نمایشگاه/رویداد SONY E3 2015 Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین کنفرانس سونی در E3؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    198
  • نظرسنجی بسته شده است .

kiya

کاربر سایت

با دورد
سونی تاریخ و ساعت کنفرانس خودش رو در E3 اعلام کرد سه شنبه 26 خرداد ساعت 5:30 بامداد بوقت تهران
همونطور که از تصویر مشخصه سونی تولد 20 سالگی پلی استیشن رو فراموش نکرده و شاید این نشونه خوبی از یه E3 خیلی خوب باشه !

کنفرانس رو میتونید بصورت زنده از Twitch.tv ، سایت رسمی پلی استیشن ، YT ، IGN و Gamespot تماشا کنید همچنین به احتمال زیاد مثل پارسال سونی App مخصوص E3 برای PS4 میده و از طریق اون هم میشه دید !

Electronic Entertainment Expo یا E3 برای گیمرها همیشه بزرگترین رویداد بوده و با اتفاقای خوب یا بد و سورپرایزهاش همه مارو هیجان زده کرده با توجه به سکوت طولانی خیلی از استودیوهای داخلی سونی میشه انتظار داشت امسال شاهد معرفی هایی از استودیوهای 1st Party باشیم
سونی قبلا اعلام کرده بود که همه استودیوها در حال کار بر روی پروژه هایی هستن

استودیوهایی مثل JAPAN STUDIO که اخرین بازی که با همکاری FromSoftware ساختن و مورد توجه و تحسین گیمرها و منتقدها قرار گرفت ولی بازی که ما از اونها میخواهیم چیزی نیست جز The Last Guardian ! :دی
ماجرای این بازی بر میگرده به خیلی وقت پیش شاید اوایل نسل هفت بود که یه خبرنگار گفته بود که سونی تصاویر بازی رو نشونش داده که باورش نمیشده اون بازی بوده یا واقعیت !
چند سال بعد با لو رفتن یک ویدئوی خیره کننده با اسم پروژه Trico همه جا صحبت از این بازی شد تا سونی در E3 2009 بازی رو بطور رسمی با نام The Last Guardian معرفی کرد
از اون روز تا الان حتی یه تصویر جدید از این بازی منتشر نشده ! خیلی ها میگن کنسل شده خیلی ها هم همچنان منتظر هستن ...

Gran Turismo بعنوان پرفروش ترین فرنچایز سونی یکی از مهمترین و محبوبترین انحصاریهای پلتفرم پلی استیشن بوده ولی مشکلات ساخت بازی برای PS3 باعث شد تا ساخت بازی خیلی طولانی بشه و اونطور که باید به یه GT عالی تبدیل نشه ولی حالا بعد از گذشتن تقریبا دو سال از عرضه PS4 انتظار میره حداقل یه نسخه Prologue از GT7 معرفی بشه
شخصا برای من این به تنهایی میتونه بهترین خبر باشه.

بازی بعدی که معرفی شده ولی باید تقریبا مدت زیادی برای انتشارش منتظر باشیم
یه گیم پلی خیره کننده مثل چیزی که از Uncharted 2 در E3 2009 دیدیم به اضافه معرفی سه گانه Uncharted برای PS4 میتونه سختی این انتظار رو کمتر کنه !

مدت زیادیه که GG روی عنوانی جدا از KZ در حال کاره ظاهرا پروژه با اسم رمز Horizon در حال ساخت هست و بنظر میاد سبک این عنوان RPG باشه و با توجه به Artwork هایی که مدتی قبل در اینترنت پخش شده بود انتظار میره تو بازی شاهد مقابله انسانهای با سلاح های مبتدی و روبات های غول اسا باشیم !
اطلاعات کامل از پروژه Horizon با تشکر از Lord Zeus عزیز .

خیلی بعیده Mm با دوتا بازی به E3 بیاد احتمالا با نمایشی از Tearaway همه مارو رو در انتظار دیدن پروژه جدیدشون بذارن که از اون تنها نمایشی عجیب در رونمایی PS4 دیده بودیم !

