Sony: کنسول PS4 قوی‌ترین Launch تاریخ را خواهد داشت

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
mark-cerny-ps41.jpg

آقای Mark Cerny طراح شرکت Sony به تازگی اعلام کرده است که کنسول PS4 قوی‌ترین Launch را در زمان عرضه خود خواهد داشت.
در مصاحبه با Gamasutra، آقای Cerny اظهار کرد که به دلیل ساده بودن سیستم و آسان بودن ساخت بازی برای آن، به عقیده وی PS4 بهترین Launch را خواهد داشت.
او در این باره اذعان نمود: "برنامه ریزی ما برای Launch کنسول PlayStation 4 که البته نمی‌توانم تعداد عناوین آن زمان را فاش کنم، بزرگترین Launch تاریخ PlayStation خواهد بود و دلیل این امر نیز ساده بودن طراحی سخت افزار آن است. در این سیستم راه های بسیار بسیار زیادی وجود دارد که انتخاب کنید GPU به چه حالتی بین گرافیک و پردازش و محسبات بازی تقسیم شود. البته چیزی که در ابتدا اتفاق میافتد و تمام Launch Title ها نیز از آن بهره خواهند برد؛ تغذیه کامل گرافیک از این GPU است که هیچ مشکلی هم وجود ندارد و به نظر عالی می‌رسد. البته این مورد تا حدود نیمه های دوران حیات کنسول ادامه می‌یابد و قطعا بعد از آن، سازندگان خیلی بیشتر به محاسبات و پردازش ها نیز توجه می‌کنند."
منبع
لازم به ذکر است که اصطلاح Launch، به معنا و مفهوم زمان عرضه می‌باشد. برای مثال Launch Title ها عناوینی هستند که در زمان عرضه کنسول، منتشر می‌شوند.

نمايش killzone sfكه خيلي خوب بود اميدوارم تو e3 يه نمايش ديگه ازش ببينيم ؛ مخصوصا اگر بخوان اون ور ديوار شهر رو نشون بدن.

آخرین ویرایش:
چند روز دیگر باید صبر کنیم من دارم ازصبر کردن میمرم دسته کنسول اینقدر خفن هسته خودش باید چی باشه

طراحی کنسول های سونی همیشه عالی بوده.PS3 لامصب اون سالی که عرضه شده بود بیشتر شبیه یه جنس لوکس بود که به درد دکور میخوره:x

اگه همین اول نسل همه ی سازنده ها بتونن از قدرتش استفاده کنن خیلی بده,دیگه برای اخر نسل تفاوت چشمگیری نمیبینیم:(به نظرم همون پیچیده میساختن بهتر بود کم کم به قدرتش پی میبردن

گفته قوی ترین لانچ نگفته بیشترین که در و گوهر پخش و پلا میکنید
biggrin1.gif
دقیقاً :دی
و گفته بین خودِ خونواده :دی
PS4 lineup going to be stronger than any Playstation hardware
امیرحسین تونستی عنوان رو عوض کن :دی
بنده خدا در ادامه هم گفته
بزرگترین Launch تاریخ PlayStation خواهد بود
:دی
اگه همین اول نسل همه ی سازنده ها بتونن از قدرتش استفاده کنن خیلی بده,دیگه برای اخر نسل تفاوت چشمگیری نمیبینیم:(به نظرم همون پیچیده میساختن بهتر بود کم کم به قدرتش پی میبردن
اصلاً یه چیز نشدنیه :دی
سازنده های KZ:SF فک کنم گفته بودن بازیشون فقط از 1.5 گیگ رمِ کنسول استفاده میکنه!

آخرین ویرایش:
به عنوان یه pcgamer خسته و حرفه ایی باید عرض کنم بسیار خوشحال شدم که آقای Mark Cerny نازنین عنوان کردند سخت افزار ps4 ساده و بسیار شبیه به pc هست

با اینکه حتما یک ps4 خریداری میکنم اما برای بازیهای مولتی خیلی بیشتر خوشحال شدم چون پورت بسیار عالی و بی نقصی رو pc خواهند داشت

این سخت افزار ساده و قدرتمندی که بسیار شبیه pc high end هست منو خیلی علاقه مند میکنه به ps4 که شاید بعد مدتی یه امولاتور توپ هم برای pc عرضه بشه البته حدسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or