Behrooz کاربر سایت May 10, 2014 #1 [SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB] [SUB]June 9 at 6 p.m. PT [/SUB][SUP] سهشنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران] [/SUP]
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB] [SUB]June 9 at 6 p.m. PT [/SUB][SUP] سهشنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران] [/SUP]
sajadkh کاربر سایت Jun 10, 2014 #3,856 اکیبا واسه بن شدن اماده شو وضعیت:در حال ذکر گفتن برای معرفی GOW IV تو E3:d تایپکش حروم کسی بشه اگه زودتر از من بزنه:d
اکیبا واسه بن شدن اماده شو وضعیت:در حال ذکر گفتن برای معرفی GOW IV تو E3:d تایپکش حروم کسی بشه اگه زودتر از من بزنه:d
DoppelGang3rX1 کاربر سایت Jun 10, 2014 #3,857 کسایی که بخاطر ساعت رایگان سرعتشون پایینه ..اگه سرویس کاهش پینگ دارند از اون استفاده کنند تا مسیر پهنای باندشون عوض بشه و سرعتشون خوب بشه...من الان نمیتونستم حتی با کیفیت موبایل ببینم ولی سیستک زدم با 720 میبینم بدون بافر
کسایی که بخاطر ساعت رایگان سرعتشون پایینه ..اگه سرویس کاهش پینگ دارند از اون استفاده کنند تا مسیر پهنای باندشون عوض بشه و سرعتشون خوب بشه...من الان نمیتونستم حتی با کیفیت موبایل ببینم ولی سیستک زدم با 720 میبینم بدون بافر
Kainé Kuraudo Sutoraifu کاربر سایت Jun 10, 2014 #3,859 کنفرانس ماکرو که اکسکلوزیو ها اکثراً به CG every where گذشت امیدوارم سونی یه چند تا گیم پلی درست درمون نشون بده آقا فقط 10 ثانیه
کنفرانس ماکرو که اکسکلوزیو ها اکثراً به CG every where گذشت امیدوارم سونی یه چند تا گیم پلی درست درمون نشون بده آقا فقط 10 ثانیه
ali2005s کاربر سایت Jun 10, 2014 #3,862 انتظارها به پایان رسید ... به خودم بابت همت مضاعف تبریک میگم ...:d
EL CHE کاربر سایت Jun 10, 2014 #3,864 کالکشن Gow،یا حضرت بیژن ( ع )... batman tlg کپکام ـم یه نمایش داشته باشه سالمون تکمیله !
only sony プレイステーション کاربر فعال Jun 10, 2014 #3,870 لعنتی برای من روی کیفیت mobile هم لگ میزنه از شانس بده من کنفرانس سونی تو ساعت دانلود رایگانه شبانست