نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

امیدوارم Far Cry 4 نباشه ! :|

8-|:d...

پ.ن: من یکی دیگه اصلا از این به بعد به دروغ ها و هایپ های این مردک توجه هم نمی کنم ! :d اون دفعه هم انقدر دم از هیجان و هایپ زد، آخر دیدیم کاور مجله متعلق به بازی Evolve هست ـش.. :| این بشر اصلا نمیدونه هایپ چی هست..:d

آخرین ویرایش:
Game Informer نگفته بود تا بعد از تموم شدن کنفرانس سونی حق انتشار اطلاعات بازی روی کاورشون رو ندارن؟! این یعنی الان FC4 هم قراره توی کنفرانس سونی نمایش داشته باشه؟! :|

@ esmaiel47
اینو از کجا آوردی؟ :crying1:

Game Informer نگفته بود تا بعد از تموم شدن کنفرانس سونی حق انتشار اطلاعات بازی روی کاورشون رو ندارن؟! این یعنی الان FC4 هم قراره توی کنفرانس سونی نمایش داشته باشه؟! :|

@ esmaiel47
اینو از کجا آوردی؟ :crying1:
نه اونو واسه مطالب داخل مجله گفته بودن ، نه کاور :دی

Witcher 2 هم توهین به طرفدارای X بود ینی ؟ :دی

بزار با مثال بهت بگم چرا .

میخوام بدونم یادته سری MassEffect چجوری رو کنسول PS اومد ؟ حدود چند هفته بعد از اینکه اعلام شد ME2 قرار با تمام dlc ها برای PS3 منتشر بشه اعلام شد برای اینکه دارندگان این کنسول نهایت درک رو از داستان و کاراکتر ها داشته باشند ME1 بصورت دیجیتالی برای PS3 عرضه شد و در نتیجه دارندگان این کنسول هیچ مشکلی با داستان و کاراکتر ها نداشتند . خود ME3 هم که کلا مولتی بود از همون ابتدا و بعدا هم که پک N7 و ...

حالا میرسیم به قضیه TW که عملا داستان و کاراکتر های بازی نصف اهمیت بازی رو تشکیل میدن و مهم ترین رکن بازی هست و عملا TW3 ادامه کامل نسخه های قبل هست . حالا TW1,2 که قبلا رو پلتفورم های ماکروسافت بودند و هیچ مشکلی نیست .
سر عرضه TW2 گفتند که کلا توسعه و ساختش برای PS3 زمان گیر هست و نمیشه و فلان و.... کلا حوصلمون نمیشه بسازیم !!!
حالا هم که شماره سوم خشک و خالی داره برای PS4 که برای یکی مثل من هیچی ازش نمیدونم و کوچکترین شناختی از بازی و داستانش ندارم داره عرضه میشه و کلا برای من و امثال من مهم نیست نسخه های قبلی چی بودن و چه ربطی دارن !!
خبری هم از هیچ پک و کالکشنی نیست .
اگه این توهین به افرادی مثل من که تک کنسول هستم نیست ، پس چیه ؟

چرا گفته بودن :دی یحتملاً :-"

- - - - - -

نه اونو واسه مطالب داخل مجله گفته بودن ، نه کاور :دی

خب پشمک همونو می گه دیگه :دی

بزار با مثال بهت بگم چرا .

میخوام بدونم یادته سری MassEffect چجوری رو کنسول PS اومد ؟ حدود چند هفته بعد از اینکه اعلام شد ME2 قرار با تمام dlc ها برای PS3 منتشر بشه اعلام شد برای اینکه دارندگان این کنسول نهایت درک رو از داستان و کاراکتر ها داشته باشند ME1 بصورت دیجیتالی برای PS3 عرضه شد و در نتیجه دارندگان این کنسول هیچ مشکلی با داستان و کاراکتر ها نداشتند . خود ME3 هم که کلا مولتی بود از همون ابتدا و بعدا هم که پک N7 و ...

حالا میرسیم به قضیه TW که عملا داستان و کاراکتر های بازی نصف اهمیت بازی رو تشکیل میدن و مهم ترین رکن بازی هست و عملا TW3 ادامه کامل نسخه های قبل هست . حالا TW1,2 که قبلا رو پلتفورم های ماکروسافت بودند و هیچ مشکلی نیست .
سر عرضه TW2 گفتند که کلا توسعه و ساختش برای PS3 زمان گیر هست و نمیشه و فلان و.... کلا حوصلمون نمیشه بسازیم !!!
حالا هم که شماره سوم خشک و خالی داره برای PS4 که برای یکی مثل من هیچی ازش نمیدونم و کوچکترین شناختی از بازی و داستانش ندارم داره عرضه میشه و کلا برای من و امثال من مهم نیست نسخه های قبلی چی بودن و چه ربطی دارن !!
خبری هم از هیچ پک و کالکشنی نیست .
اگه این توهین به افرادی مثل من که تک کنسول هستم نیست ، پس چیه ؟
مطمئن باش TW3 اونقدر خفن هست که هنگام بازی کردنش اصلا به اینا فکر نمیکنی . واسه نسخه های قبل هم توصیه میکنم مقاله های مرتضی Greay Warden رو بخون .

حالا به بزرگی خودت ببخش دیگه CDPR رو :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or