بعد از مشکلاتی که در Sony Santa Monica پیش اومد و باعث کنسل شدن یه پروژه بزرگ شده بود شاید باید فقط منتظر نمایشی کوتاه از GoW III روی PS4 باشیم !

از استودیوهای 1st Party دیگه مثل Guerilla Cambridge و Bend Studio و London Studio هم میشه انتظار نمایش پروژه هاشون رو داشت با توجه به سکوت طولانی که داشتن
از 2nd Party ها میشه به Insomniac و Quantic Dream و Tequila Works و The Chinese Room اشاره کرد که خیلی هاشون خیلی وقته که بازیشون معرفی شده ولی خبری ازشون نیست !
از 3rd Party ها هم دو تا بازی معرفی شده داریم که ممکنه نمایش گیم پلی از اونها ببینیم ABZU از Giant Squid و Let it Die از Suda51
انحصاری دیگری که تقریبا میشه تایید شده دونستش عنوانی RPG از استودیوی LEVEL 5 هست که احتمال خیلی زیاد امسال معرفی خواهد شد
نمایش انحصاریهای دیگه مثل Persona 5 و Wild هم دور از انتظار نیست.

از بازیهای دیگه که احتمال نمایش اونها بالاست میشه به SF V و AC Syndicate و Star Wars Battlefront اشاره کرد که همیشه زمان زیادی از کنفرانس رو به خودشون اختصاص میدن !

مرسی E3 خوبی داشته باشید ...

آخرین ویرایش:
-Horizon گوریلا سال پیش اول قرار بود حضور داشته باشه بعد حضورش کنسل شد و گفتن هروقت آماده باشیم رونمایی میکنیم با توجه به اینکه اون یکی تیم 4 سال هست روی بازی جدید داره کار میکنه امکان حضورش امسال خیلی خیلی بالاست (اکثرا نمیشه به حرفای shinobi اعتماد کرد ولی خوب بعد از لیک شدن آرتها گفت کنفرانس 2015 گوریلا حضور داره و بازیشم برا 2016 میاد)
-با توجه به اینکه سانتا مونیکا قرار هست نقش اساسی داشته باشه تو کنفرانس سونی اصلا بعید نیست یه تیزر چند ثانیه ای شبیه تیزر آنچارتد ببینیم توی E3 و گیم پلی بازی تو Psx نمایش داده بشه!
فکر کنم موقع توییت های shinbio راجع به horizon گفت منتظر اومدن این عنوان حالا حالا ها نباشین.2016 هم بعید میدونم... خیلی بزرگ میزنه... هر چند ۴ساله روش کار میکنن
در مورد santa هم خود cory barlog گفت نیستن امسال... البته در مورد تیم دیگه سانتا اصن خبری ندارم‌. زندس اصن یا کلا با اون اخراجی ها نابود شد؟؟

فکر کنم موقع توییت های shinbio راجع به horizon گفت منتظر اومدن این عنوان حالا حالا ها نباشین.2016 هم بعید میدونم... خیلی بزرگ میزنه... هر چند ۴ساله روش کار میکنن
در مورد santa هم خود cory barlog گفت نیستن امسال... البته در مورد تیم دیگه سانتا اصن خبری ندارم‌. زندس اصن یا کلا با اون اخراجی ها نابود شد؟؟

آخرین بار که آرت ها لیک شده بودن گفته بود قرار بود بازی برای کنفرانس پارسال نمایش داشته باشه ولی منتقلش کردن به 2016 و تو کنفرانس هم تاریخ عرضش اعلام میشه
البته نباید خیلی به گفته های این دوستان دامن طد ولی خوب گفتم که بدونین این حرفا راجع بهش گفته شد! :دی

- - -ویرایش - - -

نکته اینجاس قراره سانتا psx امسال نقش اسای داشته باشه مثل ناتی پارسال...
پس بعید نیست تیزری چیزی بدن!
حالا اینکه حضور نداشته باشن یا داشته باشن یه بحث دیگست دیوید جفی هم ازین دوروشعا گفته بود! :دی

