نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

عجب طراحی هایی داره این!!! به طرز فجیعی جالب به نظر میرسه! یه حالت Xenomorph مانندی دارن طراحی ها! :دی (الآن دیدم توی Neogaf هم ملت به H.R. Giger اشاره کردن)
امیدوارم واقعاً برای یه بازی خاص باشن و یه دفعه مشخص نشه که یه نفر برای دل خودش اینا رو کار کرده. :دی
آریا فارسی صحبت کن! :d اینایی که گفتی یعنی چه:-"
ولی من بازی ترسناک نمیخوام! :(

امروز یک تعداد تصویر هم از Cinematic Trailer بازی AC: Unity لیک شده
صورت کاراکتر تا حدودی پیداست، لباسش هم با لباس تریلر متفاوته و یک سری از کاراکترهای ( احتمالا ) مهم بازی هم در تصویر هستند
اون CHILE قرمز هم احتمالا اسم گروهیه که این تصاویر رو منتشر کردند و معلوم هم نیست تصاویر واقعی باشند.

پ.ن 1: میدونم خیلی یوبیسافت رو دوست می‌دارید
21395468190897584180.gif

پ.ن 2: آکیبا جان دونت هَــو مــرسی
حواسشون به خودشون باشه ملت! >:) >:) >:)
بالاخره این همه هیت نسبت به یوبی،یه جوری باید جواب داده بشه! >:)
البته من مطمئنم اون " Next Gen Start Here " تخیلی بوده! و اصلا انتظار چنان کیفیتی رو ندارم! :d و منتظر هیت های ملت بعد از کنفرانس یوبی و سونی میباشم! :d
اما آخر سال...>:)
سلام
بله ممنون خیلی به موقع صحبت از این ابر عنوان شد
راستی من خیلی خیلی دلم Motorstorm میخواد کی به خواستم میرسم ایشاا...؟
فعلا دارن روی DriveClub کار میکنند...بعد از عرضه،منم مثل خودت امیدوارم برن سراغ MotorStorm! :d
امیدوارم این نسخه محیط های برفی هم داشته باشه! فقط تو نسخه ی PSP برف بود:(

حالا یک هو دیدی کراش انحصاری ویتا اومد
این TLG هم اگر ادامه روند همون قبلی باشه فکر نکنم روی PS4 موفقیت چندانی کسب کنه چون بازی از همون اول برای PS3 و سخت افزار اون کنسول بوده
خیلی راحت،فردا میریم ویتا میگیریم! :bighug:

Prince of Persia جدید؟! شاید.

Prince of Persia E3 2014 - notizia by Games.it

زبونش ایتالیایی بود و هیچی نمی فهمم!! ولی با هر شایعه ای از پرنس، من اینجوری میشم :
bliss.gif

:دی
پ.ن : علی جان، یوبی سافت خودش تاپیک جدا داره:-"
هر چند کسی اون تاپیک نمیره:-<

It to Eng

Prince of Persia is going to come back? We do not know, but according to some rumors UbiSoft would want to show off the new game at E3 Prince of Los Angeles. The French publisher's conference is scheduled at midnight on June 10.

The game should be an action-style 2D Rayman Legends, intended to PC, consoles old and new-generation smartphones and tablets.
من پرنس 2 بعدی نمی خوام:(

آخرین ویرایش:
نمیدونم به یاد دارید یا نه :دی ! اما بنظر من خفن ترین مگاتنی که میشه تو یه کنفرانس زد اونی بود که 10 سال پیش نینتندو سر معرفی زلدا توالایت پرینسس زد ! ملت دیوانه شده بودند :دی
اگه سونی بیاد به همین سبک کرش رو معرفی کنه چی :no::crying1:

نمیدونم به یاد دارید یا نه :دی ! اما بنظر من خفن ترین مگاتنی که میشه تو یه کنفرانس زد اونی بود که 10 سال پیش نینتندو سر معرفی زلدا توالایت پرینسس زد ! ملت دیوانه شده بودند :دی
اگه سونی بیاد به همین سبک کرش رو معرفی کنه چی :no::crying1:
سر معرفی زلدا تو کنفرانس که همه جیغ و سوت میزدن و بعضیا هم مثل بچه ها بالا پایین میپریدن :d
منم امیدوارم کرش معرفی بشه تا خاطرات دوره کودکی دوباره زنده بشه :bighug:

دارم دیوونه میشم روز کنفرانس امتحان دارم، اونم ۴ واحدی
وقتی‌ تریلر e3 hype montageرو میبینم میگم حسین نرو امتحان بده.
کسی‌ هم هست مشکل منو داشته باشه؟
دانلود کردن و دیدن حال نمیده که, انلاین میبینی‌ لذتش زیاده

به نظرم بهترین معرفی کراش،همون جعبه ی معروف اول بازی هاش میتونه باشه! :d هم یک تیزره بدون اطلاعات خاصی،هم بس نوستالاژی و اینا همراه خودش داره...:x + اون صداهای همیشگی!:((
--
یک عدد آیا میدانستید! :d
آیا میدانستید دوبلر دکتر کرتکس،هنوز هم در دنیای گیم فعالیت میکنه(من خودم شخصا نمیدونستم حضور داره یا نه:-" ) و اتفاقا تو یکی از بازی های معروف سونی هم بوده>:)
یکی از بهترین باس های نسل قبل، یعنی Hades از GOW III رو صداپیشگی نموده! :-"
پارسال هم توی ASBR ، نقس یکی از کاراکترهای سری Jak رو داشت! پس خیلی راحت،میتونه به آغوش کراش برگرده! :bighug: (البته تا آخرین بازی اکتی از کراش هم حضور داشته:-" )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or