نمایشگاه/رویداد SONY E3 2015 Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین کنفرانس سونی در E3؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    198
  • نظرسنجی بسته شده است .

kiya

کاربر سایت

با دورد
سونی تاریخ و ساعت کنفرانس خودش رو در E3 اعلام کرد سه شنبه 26 خرداد ساعت 5:30 بامداد بوقت تهران
همونطور که از تصویر مشخصه سونی تولد 20 سالگی پلی استیشن رو فراموش نکرده و شاید این نشونه خوبی از یه E3 خیلی خوب باشه !

کنفرانس رو میتونید بصورت زنده از Twitch.tv ، سایت رسمی پلی استیشن ، YT ، IGN و Gamespot تماشا کنید همچنین به احتمال زیاد مثل پارسال سونی App مخصوص E3 برای PS4 میده و از طریق اون هم میشه دید !

Electronic Entertainment Expo یا E3 برای گیمرها همیشه بزرگترین رویداد بوده و با اتفاقای خوب یا بد و سورپرایزهاش همه مارو هیجان زده کرده با توجه به سکوت طولانی خیلی از استودیوهای داخلی سونی میشه انتظار داشت امسال شاهد معرفی هایی از استودیوهای 1st Party باشیم
سونی قبلا اعلام کرده بود که همه استودیوها در حال کار بر روی پروژه هایی هستن

استودیوهایی مثل JAPAN STUDIO که اخرین بازی که با همکاری FromSoftware ساختن و مورد توجه و تحسین گیمرها و منتقدها قرار گرفت ولی بازی که ما از اونها میخواهیم چیزی نیست جز The Last Guardian ! :دی
ماجرای این بازی بر میگرده به خیلی وقت پیش شاید اوایل نسل هفت بود که یه خبرنگار گفته بود که سونی تصاویر بازی رو نشونش داده که باورش نمیشده اون بازی بوده یا واقعیت !
چند سال بعد با لو رفتن یک ویدئوی خیره کننده با اسم پروژه Trico همه جا صحبت از این بازی شد تا سونی در E3 2009 بازی رو بطور رسمی با نام The Last Guardian معرفی کرد
از اون روز تا الان حتی یه تصویر جدید از این بازی منتشر نشده ! خیلی ها میگن کنسل شده خیلی ها هم همچنان منتظر هستن ...

Gran Turismo بعنوان پرفروش ترین فرنچایز سونی یکی از مهمترین و محبوبترین انحصاریهای پلتفرم پلی استیشن بوده ولی مشکلات ساخت بازی برای PS3 باعث شد تا ساخت بازی خیلی طولانی بشه و اونطور که باید به یه GT عالی تبدیل نشه ولی حالا بعد از گذشتن تقریبا دو سال از عرضه PS4 انتظار میره حداقل یه نسخه Prologue از GT7 معرفی بشه
شخصا برای من این به تنهایی میتونه بهترین خبر باشه.

بازی بعدی که معرفی شده ولی باید تقریبا مدت زیادی برای انتشارش منتظر باشیم
یه گیم پلی خیره کننده مثل چیزی که از Uncharted 2 در E3 2009 دیدیم به اضافه معرفی سه گانه Uncharted برای PS4 میتونه سختی این انتظار رو کمتر کنه !

مدت زیادیه که GG روی عنوانی جدا از KZ در حال کاره ظاهرا پروژه با اسم رمز Horizon در حال ساخت هست و بنظر میاد سبک این عنوان RPG باشه و با توجه به Artwork هایی که مدتی قبل در اینترنت پخش شده بود انتظار میره تو بازی شاهد مقابله انسانهای با سلاح های مبتدی و روبات های غول اسا باشیم !
اطلاعات کامل از پروژه Horizon با تشکر از Lord Zeus عزیز .

خیلی بعیده Mm با دوتا بازی به E3 بیاد احتمالا با نمایشی از Tearaway همه مارو رو در انتظار دیدن پروژه جدیدشون بذارن که از اون تنها نمایشی عجیب در رونمایی PS4 دیده بودیم !

