نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

توی کشورهای دیگه شاید باندلش خیلی به صرفه باشه ولی برای ما فکر نکنم فرق زیادی بین باندلو غیر اون باشه . در کل خبر خوبیه . بیشتر بخاطر خاصیت ریموت پذیری و share دو تا کنسول و امکاناتی که بعدا به مراتب خیلی بیشتر خواهد شد .

توی کوجیما استیشن اپیزود 10(الان آخراشه:d)یه 20 ثانیه از TPP نشون دادن!خوشبختانه جعبه معروف به بازی برگشته و علاوه بر اون قابلیت غافلگیر کردن(پریدن از توش:d) بهش اضافه شده:d!
لینک

دوستان کدوم شبکه این کنفرانس ها رو نشون میده ؟؟؟؟؟؟؟؟

هیچ شبکه تلویزیونی ! فقط تو امریکا یه شبکه کابلی هست...
بهترین راه برای ما Twitch هست که هم ***تر نیست هم میشه با کیفیت پایین تماشا کرد که اینترنت خیلی خفن نمیخواد.

---
[h=1]What does Aku Aku say?[/h]

بچه ها بنظر شما Aku Aku تو Crash چی میگفت ؟! :دی
woorbega ?! :دی
میگم میخواید جواب ندین ؟! میترسم الکی 30 صفحه بریم جلو :دی

یعنی میشه Legacy of Kain باشه؟ :( البته نمی دونم بدون هنیگ کسی میتونه داستان ای با این عظمت رو به خوبی ادامه بده، اما امیدوارم دوباره کین و رازیل رو ببینیم :(
/
خیلی‌ بعیده
هنوز Nosghoth که آنونس کردن معلوم نیست کجاست با اینکه مولتی پلیر بود و امیدی بش نبود

البته کنسل شدن یه عنوان از legacy of kain خیلی‌ سابقه داره:
یه نگاه به اینا بکنین ریش میشه دل‌ آدم:(
بعید نیست بگن Nosghoth کنسل اینم شماره جدید
ولی‌ خیلی‌ بعیده:D

برین این اهنگو گوش کنید و به انچارتد فکر کنید قول میدم عصبانیت ناشی از تاپیک بغلی فروکش میکنه ! احساس می کنم همتون عصبانی هستین !

فکر نکنم دوستان عصبانی باشن از قدیم گفتن: haters cant stop us we the best at what we do,yo hear that

من نمیدونم اصلن چرا به تاپیک کناری میرید که بخواید اینجا بحثشو کنید،مثل من با خونسردی بشینید و منتظر باشید ببینیم CD PROJEKT امشب چی از The Witcher 3 میخواد تو کنفرانسش نشون بده،یادمه این استودیو پیش از عرضه کنسولهای نسل هشتم از گرافیک CG مانند بازیش بر روی این کنسولها گفته بود...

در ضمن خواهش می کنم اگر به تاپیک کناری هم میرید همونجا بحث کنید و به اینجا نکشونیدش که اوضاع کیش میشی میشه!!

برین این اهنگو گوش کنید و به انچارتد فکر کنید قول میدم عصبانیت ناشی از تاپیک بغلی فروکش میکنه ! احساس می کنم همتون عصبانی هستین !
اصلا تاپیک بغلی کودوم تاپیک هست ؟ بیخیال امیر عصبی چیه مرد حسابی ؟ :دی اینا همش از بیکاریه ، به اسپنسر باید ندا بدیم بیاد باز یه توویت بزنه اینا مشغول بشن :دی

they have to try as hell to make us angry ;)

====
آقا باندل ویتا خبر خفنی هست چرا ریویل کرده سونی ؟ :دی

بهترین راه برای ما Twitch هست که هم ***تر نیست هم میشه با کیفیت پایین تماشا کرد که اینترنت خیلی خفن نمیخواد.

---
[h=1]What does Aku Aku say?[/h]

بوردوگا :)) :d

---
What does Aku Aku say?

ما اون زمان سرمون نمیشد بهش میگفتیم borobega!:dدقیقا کارش هم همین بود تو crash karting:d

آقا باندل ویتا خبر خفنی هست چرا ریویل کرده سونی ؟ :biggrin1:

They drop the Kinect, we add the Vita :d

قیمت آمازون فرانسه هم به احتمال زیاد درست نیست. این قیمت معادل جمع Vita + PS4 ـه که کار منطقی‌ای بنظر نمیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or