Sony و Nintendo در مخمصه جديد

BlackCat

کاربر سایت
به نقل از GameSpot:
از زماني كه Immersion Corporation توانست در منازعه ي "استفاده ي غير قانوني سوني از تكنولوژي Rumble بكار رفته در Dual Shock2 و دسته ي Playstation" در برابر سوني به پيروزي برسد و بيش از 100 ميليون دلار به اين شركت ضرر بزند ، جنجال بر سر استفاده ي غير قانوني در صنعت بازي هاي كامپيوتري به امري طبيعي تبديل شد.
در آخرين اخبار رسيده از دادگاه حل اختلاف(United States District Court) بخش غرب ايالات پنسيلوانيا(Western District of Pennsylvania) ، گروه Copper Innovations از شركتهاي سوني و نينتندو به خاطر استفاده ي غير قانوني از " Hand Held Computer Input Apparatus and Method" در وسيله هايشان شكايت كرده است.
تكنولوژي مذكور كه در سال 1996 كشف شده است اجازه ي ارتباط بر قرار كردن وسيله ها از راه دور با سيستم مركزي ، بر اساس شناخت كدهاي ارسالي را مي دهد.
طبق شكايت صورت گرفته Sony و Nintendo از اين تكنولوژي به طور غير قانوني در وسيله هايشان استفاده كرده اند. لازم به ذكر است كه Wii Remote, Wii Nunchuk, Sixaxis controller و Blu-Ray Remote Control همگي بر اساس اين تكنولوژي كار مي كنند.
Copper Innovations Group از سوني و نينتندو به خاطر اين استفاده ي غير قانوني و ضرري كه به اين شركت وارد كرده اند غرامت مي خواهد.
سوني و نينتندو هنوز واكنشي نسبت به اين مسئله نشان نداده و پاسخي را براي GameSpot ارسال نكرده اند.

آخرین ویرایش:
اقا خدا رو شكر ما wii-ps3نخريديم
چون مال قسبي تو خونه نون و نمك رو از خونه ميبره:cheesygri:biggrin1:
ولي خدايش دلم براي سوني ميسوزه خداييش از عرش افتاد رو فرش
يادش بخير ............(ياد چي بخير:confused:)

اقا خدا رو شكر ما wii-ps3نخريديم
چون مال قسبي تو خونه نون و نمك رو از خونه ميبره:cheesygri:biggrin1:
ولي خدايش دلم براي سوني ميسوزه خداييش از عرش افتاد رو فرش
يادش بخير ............(ياد چي بخير:confused:)
حالت خوبه خوب فوقش جریمه میدهند که اونم من میدونم برای نیتیدو بیشتر در میاد(چون اون اول استفاده کرده)
از عرش به فرش !!!!!!!!:-"

hwgh l'اصلا مگه اون وقت که قضیه شوک رو گفتند و 100 میلیون شد به ضرر سونی کسی بعدش چیزی گفت بعد از روی دسته ها برش داشتند!!!!!!!!؟؟؟
تازه این که هیچ در ps3 هم ازش استفاده شد!!!
این آخرش همین میشه

نینتندو که این قدر ول در اورده واسش مهم نیست این سونی همش داره ضرر میده که:cheesygri
اصلا میدونی اگه sony اراده کنه چی میشه ؟ سه سوت nintendo رو میخره :laughing: چون اگه به بورس و سهام نگاه کنی بد نیست من به فروش wii کاری ندارم که از ps3 بیشتره درامد کلی این دو شرکتو کار دارم

اصلا میدونی اگه sony اراده کنه چی میشه ؟ سه سوت nintendo رو میخره :laughing: چون اگه به بورس و سهام نگاه کنی بد نیست من به فروش wii کاری ندارم که از ps3 بیشتره درامد کلی این دو شرکتو کار دارم
مطمئن باش اگه میتونست 1 لحظه هم منتظر نمیموند:laughing:
در ضمن تا جایی که میدونم وقتی بحث گیم میشه مربوط به بخش entertainment سونی میشه نه اینکه شما بگی چون سونی پول داره و مثلا tv های براویاشون خیلی پرفروشه پس میاد کمک میکنه به بخش enterteinment ! هر بخش جداست و کاره خودش رو میکنه...
در ضمن این قدر فن بوی بازی در نیارید که سونی بخواد فلان کار رو میکنه به خدا این نظرات خیلی بچگانه هست مثل جنگ بچه ها میمونه که این یکی به اون یکی میگه بابای من پول دار تره ....(این حرف رو به فن بوی های 360 هم میگم چون هیچ فرقی نمیکنه);)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or