بعد از مشکلاتی که در Sony Santa Monica پیش اومد و باعث کنسل شدن یه پروژه بزرگ شده بود شاید باید فقط منتظر نمایشی کوتاه از GoW III روی PS4 باشیم !

از استودیوهای 1st Party دیگه مثل Guerilla Cambridge و Bend Studio و London Studio هم میشه انتظار نمایش پروژه هاشون رو داشت با توجه به سکوت طولانی که داشتن
از 2nd Party ها میشه به Insomniac و Quantic Dream و Tequila Works و The Chinese Room اشاره کرد که خیلی هاشون خیلی وقته که بازیشون معرفی شده ولی خبری ازشون نیست !
از 3rd Party ها هم دو تا بازی معرفی شده داریم که ممکنه نمایش گیم پلی از اونها ببینیم ABZU از Giant Squid و Let it Die از Suda51
انحصاری دیگری که تقریبا میشه تایید شده دونستش عنوانی RPG از استودیوی LEVEL 5 هست که احتمال خیلی زیاد امسال معرفی خواهد شد
نمایش انحصاریهای دیگه مثل Persona 5 و Wild هم دور از انتظار نیست.

از بازیهای دیگه که احتمال نمایش اونها بالاست میشه به SF V و AC Syndicate و Star Wars Battlefront اشاره کرد که همیشه زمان زیادی از کنفرانس رو به خودشون اختصاص میدن !

مرسی E3 خوبی داشته باشید ...

آخرین ویرایش:
کاربران سایت Kotaku تصاویری با محتوای ترول از بخش ورودی نمایشگاه که به تازگی منتشر شده بود ساختن که به نظر جالب میاد:

Kotaku ***39;Shop Contest: The E3 2015 Decorating Committee*

اینم نباید فراموش کرد;;):-"
62uns7jt04uso120smoh.gif

والا علی من خودم Mega Man باز نیستم برای همین نمیدونم سری هاش چجوریه :دی ولی اینطوری که میگن ظاهرا این 6 نسخه از اون سری اند که 10 نسخه توش عرضه شده :دی (خود من نوشته Original پس بعید میدونم سری X باشه)
الان دیدمش تازه. سری X نیست:| لعنت بهت کپکام. اون سری هیولا رو ول کردی اومدی این سری کپک زده رو عرضه کردی:d
سری X واقعا قابل توصیف نیست. هم از نظر گیم پلی و هم از نظر شخصیت ها (خصوصا Zero که انگار ورجیلِ سایبورگ شده-س:d) واقعا عالی بود. هر باس رو که میکشتی، قابلیتشو میگرفتی و میشد جلوی بقیه باس ها استفاده کنی:d
امیدوارم کالکشن بعدی که تایید میکنن همین سری X باشه.

=======================

لاین آپ کپکام:

• Street Fighter 5 – new details will be revealed and new gameplay will be shown. The conference will also host a tournament stage.
  • Mega Man Legacy Collectionthe newly announced collection will be playable on the show floor.
  • Resident Evil 0 HD Remaster – the new remaster will be playable for the first time on the show floor.
  • Devil May Cry 4: Special Edition – a few days ahead of the release, the show will bring new gameplay footage and a playable demo for attendees

ای داد بیداد! :دی خدا به دسته PS4 رحم کنه!
با اینکه بازی رو صد بار تموم کردم، ولی برای صد و یکمین بار هم به اندازه دفعه اول ذوق و شوق دارم! :دی

