Sony: کنسول PS4 قوی‌ترین Launch تاریخ را خواهد داشت

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
mark-cerny-ps41.jpg

آقای Mark Cerny طراح شرکت Sony به تازگی اعلام کرده است که کنسول PS4 قوی‌ترین Launch را در زمان عرضه خود خواهد داشت.
در مصاحبه با Gamasutra، آقای Cerny اظهار کرد که به دلیل ساده بودن سیستم و آسان بودن ساخت بازی برای آن، به عقیده وی PS4 بهترین Launch را خواهد داشت.
او در این باره اذعان نمود: "برنامه ریزی ما برای Launch کنسول PlayStation 4 که البته نمی‌توانم تعداد عناوین آن زمان را فاش کنم، بزرگترین Launch تاریخ PlayStation خواهد بود و دلیل این امر نیز ساده بودن طراحی سخت افزار آن است. در این سیستم راه های بسیار بسیار زیادی وجود دارد که انتخاب کنید GPU به چه حالتی بین گرافیک و پردازش و محسبات بازی تقسیم شود. البته چیزی که در ابتدا اتفاق میافتد و تمام Launch Title ها نیز از آن بهره خواهند برد؛ تغذیه کامل گرافیک از این GPU است که هیچ مشکلی هم وجود ندارد و به نظر عالی می‌رسد. البته این مورد تا حدود نیمه های دوران حیات کنسول ادامه می‌یابد و قطعا بعد از آن، سازندگان خیلی بیشتر به محاسبات و پردازش ها نیز توجه می‌کنند."
منبع
لازم به ذکر است که اصطلاح Launch، به معنا و مفهوم زمان عرضه می‌باشد. برای مثال Launch Title ها عناوینی هستند که در زمان عرضه کنسول، منتشر می‌شوند.

PlayStation Vita: با 26 لانچ تایتل

PlayStation 2: با 29 لانچ تایتل

PlayStation 3: فکر میکنم با 27 تا لانچ تایتل بود.

PlayStation 4: ... :d

تو این نسل علاوه بر سونی و مایکرو و نینتندو و خیلی از شرکت های سازنده بازی که تجاربی رو کسب کردند ما هم فکر کنم تجربیاتی رو کسب کردیم.

مهمترین تجربه ای که کسب کردم بین سونی و مایکرو تو این نسل این بود که سونی ریسک پذیری بیشتری نسبت به مایکرو در قبول بازی های انحصاری AAA و با کیفیت داره و بیشتر سرمایه گذاری میکنه و مایکرو کمتر ترجیح میده ریسک کنه و بیشتر رو داشته های که از قبل داشته و سود اور بوده سرمایه گذاری بکنه...سیاست سونی رو من بیشتر می پسندم...چون موفقیت در گرو همین ریسک هاست و در بیشتر وقت هام دیدیم که این ریسک پذیری برای سونی بسیار سود اور بوده.

برای به دست اوردن یکی از این 2 کنسول که خیلی ها قطعا یکیش رو انتخاب میکنن ، باید هوشمندانه تصمیم گرفت.

انصافا تصور NATHAN DRAKE با گرافیک PS4 و یه محیط خوشگل (احتمالا یه جنگل) مو به تن ادم سیخ میکنه.کم کم داریم دیوونه میشیم.کی E3 میرسه؟؟؟؟؟

نسل بعد مال سونی ـه :>
این نسل رو بدون توجه به کپی خور شدن یا نشدن دستگاه ها (xbox و ps)، همین PS4 رو میگیرم . چون یحتمل هم عناوین شرقی ـه خوبی براش میاد هم انحصاری هاش عالیه . ;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or