نمایشگاه/رویداد SONY E3 2015 Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین کنفرانس سونی در E3؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    198
  • نظرسنجی بسته شده است .

kiya

کاربر سایت

با دورد
سونی تاریخ و ساعت کنفرانس خودش رو در E3 اعلام کرد سه شنبه 26 خرداد ساعت 5:30 بامداد بوقت تهران
همونطور که از تصویر مشخصه سونی تولد 20 سالگی پلی استیشن رو فراموش نکرده و شاید این نشونه خوبی از یه E3 خیلی خوب باشه !

کنفرانس رو میتونید بصورت زنده از Twitch.tv ، سایت رسمی پلی استیشن ، YT ، IGN و Gamespot تماشا کنید همچنین به احتمال زیاد مثل پارسال سونی App مخصوص E3 برای PS4 میده و از طریق اون هم میشه دید !

Electronic Entertainment Expo یا E3 برای گیمرها همیشه بزرگترین رویداد بوده و با اتفاقای خوب یا بد و سورپرایزهاش همه مارو هیجان زده کرده با توجه به سکوت طولانی خیلی از استودیوهای داخلی سونی میشه انتظار داشت امسال شاهد معرفی هایی از استودیوهای 1st Party باشیم
سونی قبلا اعلام کرده بود که همه استودیوها در حال کار بر روی پروژه هایی هستن

استودیوهایی مثل JAPAN STUDIO که اخرین بازی که با همکاری FromSoftware ساختن و مورد توجه و تحسین گیمرها و منتقدها قرار گرفت ولی بازی که ما از اونها میخواهیم چیزی نیست جز The Last Guardian ! :دی
ماجرای این بازی بر میگرده به خیلی وقت پیش شاید اوایل نسل هفت بود که یه خبرنگار گفته بود که سونی تصاویر بازی رو نشونش داده که باورش نمیشده اون بازی بوده یا واقعیت !
چند سال بعد با لو رفتن یک ویدئوی خیره کننده با اسم پروژه Trico همه جا صحبت از این بازی شد تا سونی در E3 2009 بازی رو بطور رسمی با نام The Last Guardian معرفی کرد
از اون روز تا الان حتی یه تصویر جدید از این بازی منتشر نشده ! خیلی ها میگن کنسل شده خیلی ها هم همچنان منتظر هستن ...

Gran Turismo بعنوان پرفروش ترین فرنچایز سونی یکی از مهمترین و محبوبترین انحصاریهای پلتفرم پلی استیشن بوده ولی مشکلات ساخت بازی برای PS3 باعث شد تا ساخت بازی خیلی طولانی بشه و اونطور که باید به یه GT عالی تبدیل نشه ولی حالا بعد از گذشتن تقریبا دو سال از عرضه PS4 انتظار میره حداقل یه نسخه Prologue از GT7 معرفی بشه
شخصا برای من این به تنهایی میتونه بهترین خبر باشه.

بازی بعدی که معرفی شده ولی باید تقریبا مدت زیادی برای انتشارش منتظر باشیم
یه گیم پلی خیره کننده مثل چیزی که از Uncharted 2 در E3 2009 دیدیم به اضافه معرفی سه گانه Uncharted برای PS4 میتونه سختی این انتظار رو کمتر کنه !

مدت زیادیه که GG روی عنوانی جدا از KZ در حال کاره ظاهرا پروژه با اسم رمز Horizon در حال ساخت هست و بنظر میاد سبک این عنوان RPG باشه و با توجه به Artwork هایی که مدتی قبل در اینترنت پخش شده بود انتظار میره تو بازی شاهد مقابله انسانهای با سلاح های مبتدی و روبات های غول اسا باشیم !
اطلاعات کامل از پروژه Horizon با تشکر از Lord Zeus عزیز .

خیلی بعیده Mm با دوتا بازی به E3 بیاد احتمالا با نمایشی از Tearaway همه مارو رو در انتظار دیدن پروژه جدیدشون بذارن که از اون تنها نمایشی عجیب در رونمایی PS4 دیده بودیم !

بعد از مشکلاتی که در Sony Santa Monica پیش اومد و باعث کنسل شدن یه پروژه بزرگ شده بود شاید باید فقط منتظر نمایشی کوتاه از GoW III روی PS4 باشیم !