بنظـر SONY با Ready at Dawnـیها به توافق نرسیدند ! بدرود سر گالـاهاد :( :d

Ready At Dawn has named Paul Sams as its new CEO as it seeks to publish its own games

mcvuk

Since the release of The Order
we have been very hard at work to advance our engine and technology to a place
where we can deliver our games on PC , Xbox One , PS4
and one other ( unannounced platform
:-? ) that you will soon find out about
gamesindustry
خبر خوبی بود، از این لحاظ که حداقل بندگان خدا تعطیل و منهدم نشدن. The Order با اینکه مشکلات زیادی داشت، ولی به نظرم انقدر هم بازی داغونی نبود که اون بلاها سرش بیاد.
فقط حیف که انگار هنوز از قضایای The Order درس نگرفتن و باز هم تأکیدشون روی انجین و تکنولوژی و این جور چیزا هست. در حالی که این استودیو پتانسیل ساختن بازی های خیلی بهتری رو داره و بعضی از جاهای The Order که تمرکز بیشتری روی گیم پلی داشت، خیلی لذت بخش و خوب بود.
اون قضیه Unannounced Platform چیه دیگه؟!! :دی کنسول بعدی نینتندو که بعیده به این زودی ها خبری ازش بشه. کنسول آمازون به صورت رسمی معرفی شد یا هنوز خبری نشده؟ شاید همون باشه. :دی

خوب وبسایت ATLUS USA بعد از هزاران قرن به طور کامل اپدیت شد.واقعا عالی شدش:bighug:
http://atlus.com/

زیر هر بازی هم لینک وبسایتش و Quick Fact هست که در Quick Fact در مورد هر کدوم از بازی اطلاعاتی میده.البته هنوز Quick Fact درست نشده

البته لینک وبسایت P5 رو نگذاشتند.مسلما دارند روش کار میکنند:bighug:

این جا هم توضیح کوچیکی در مورد P5 میده

Atlus Titles | Atlus USA

اگه به قسمت تاریخ انتشار دقت کنید میبینید نوشته Late 2015

پس P5 صد در صد یا در November در غرب منتشر میشه یا در December :x:bighug:

ویرایش:همین الان ATLUS تاریخ انتشارش رو از "اواخر 2015" به 2015 تغییر داد!:|

آخرین ویرایش:
الان دیدمش تازه. سری X نیست:| لعنت بهت کپکام. اون سری هیولا رو ول کردی اومدی این سری کپک زده رو عرضه کردی:d
سری X واقعا قابل توصیف نیست. هم از نظر گیم پلی و هم از نظر شخصیت ها (خصوصا Zero که انگار ورجیلِ سایبورگ شده-س:d) واقعا عالی بود. هر باس رو که میکشتی، قابلیتشو میگرفتی و میشد جلوی بقیه باس ها استفاده کنی:d
امیدوارم کالکشن بعدی که تایید میکنن همین سری X باشه.

البته توو سری قدیمی هم اگه Bossیی رو بکشی قابلیت اصلی اون Boss رو بدست میاری :دی ولی قبول دارم که سری X جذاب ترن .
چیز مسخره اینه که حالا که سری کلاسیک رو گذاشتن چرا همش رو نذاشتن و فقط به 6 تاش قناعت کردن ؟:| 6 به بعد کشکه ؟؟

سر خط تمام شایعه‌ها در مورد Dark Souls 3 اینه که میازاکی به سری برگشته.سحر با باد میگفتم حدیث آرزومندی
fly2.gif
تصور همون Ds 1 با گرافیک نسل بعد دیوونه کنندس چه برسه به Ds3 و داستان جدید و فضاهای جدید:xالبته همش با دستپخت خود میازاکی

.

رمز گشایان بازیسنتر کشف رمز کنید:-/

86lbX.jpg

والا بنظرم خیلی گنگهه یعنی شخصا میتونم ۲ تا برداشت کنم:
۱. در حال کار بر روی PC و Xbox One و PS4 و یک پلتفرم دیگه که هنوز از طرف خودشون اعلام نشده می باشند که خب یحتمل Steam Machine هستش که البته نمیدونم شاید اون جزو PC بحساب بیاد.
۲. کلا یک پلتفرم معرفی نشده که خب هیچ ایده ای ندارم چی می تونه باشه... شاید اپل و یا گوگل دارن کنسول میزنن.... بلکم سامسونگ :d