آخرین بار که آرت ها لیک شده بودن گفته بود قرار بود بازی برای کنفرانس پارسال نمایش داشته باشه ولی منتقلش کردن به 2016 و تو کنفرانس هم تاریخ عرضش اعلام میشه
البته نباید خیلی به گفته های این دوستان دامن طد ولی خوب گفتم که بدونین این حرفا راجع بهش گفته شد! :دی

- - -ویرایش - - -

نکته اینجاس قراره سانتا psx امسال نقش اسای داشته باشه مثل ناتی پارسال...
پس بعید نیست تیزری چیزی بدن!
حالا اینکه حضور نداشته باشن یا داشته باشن یه بحث دیگست دیوید جفی هم ازین دوروشعا گفته بود! :دی

دیوید جفی با کدوم کمپانی کار میکنه برای این بازی جدیدش؟
به نظر من گیمپلی جذابی داره ولی از نظر بصری خیلی خیلی یجوریه... جوری که خوشم نیومد اصن.

اگر تیم دوم سانتا وجود خارجی داشته باشه (راستش 2 بار پرسیدم کسی جواب نداد. خودمم نمیدنم بعد این اخراج ها کلا یک تیمه شده یا نه) بودنش در امسال ممکنه ها! کم کم دارم خیلی امیدوار تر میشم به کنفرانس امسال.
یک سوال الان اون پروژه کنسل شده توسط تیم Gow3 ساخته شد یا Gow A؟؟

چند صفحه قبل گذاشته بودمش ولی الان تازه توی Gaf رفتم متوجه یه چیزی شدم:

Capcom U.S.A., Inc.

Product Categories (7)Action > PC/Windows
Action > Sony Playstation 4
Action > Xbox One
Adventure > PC/Windows
Adventure > Sony Playstation 4
Adventure > Xbox One
Fighting / Wrestling > Sony Playstation 4
ها؟ اول فکر میکردم SF V ـه ولی اگر اینطوره پس PC ـش کجاست؟ چرا کامل انحصاری PS4 ـه؟

با توجه به حرفای Verendus....
PlayStation Vs Capcom آیا؟ :crying1:

ها؟ اول فکر میکردم SF V ـه ولی اگر اینطوره پس PC ـش کجاست؟ چرا کامل انحصاری PS4 ـه؟

اگه بشه و اوجی سان هم توش باشه ، همه ـتونو مهمون میکنم :دی

آقا ، برادر نکن این کارا رو با خودت همون SFV هست فقط هم نسخه PS4 توی E3 امسال هست . به همین سادگی:d
---------------------------------------
این لیست بازی های انحصاری PS4 از اول نسل تا الان هست . خدا وکیلی روند پیشرفت دیده میشه (حتی اگه ریمسستر ها رو کنار بذاریم :

4tbv_hs57uid.jpg

آقا ، برادر نکن این کارا رو با خودت همون SFV هست فقط هم نسخه PS4 توی E3 امسال هست . به همین سادگی:d
---------------------------------------
این لیست بازی های انحصاری PS4 از اول نسل تا الان هست . خدا وکیلی روند پیشرفت دیده میشه (حتی اگه ریمسستر ها رو کنار بذاریم :

4tbv_hs57uid.jpg
فکر نکنم سیستمشون اینطوری باشه که فقط نسخه هایی که توی E3 حضور دارن رو حساب کنند :دی مثلا برای Atlus اون RPG که برای PS3 و PS4 زده مطمئنا Persona 5 ـه ولی خب بدون شک Atlus فقط نسخه PS4 رو برای E3 نشون میده :دی یا مثلا همین کپکام برای بخش Action و Adventure ـش 3 تا پلتفرم نوشته ولی خیلی بعید بازی رو برای همه پلتفرم ها بیارن و احتمالا توی Booth ـشون بازی ها فقط روی یه پلتفرم اجرا میشن.