از استودیوهای 1st Party دیگه مثل Guerilla Cambridge و Bend Studio و London Studio هم میشه انتظار نمایش پروژه هاشون رو داشت با توجه به سکوت طولانی که داشتن
از 2nd Party ها میشه به Insomniac و Quantic Dream و Tequila Works و The Chinese Room اشاره کرد که خیلی هاشون خیلی وقته که بازیشون معرفی شده ولی خبری ازشون نیست !
از 3rd Party ها هم دو تا بازی معرفی شده داریم که ممکنه نمایش گیم پلی از اونها ببینیم ABZU از Giant Squid و Let it Die از Suda51
انحصاری دیگری که تقریبا میشه تایید شده دونستش عنوانی RPG از استودیوی LEVEL 5 هست که احتمال خیلی زیاد امسال معرفی خواهد شد
نمایش انحصاریهای دیگه مثل Persona 5 و Wild هم دور از انتظار نیست.

از بازیهای دیگه که احتمال نمایش اونها بالاست میشه به SF V و AC Syndicate و Star Wars Battlefront اشاره کرد که همیشه زمان زیادی از کنفرانس رو به خودشون اختصاص میدن !

مرسی E3 خوبی داشته باشید ...

آخرین ویرایش:
خب اکثر بچه ها سوال قبلی رو جواب دادن پس میریم سروقت یه سوال جدید :d این یکی نباید خیلی سخت باشه:

حضور The Last Guardian، آری یا نه؟

بعد از این همه سال دیگه جواب من کاملا مشخصه. نه!
به طور کلی به نظرم این همه مخفی کاری میتونه دو تا دلیل داشته باشه. یا اینکه اینا زدن کلا بازی رو کنسل کردن و منتظرن تا هوادارا کم کم فراموشش کنند.(یه جورایی مثل Agent) یا هم اینکه بازی واقعا در حال ساخت هست ولی خب بخاطر مشکلات مختلفی که در طول پروسه ساخت بازی بهش برخوردن مجبور شدن دست کم در یک برهه اون رو کنسل و دوباره از اول بسازن و برای همین هم هستد که بعد از این همه سال هنوز چیزی ازش ندیدیم.

در هر حال، به نظرم امسال هم توی E3 خبری از بازی نمیشه و اگر هم زمانی بازی رو دوباره نشون بدن/رونمایی مجدد کنند، خیلی با اون چیزی که سال 2009 نشون دادن فرق میکنه.

TLG قطعا که کنسل نشده! دیگه سونی رسما اینو گفته! خصوصا یوشیدا! منتهای مراتب دیگه انقد کش پیدا کرده از مزه افتاده! تازه با توجه به حضور سونی ژاپن در کنفرانس و رونمایی از یک سورپرایز بزرگ الان منتظر بودن برای TLG دور از منطق نیست!

من که شخصا با معرفی ایشون دیگه هیچی از خدا نمیخوام!:دی البته چرا میخوام!:دی گیم پلی UC4 و ME4 و FO4!:دی من به معرفی Mass Effect 4 تو کنفرانس سونی و اعلام داشتن چیزهای انحصاری هم راضیم!:دی

izqd_sol-badguy-taunt1.gif

سلام :دی اولین پستم تو تاپیک :دی

-------------

به امید خدا ایشالا این TLG هیچوقت عرضه نشه، عملا هیتر شدید هستم و حتی در 000000001. درصد هم که عرضه باشه با این پروسه چیز خوبی نمیشه.

-----------

یه GT7 و UNC4 و بازی جدید گوریلا و بازی جدید Bend برای من کافیه :دی وسلام :دی

خب اکثر بچه ها سوال قبلی رو جواب دادن پس میریم سروقت یه سوال جدید :d این یکی نباید خیلی سخت باشه:

بعد از این همه سال دیگه جواب من کاملا مشخصه. نه!
به طور کلی به نظرم این همه مخفی کاری میتونه دو تا دلیل داشته باشه. یا اینکه اینا زدن کلا بازی رو کنسل کردن و منتظرن تا هوادارا کم کم فراموشش کنند.(یه جورایی مثل Agent) یا هم اینکه بازی واقعا در حال ساخت هست ولی خب بخاطر مشکلات مختلفی که در طول پروسه ساخت بازی بهش برخوردن مجبور شدن دست کم در یک برهه اون رو کنسل و دوباره از اول بسازن و برای همین هم هستد که بعد از این همه سال هنوز چیزی ازش ندیدیم.

در هر حال، به نظرم امسال هم توی E3 خبری از بازی نمیشه و اگر هم زمانی بازی رو دوباره نشون بدن/رونمایی مجدد کنند، خیلی با اون چیزی که سال 2009 نشون دادن فرق میکنه.
سوال قبلی رو من یادم رفت جواب بدم! :| الانم یادم نمیاد چی بود! :d چی بود؟ :-"

ولی در مورد این، هست آقا! هست! :d
TLG رو مطمئنم وجود داره! و خیلی خیلی احتمال حضورش رو بالا میدونم! :d
اما اگر این سوال در مورد Agent بود میگفتم از همون اول هم فقط یک Logo بوده و تمام :-"

