Behrooz کاربر سایت May 10, 2014 #1 [SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB] [SUB]June 9 at 6 p.m. PT [/SUB][SUP] سهشنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران] [/SUP]
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB] [SUB]June 9 at 6 p.m. PT [/SUB][SUP] سهشنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران] [/SUP]
SPILL کاربر سایت Jun 10, 2014 #4,366 نوشته شده توسط Daemonis: آقا من الان بیدار شدم پراجکت بیست معرفی شد ؟ بیشتر... بله . اونم بصورت انحصاری
نوشته شده توسط Daemonis: آقا من الان بیدار شدم پراجکت بیست معرفی شد ؟ بیشتر... بله . اونم بصورت انحصاری
ahmad1376 کاربر سایت Jun 10, 2014 #4,368 نوشته شده توسط Daemonis: آقا من الان بیدار شدم پراجکت بیست معرفی شد ؟ بیشتر... بله اسمش Blood Born هست
نوشته شده توسط Daemonis: آقا من الان بیدار شدم پراجکت بیست معرفی شد ؟ بیشتر... بله اسمش Blood Born هست
hamedm1 کاربر سایت Jun 10, 2014 #4,371 نوشته شده توسط VECT0R: آره بابا جی بودن اینا برو امتحان داری دیر شده بیشتر... من امتحان ندارم دیگه :d
نوشته شده توسط VECT0R: آره بابا جی بودن اینا برو امتحان داری دیر شده بیشتر... من امتحان ندارم دیگه :d
mehdi88 کاربر سایت Jun 10, 2014 #4,373 نوشته شده توسط VECT0R: هموت وان بگیر بهتره از ps4 بکش بیرون بیشتر... چشم چون شما دستور دادی اول 4 میگیرم نیگاش میکنم تا 2015 بازیاش بیاد
نوشته شده توسط VECT0R: هموت وان بگیر بهتره از ps4 بکش بیرون بیشتر... چشم چون شما دستور دادی اول 4 میگیرم نیگاش میکنم تا 2015 بازیاش بیاد
victor hogo کاربر سایت Jun 10, 2014 #4,375 یه نیم ساعتی وقت هست! میشه چندتا بای خفن دیگه هم رو کرد! هر چند تا حالاشم بردیم کنفرانسو!
Daemonis Run Baby Run کاربر سایت Jun 10, 2014 #4,377 نوشته شده توسط spill: بله . اونم بصورت انحصاری بیشتر... واااااااااای . کی داره میسازه ؟ میازاکی ؟ آقا همین کافی بود واسم
نوشته شده توسط spill: بله . اونم بصورت انحصاری بیشتر... واااااااااای . کی داره میسازه ؟ میازاکی ؟ آقا همین کافی بود واسم
Dinosaur Loyal Member Jun 10, 2014 #4,380 عالیه این بازی!!! بندگان خدا چند وقت پیش هم سیل زده شده بودن.