نه آقا این انحصاری کامل PS4 ـه! Believe :دی

نه این دفه میدم دانته مو مشکی بزاری!:دی

پیشنهاد وسوسه انگیزیه ولی خب نه :دی امسال ممکنه DMC5 رو نشون بدن برای همین نمیخوام ریسک کنم و آواتارم رو بعد از E3 از دست بدم.

پیشنهاد وسوسه انگیزیه ولی خب نه :biggrin1: امسال ممکنه DMC5 رو نشون بدن برای همین نمیخوام ریسک کنم و آواتارم رو بعد از E3 از دست بدم.

DMC5 ماله TGS آقا, TGS!:دی

کپکام همون لطف کنه این Deep Down ننه مرده رو نشون بده ما راضی هستیم!:دی

دیوید جفی با کدوم کمپانی کار میکنه برای این بازی جدیدش؟
به نظر من گیمپلی جذابی داره ولی از نظر بصری خیلی خیلی یجوریه... جوری که خوشم نیومد اصن.

اگر تیم دوم سانتا وجود خارجی داشته باشه (راستش 2 بار پرسیدم کسی جواب نداد. خودمم نمیدنم بعد این اخراج ها کلا یک تیمه شده یا نه) بودنش در امسال ممکنه ها! کم کم دارم خیلی امیدوار تر میشم به کنفرانس امسال.
یک سوال الان اون پروژه کنسل شده توسط تیم Gow3 ساخته شد یا Gow A؟؟

Drawn to Death به کارگردانی David Jaffe ، همه کارش خودشه:d از استدیو San Diego Studio همین:d

سوال خوبیه :به اصطلاح santa monica external بیشتر نقش همکاری تو توسعه و ساخت بازی های استدیو دیگر:d از قبیل What Remains of Edith Finch Fat Princess Adventures،Everybody's Gone to the Rapture،Hohokum و چند IP دیگه. کلا شاخص ترینشون همون Everybody's Gone to the Rapture و Journey اند:d

در جواب سوال آخر هم ؛ Stig Asmussen کارگردان GOW III و بخشی از تیمش بود که اخراج یا به قصد خودشون ترک کردند:d البته بعد این هم عده ای از تیم gow ascension بازم از سوی کارگردان این نسخه:d
در ضمن این تیم سازنده یکی از بخش اصلی GOW II هستند که برگشتند:dهمینطور David Jaffe(خالق GOW IونویسندهGOW II) هم رابطه نزدیکی با cory barlog که بعد PSX 2014 و اون تایید ساخت نسخه جدید ی عکس شیک سه نفر انداختند.:d
oxkj4g1sbm0yn1lfs5.jpg