والا بنظرم خیلی گنگهه یعنی شخصا میتونم ۲ تا برداشت کنم:
۱. در حال کار بر روی PC و Xbox One و PS4 و یک پلتفرم دیگه که هنوز از طرف خودشون اعلام نشده می باشند که خب یحتمل Steam Machine هستش که البته نمیدونم شاید اون جزو PC بحساب بیاد.
۲. کلا یک پلتفرم معرفی نشده که خب هیچ ایده ای ندارم چی می تونه باشه... شاید اپل و یا گوگل دارن کنسول میزنن.... بلکم سامسونگ :d
اپل خیلی محتمله...
اما ممکنه همین steam machine باشه ...

یوبیسافت Kotaku رو به کنفرانسش دعوت نکرده :))=))

jckmgq2ktuoj1hxf0l47.png

سر AC S پدر یوبیسافت رو همین Kotaku در آورد.... معلوم نیست کی رو پیدا کرده بودند همه اطلاعات بازی رو داشت هر وقتی یه چیزی از بازی می گفت Kotaku هم سریه منتشر می کرد 100% اطلاعات هم درست از آب در اومد....
حق داره انصافا تلافی کنه :دی

سر AC S پدر یوبیسافت رو همین Kotaku در آورد.... معلوم نیست کی رو پیدا کرده بودند همه اطلاعات بازی رو داشت هر وقتی یه چیزی از بازی می گفت Kotaku هم سریه منتشر می کرد 100% اطلاعات هم درست از آب در اومد....
حق داره انصافا تلافی کنه :دی

این لو رفتن اطلاعات AC کلا پدیده جالبیه. یادمه سر AC:U یه نفر توی هواپیما به یه بنده خدایی (نفر بقل دستیش) قبل از معرفی رسمی بازی رو نشون داده بود و گفته بود داریم روی بازی کار میکنیم حتی یه سری اطلاعات از AC بعدی (همین Syndicate که اون موقع با اسم Victory میشناختنش) هم بهش گفته بود :دی

ملت توی Gaf یه تاپیک طرف(همینی که توی هواپیما بازی رو بهش نشون داده بودن) میخندیدن ولی بعدا که اطلاعات بازی درست از آب در اومد فک همه چسپید به زمین =)) هنوز که هنوزه یکی از خنده دار ترین تاپیکای Gaf همین لو رفتن AC:U توی هواپیماست :))

نسخه PS4 و پی سی Tales of Zestiria هم روی سایت آسیایی Namco لو رفت :bighug: تاریخ انتشار:

u3ryrdimop5j9u1tym9g.jpg

به به:biggrin1: بالاخره معرفی شد:biggrin1: 4-5 ماه پیش توی دیتا بیس استیم رویت شده بود و نسخه PS4 هم یه جا دیگه لیک شده بود که الان جفتشون به حقیقت پیوستن:biggrin1: نامکو راکز :bighug:

آقا نمیخوام ضد حال بزنم... ولی زیاد منتظر این شاهکار نباشید که بعداً حالتون گرفته شه... سطح انتظارتونو بیارید پایین (در سطح Graces)

بازی مشکلات عدیده‌ای داره... از داستان مرخص و روایت مرخص‌تر و شخصیت‌پردازی داغون گرفته تا گیم‌پلی پر از مشکل بازی و دوربین افتضاحش که قشنگ پرونده بازی رو پیچیده رفته! (کلاً مکانیزم گیم‌پلی نسبت به شماره‌‌های قبل تغییر کرده)

البته احتمالاً مشکل دوربین حل بشه و یکسری باگهای گیم‌پلی هم رفع کنن ولی اصل کاری که داستانه آبش قطعه و هیچ‌جوری هم نمیتونن وصلش کنن! (مخصوصاً جریان آلیشیا تو داستان که شاهکاره و واقعاً از نامکو همچین حرکتی بعید بود!)

