[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
خیلی بد نیگا میکنه لا مصبCountdown time ...![]()
![]()
پ.ن : تو ذات اونی که لیست کذایی رو گذاشت ما هم باور کردیملول
آریا فارسی صحبت کن! :d اینایی که گفتی یعنی چهعجب طراحی هایی داره این!!! به طرز فجیعی جالب به نظر میرسه! یه حالت Xenomorph مانندی دارن طراحی ها!(الآن دیدم توی Neogaf هم ملت به H.R. Giger اشاره کردن)
امیدوارم واقعاً برای یه بازی خاص باشن و یه دفعه مشخص نشه که یه نفر برای دل خودش اینا رو کار کرده.![]()
حواسشون به خودشون باشه ملت!امروز یک تعداد تصویر هم از Cinematic Trailer بازی AC: Unity لیک شده
صورت کاراکتر تا حدودی پیداست، لباسش هم با لباس تریلر متفاوته و یک سری از کاراکترهای ( احتمالا ) مهم بازی هم در تصویر هستند
اون CHILE قرمز هم احتمالا اسم گروهیه که این تصاویر رو منتشر کردند و معلوم هم نیست تصاویر واقعی باشند.
![]()
![]()
پ.ن 1: میدونم خیلی یوبیسافت رو دوست میدارید![]()
پ.ن 2: آکیبا جان دونت هَــو مــرسی
فعلا دارن روی DriveClub کار میکنند...بعد از عرضه،منم مثل خودت امیدوارم برن سراغ MotorStorm! :dسلام
بله ممنون خیلی به موقع صحبت از این ابر عنوان شد
راستی من خیلی خیلی دلم Motorstorm میخواد کی به خواستم میرسم ایشاا...؟
خیلی راحت،فردا میریم ویتا میگیریم! :bighug:حالا یک هو دیدی کراش انحصاری ویتا اومد
این TLG هم اگر ادامه روند همون قبلی باشه فکر نکنم روی PS4 موفقیت چندانی کسب کنه چون بازی از همون اول برای PS3 و سخت افزار اون کنسول بوده
خیلی بد نیگا میکنه لا مصب![]()
اقا برنامتون واسه Countdown روز 0 چیه؟؟
من که میگم همه کرکترهای انحصاری رو بذارین:dحالا همه هم نه اونایی که محبوب تر هستن
اقا برنامتون واسه Countdown روز 0 چیه؟؟
من که میگم همه کرکترهای انحصاری رو بذارین:dحالا همه هم نه اونایی که محبوب تر هستن
سر معرفی زلدا تو کنفرانس که همه جیغ و سوت میزدن و بعضیا هم مثل بچه ها بالا پایین میپریدن :dنمیدونم به یاد دارید یا نه! اما بنظر من خفن ترین مگاتنی که میشه تو یه کنفرانس زد اونی بود که 10 سال پیش نینتندو سر معرفی زلدا توالایت پرینسس زد ! ملت دیوانه شده بودند
![]()
اگه سونی بیاد به همین سبک کرش رو معرفی کنه چی:crying1: