PS4 و PS3 هم استودیو داد بیرون . فقط مونده بازی قیمت بخوره:d

حداقل چند تا بازی نمیزارن بمونه پیش بقیه ژست بگیریم روی PS3 بازیش کردیم :d . حالا هیترا هم PS4 دارن ..

- - -ویرایش - - -

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[TD]. Metal Gear Solid V - Ground Zeroes -
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]. Sniper Elite 3 (III) -
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD].
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

guy-opening-door.gif

سبک بازی شوتر تاکتیکی هست!
Tactical shooter, stealth
حالا چون نمای دوربین بازی اول شخص هست میتونیم بگیم شوتر اول شخص تاکتیکی که با شوترهای چون call of duty متفاوت هست
از بهترین نمونه های این بازی ها هم میتوان به rainbow six اشاره کرد

بعضی جاها سوم شخص حساب شده بعضی جاها اوّل شخص ولی بیشتر سوم شخصه :دی

احتمال من اینه تیم اصلی گوریلا داره یه fps میسازه که میتونه این کمبود رو جبران کنه و یک غول بی شاخ و دم به وجود بیاد.
البته سونی مثل ما نیاز به fps رو خیلی احساس نمیکنه. به این دلیل که ما از نظر لذت بردن و سونی از نظر فروش به قضیه نگاه میکنه.
وقتی یک fps میاد به اسم killzone sf که یک نسخه فرعی از یک تیم فرعی است و میتونه پرفروش ترین انحصاری لانچ بشه و با شوتر هایی مثل cod در ps4. به لحاظ فروش رقابت نزدیکی رو داشته باشه پس طبیعی هست سونی فعلا چیزی رو نکنه و راضی باشه.

اگه اخبار ماه می رو یادتون باشه . در آخرین روزها VG247 این عکسها رو لیک کرد و از زبان یکی از کارکنان استودیو گفت 2 ساله روی این بازی کار شده . وسبکی شبیه THE WITCHERخواهد داشت . البته همه ی اینها احتمالاته .
4iGAFlT.jpg

GMUWxBv.jpg

r9uccQV.jpg

اگه اخبار ماه می رو یادتون باشه . در آخرین روزها VG247 این عکسها رو لیک کرد و از زبان یکی از کارکنان استودیو گفت 2 ساله روی این بازی کار شده . وسبکی شبیه THE WITCHERخواهد داشت . البته همه ی اینها احتمالاته .
4iGAFlT.jpg

GMUWxBv.jpg

r9uccQV.jpg

درسته. اتفاقا یه جایی هم بود که میگفتن بازی شبیه به دستینی خواهد بود. اگه شبیه به دستینی باشه احتمال من درست ازاب در میاد. بعضی کاراکتر ها هم تفنگ های پیشرفته دارن ظاهرا

خب، قراره تو مراسم پیش نمایش دوتا بازی معرفی نشده برای PS4 شرکت کنم، که احتمالا بازی های نسبتا بزرگی باشن چون برای بازی های کوچک و indie بعیده جلسه جداگونه برگذار کنن. پیش نمایش Bloodborne هم هست ضمناً

خب، قراره تو مراسم پیش نمایش دوتا بازی معرفی نشده برای PS4 شرکت کنم، که احتمالا بازی های نسبتا بزرگی باشن چون برای بازی های کوچک و indie بعیده جلسه جداگونه برگذار کنن.
پشت درهای بسته ؟

خب، قراره تو مراسم پیش نمایش دوتا بازی معرفی نشده برای PS4 شرکت کنم، که احتمالا بازی های نسبتا بزرگی باشن چون برای بازی های کوچک و indie بعیده جلسه جداگونه برگذار کنن. پیش نمایش Bloodborne هم هست ضمناً
اگه نمایش غیر عمومی هست تونستی یه google glass با خودت ببر یواشکی برا ما بفرست.ما هم بعنوان منبع داخلی سونی پخشش میکنیم:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or