کله E3 یه طرف اگه راکستار بیاد Red Dead جدید رو معرفی کنه تو یکی از کنفرانس کلا باید کرکره بقیه چیزا رو بست:دی ولی احتمال اینکه تو کنفرانس سونی انجام بده اینکارو زیاده

نه دیگه مطمئنا دیگه به خاطره ها پیوسته و حتما 9 10 سال دیگه به عنوان یه بازی که همه رو سر کار گذاشت ازش یاد میشه و یه سری افسانه ساخته میشه که مثلا هنوز یودا تکنفری روی بازی کار میکنه و چند ماه بعد هم یه تریلر و چنتا عکس که نشون میده اینا تا کجا بازی رو ساختن توی پالیگان پخش میکنن:d

اگه الان واقعیت این باشه که سونی خواسته یا نا خواسته امسال واقعاً چیزی تو دست و بالش نباشه، حتی اگه موقعش نباشه مطمئناً یه خبری در E3 ازش خواهد شد، شاید بیان یه هایپی بکنن که این بی برنامگی و هیچی تو دست و بال نداشتن در کریسمس رو یه طورایی ماست مالی کنن، بعدش یه جوری دوباره بپیچن به بازی! ولی خب به نظر من صد در صد بازی نمایش خواهد داشت، شک نکنید. البته این از دریچه واقعیت و جدا از Team_LSD بود و گرنه کلاً میون اعلام کراش و GT7 و .. گم میشه تو E3 :دی

به نظرم اگه Crash دست سونی بود، موقعیتی بهتر از PSX برای معرفی بازی وجود نداشت. :دی مراسمی که به خاطر 20 سالگی PS ترتیب داده شده، بهترین زمان برای معرفی بازی جدید از یکی از محبوب ترین کاراکترهای PS بود ولی خبر نشد. برای همین شک دارم خبری بشه.

خب بحث اینه این جشن 20 سالگی رو میخواد تا کنفرانس E3 2015 تعمیم بده (با توجه به عدد 20 توی لوگوی کنفرانس) پس میشه امیدوار بود:d

من احتمال میدم حداقل یکی از بین titanfall و dead rising 3 و sunset هم معرفی می شه
از اون طرف یه احساسی دارم که بازی جدید epic انحصاریه (:dteam LSD) چون 90 درصد درامد EPIC از رو فروش ENGINE شون هست واینا باید یک بازی داشته باشن که توانایی های این موتور رو نشون بده پس چه گزینه ای بهتر و قدرتمندتر از ps4 به علاوه دو برابر رقیبش هم فروش و مخاطب داره از اون طرفم مایکروسافت قبلا گفته بود با epic همکاری نمی کنن
epıc نه برای ps4 و نه برای x1 هیچ انحصاری در دست ساخت نداره مطمین باشین....تازه gears هم داره با انریل انجین 4 ساخته میشه که قشنگ برا موتور جدید تبلیغ میشه و کافیه

تنها چیزی که احتمال داره رونمایی شه اعلام مولتی پلتفرم شدن titanfall 2 تو کنفرانس سونی هست

.

@Wąnda

موافقم رو من برای توییتر حساب کن به عنوان یک رای دهنده در بخش نظر سنجی که میخواد مطالباتشو پیگیری کنه از مقام مسئول;;)

آری

پارسال که همه منتظر بودیم خبری نبود تجربه نشون داده هر وقت جو آرومتر باشه چیزهای خوفناک تری از پشت پرده سونی به بیرون میاد

خود یوشیدا هم پارسال بعد از دوره کردنش توسط خبرنگاران در مورد TLG گفته بود که روند ساخت به آرومی پیش میره و اولویت ما نیست اما تمام استودیوهای بازی سازیش دارن کمک میکنن به این روند ساخت و به گفته خودش منتظر یه فرصت مناسب هستن که معرفی کنن دوباره و حالا چه فرصتی مناسب تر از E3 امسال که نصف مخاطبین پارسالش قطع امید کردن به کل از حضور این بازی و حالا سونی میخواد سورپرایز کنه.

[MENTION=42903]Wąnda[/MENTION]
رو منم حساب کن میزنیم میترکونیم یوشیدا و توییتر رو :d
اقا این پروژه دیوید کیج از کی در دست ساخت بوده؟؟کسی میدونه؟؟اصلا چی دارن میسازن؟؟چه سبکی؟(از جذب نیروها و اعلامیه واسه تیم میگم)

خوبه :d ممنون دوستان ! حداقل یه دلگرمی رو دادین..میخواستم دیگه خودم تکی کار رو انجام بدم..اگر تعداد بالا بشه حتما جواب میگیریم قول میدم بهتون.
یک متنی رو تهیه میکنم دوستان و در بخش اخبار میزنم جهت اطلاع رسانی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or