Sony همچنان به دنبال Isaac است

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
چندی پیش عنوانی متفاوت از سوی استودیو Team Meat عرضه شد که توانست مورد تقدیر سایت های مختلف قرار گیرد. The Binding of Isaac با داستانی ساده و گیم پلی نسبتا متفاوت خود توانست نظر شرکت های مختلفی همچون سونی را به خود جلب کند و حالا سونی به دنبال آوردن این بازی به PSN است.

Edmund Mcmillen در گفتگویی تایید کرد که شرکت Sony همچنان به دنبال این بازی است. وی در این مورد به گفتن "باید دید چه خواهد شد. " قناعت کرد.

اوایل سال جاری بود که بعد از منتفی شدن عرضه بازی بر روی 3DS صحبت هایی در مورد علاقه سونی به این بازی و عرضه آن بر روی Vita و PS3 شد. این عنوان در حال حاضر بر روی Steam قابل خرید است و تا پایان این ماه نیز Expansion برای آن عرضه خواهد شد. می توانید نقد این بازی را در اینجا بخوانید.

20120510bindingofisaac.jpg

اوج هنر بازیسازی رو باید تو 2 تا استودیوی کوچیک دید. یکی Amanita Design با دو بازی فوق العاده Machinarium و Botanicula. دومیش هم همین Team Meat با دو بازی سوپر خفن Super Meat Boy و The Binding of Isaac.
دو استودیوی کاملا مستقل که بازی هاشون بدون هیچ گونه زرق و برق و بریز بپاش هست.

دو استودیوی کاملا مستقل که بازی هاشون بدون هیچ گونه زرق و برق و بریز بپاش
و عالی هست ...>:d<

به نظر من باید "بهترین بازی که هیچکس بازی نکرد" رو باید به این میدادن که ندادن:|

اوج هنر بازیسازی رو باید تو 2 تا استودیوی کوچیک دید. یکی Amanita Design با دو بازی فوق العاده Machinarium و Botanicula. دومیش هم همین Team Meat با دو بازی سوپر خفن Super Meat Boy و The Binding of Isaac.
دو استودیوی کاملا مستقل که بازی هاشون بدون هیچ گونه زرق و برق و بریز بپاش هست.

البته Binding of Isaac کار خود McMillen هستش و کار Team Meat نیست.

یعنی از این بازی اعتیاد آور تر وجود نداره! :d
اولاش هم کلا انقدر سخته که یکجورایی به خاطر سختیش وادارت میکنه روش رو کم کنی! :d وقتی هم که روش رو کم کردی به خاطر آیتم های خیلی متفاوتش، و ترکیبات عجیب تر و متفاوت ترش ، عمرا نمیزاره ازش دست بکشی :d کلا هرچقدر بری تکراری نمیشه این بازی!
من از الان دارم غصه میخورم که یکی دو هفته ی دیگه که آپدیت جدیدش میاد چجوری جلوی خودم رو بگیرم که بازی نکنم وسط امتحانات :d

ما رو که رسما این بازی از کار و زندگی انداخت!:d...امیدوارم برای Vita و PS3 هم تأیید شه بقیه رو هم از کار و زندگی بندازه!!:d مخصوصا برای Vita که با توجه به دم دست بودن و قابل حمل بودن کنسول درجه اعتیادش به مراتب بیشتر هم میشه.!!!!!
فن های سونی خودشون رو کم کم برای رویارویی با اینا آماده کنن!!!

ru8cvisvvblmrhva1w.jpg

برای ویتا بیاد فوق العاده ست ، اصولا بازیهای کنسول دستی بدلیل همیشه دم دست بودن یجورایی اعتیاد آور هستند ، چه برسه به اینکه خود بازی هم مثل TBOI یک اعتیاد آور بالفطره باشه !

این ژاپونی ها هم مثل اینکه خیلی به Isaac علاقه دارن. حالا که میخوان یکی از بهترین انحصاری های PC رو بزنن به بدن, لااقل یه کم دست از خسیس بازی ور دارن و 4 تا از انحصاری هاشونو رد کنن بیاد :d(برای شروع GT6 خوبه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or