الان که فک می کنم احساس می کنم کمی ناامیدیمون الکی هست و به هر حال عشق به سونی داره تو تمامی سلولهای بدنمون آفتاب بالانس می زنه و محکومیم امیدوار به یک نمایش فوق العاده باشیم! :d
تنها دلیل ناامیدیمون این هست که چیز زیادی از بازی های احتمالی لیک نشده و همه چیز در سکوته ولی فراموش نکنیم که این سکوت می تونه آراموش پیش از طوفان و وقوع یک سوراپرایز بزرگ باشه!
یکی از دلایل دیگه این هست که تو اونطرف اکثر بازی ها مشخصه و خیلی هاشون از قبل معرفی شدن و می دونن که از حالا منتظر نمایش چه چیزهایی باشن ولی اینجا چون به جز آنچارتد ۴ هر چی بازی شاخ داشتیم اومدن و عرضه شدن و دیگه بازی ای نداریم که منتظرش باشیم فک میکنیم چیزی در E3 نخواهیم داشت ولی اینطور ها هم نیست و این کنفرانس میتونه به یاد موندنی باشه و بهترین!
می تونیم منتظر این ها در E3 باشیم و فراموش کنید گفته ی برخی ها رو که از نبودن برخی از این بازی ها در e3 گفتن!
play station بازار اصلی سونی شده و باید به بهترین شکل حمایت کنه!
و اما بازی ها
uncharted 4
به هر حال مطمپنیم از نمایش این بازی ولی این نمایش هم بهترین و فک براندازترین نمایش هم خواهد شد!
تیتر سایت ها و مجلات بعد این نمایش : بازیسازهای دیگر آیا تا پایان این نسل می توانند به دستاورد های فنی و گرافیکی حیرت انگیز آنچارتد ۴ دست پیدا کنند؟! :x
-------------------
gran turismo 7
حضور غافلگیر کننده ی استاد yamaochi بر روی سن و نمایشی خیره کننده از بازی که لقب بهترین ریسینگ e3 رو هم میگیره ! بازی به قدری محتوای درگیر کننده داره که تا اومدن gt8 میشه مشغول این بازی شد و سمت هیچ ریسینگ دیگه ای هم نرفت!
-----------------
the last guardian
بالاخره انتظارهای جان کاه به سر می رسه و این بازی با انجینی تازه و گرافیکی خوفناک و اتمسفری دیوانه کننده نمایش داده میشه و برای اینکه جبران این همه تاخیر بشه تاریخ عرضه ی اون پاییز اعلام میشه!
استاد اوعدا قول تجربه ای شیرین مشابه ساخته های پیشین میده!...واقعا ارزش این همه انتظار رو داشت!
---------
project horizon
اکشن آر پی جی جدید Gg بالاخره رو نمایشی میشه و فقط در وصفش میشه لقب بلندپروازانه و جاه طلبانه رو داد! ایده ی بازی تو حلق همه ی حضار!
---------
until down
نمایش بازی امیدوار کننده هست و میشه به عنوان یک بازی خوب پاییزی روش حساب کرد هر چند که حتی امکان داره عالی تر از تصوراتمون هم در بیاد!
---------------
new ip from santa monica
یک اکشن اول شخص دنیای باز با المان های نقش آفرینی و اتمسفر پسا آخالزمانی لقب بزرگترین سورپرایز E3 رو میگیره!
نمایش بازی خیره کننده و ورای تصوره! اصن نمیشه توصیفش کرد!
جزو مورد انتظارترین بازی های هم میشه!
------------------
یادم نرفته بگم که no mans sky- every body gone tp rapturer- هم نمایش های عالی رو عرضه می کنن!

و در پایان وعده ی کنفرانس فرانسه و حضور mm و کوانوتمو دریم و سونی بند داده میشه! :d
-------------------
قطار هایپ رو راه بندازیدددددددددددددددد.......:bighug:

Drawn to Death به کارگردانی David Jaffe ، همه کارش خودشه:d از استدیو San Diego Studio همین:d

سوال خوبیه :به اصطلاح santa monica external بیشتر نقش همکاری تو توسعه و ساخت بازی های استدیو دیگر:d از قبیل What Remains of Edith Finch Fat Princess Adventures،Everybody's Gone to the Rapture،Hohokum و چند IP دیگه. کلا شاخص ترینشون همون Everybody's Gone to the Rapture و Journey اند:d

در جواب سوال آخر هم ؛ Stig Asmussen کارگردان GOW III و بخشی از تیمش بود که اخراج یا به قصد خودشون ترک کردند:d البته بعد این هم عده ای از تیم gow ascension بازم از سوی کارگردان این نسخه:d
در ضمن این تیم سازنده یکی از بخش اصلی GOW II هستند که برگشتند:dهمینطور David Jaffe(خالق GOW IونویسندهGOW II) هم رابطه نزدیکی با cory barlog که بعد PSX 2014 و اون تایید ساخت نسخه جدید ی عکس شیک سه نفر انداختند.:d
oxkj4g1sbm0yn1lfs5.jpg
اها یعنی تیم دوم رفته بیشتر طرف بازی های indie و همکاری با بقیه مثل اون پروژه ها و order؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or