بریم به همین Tales of Berseria که تازه معرفی شده دخیل ببندیم که شاید بتونه آب سری رو وصل کنه... شخصیت اصلیش که کپی ورژن مونث Yuri (بهترین و محبوبترین کاراکتر سریه)
نسل هفت هم بغیر از Vesperia (بهترین بازی تو سری :d) و یکمقداری Xillia2 باقی زیاد جالب نبودن.

در کل نامکو با عرضه Zesteria تو 20 سالگی Tales of عملاً آفتابه رو گرفت به سری و رفت... اُمیدوارم Berseria حسابی بترکونه و جبران کنه. :bighug:

آقا نمیخوام ضد حال بزنم... ولی زیاد منتظر این شاهکار نباشید که بعداً حالتون گرفته شه... سطح انتظارتونو بیارید پایین (در سطح Graces)

بازی مشکلات عدیده‌ای داره... از داستان مرخص و روایت مرخص‌تر و شخصیت‌پردازی داغون گرفته تا گیم‌پلی پر از مشکل بازی و دوربین افتضاحش که قشنگ پرونده بازی رو پیچیده رفته! (کلاً مکانیزم گیم‌پلی نسبت به شماره‌‌های قبل تغییر کرده)

البته احتمالاً مشکل دوربین حل بشه و یکسری باگهای گیم‌پلی هم رفع کنن ولی اصل کاری که داستانه آبش قطعه و هیچ‌جوری هم نمیتونن وصلش کنن! (مخصوصاً جریان آلیشیا تو داستان که شاهکاره و واقعاً از نامکو همچین حرکتی بعید بود!)

بریم به همین Tales of Berseria که تازه معرفی شده دخیل ببندیم که شاید بتونه آب سری رو وصل کنه... شخصیت اصلیش که کپی ورژن مونث Yuri (بهترین و محبوبترین کاراکتر سریه)
نسل هفت هم بغیر از Vesperia (بهترین بازی تو سری :d) و یکمقداری Xillia2 باقی زیاد جالب نبودن.

در کل نامکو با عرضه Zesteria تو 20 سالگی سری عملاً آفتابه رو گرفت به سری و رفت... اُمیدوارم Berseria حسابی بترکونه و جبران کنه. :bighug:

من قبول ندارم اون تیکه ی Graces f رو آریا-سان...
:d

Graces f یکی از بهترین و کاملترین و چالش برانگیزترین بازی سری Tales of بود که بازی کردم {خودت میدونی بیشتر Tales of} هارو بازی کردم...
:d

باور میکنی تو این بازی اون آخر سر قضیه ی Sophie و نوع زندگیش و چه سختی ها و غم هایی رو باید تحمل کنه گریم گرفت ؟!
نمیدونم چرا هرکی میاد و میره این بازی رو میکوبه...

نمیدونم من Taste ام تو بازی ها بده یا کلا همه باهام بدن...
تو سری FF هم که همه میدونن XIII و لایت رو دوست دارم همه میگن بدترین و اینا...
:|:d

بماند من قبول ندارم...
اگر در حد Graces f باشه بازی من با سر میرم...
:>

{حالا Yuri هم مالی نبود چون یکم Anti-Hero تر بود تا Hero شاید طرفداراش بیشترن}
o:-)

P.S :

راستی آریا-سان اون انیمه ی تک قسمتی که از ToZ اومد هم داستانش خوب بودااااا...
من خوشم اومد...
فقط شخصیت اصلی همونطور که تو گفتی کلا فاز موسی گونه داره...
:p

[MENTION=7498]AsaraymA[/MENTION]

یعنی اینقدر نابوده آریا؟ Shit! من چقدر بهش امیدوار بودم :( حیف اون مطالب طولانیی که در موردش نوشتم :-l:d

حالا باز خوبه خدا رو شکر اینقدر JRPG هست که اگه یکیشون هم گند بزنه باز جایگزین براش داریم :دی پس بجای ToZ که خراب کرده، P5 میزنیم تا ToB برای غرب منتشر بشه :x:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or