Sony: نظرسنجی نشان می‌دهد که 80% مشتریان PS4 ترجیح می‌دهند.

FPS Dᴏug

کاربر سایت
PlayStation-4_official1.jpg

مدیر مالی سونی آقای Masaru Kato اعلام کرد که نزدیک به 80 درصد متقاضیان نسل بعد خواهان کنسول این شرکت هستند. همچنین او کنفرانس E3 را بسیار مثبت خواند و گفت که سونی تمامی تلاش خود را برای عرضه کافی کنسول می‌کند.

اما نکته جالب اینجاست که آقای Kato مشخص نکرد که این نظرسنجی توسط چه کسی صورت گرفته. چون آمارهایی که به عنوان مثال از Amazon تهیه شد تنها تا قبل از تغییرات در سیاست‌های مایکروسافت را نشان می‌دهد.

برای نتیجه نهایی باید منتظر عرضه دو کنسول ماند.

منبع
با تشکر از kam110

آخرین ویرایش:
ماشاالله تاپيك 6 صفحه رفته جلو 5 صفحش ترول و دعواي مطلقه! مغز من يكي كه از درك خيلي از اين پستا عاجزه! باز خدا رفتگان اين ممد و دو سه تا ديگه از بچه هارو بيامرزه كه يه بار علمي-منطقي كوچيكي وارد بحث ميكنن:d

طرف اومده با استناد بر نتايج موجود از نظرسنجي هاي مختلف يه حرفي زده و گفته كه PS4 مخاطب بيشتري داره. حالا اين نتايجم برميگرده به قبل از تغيير سياست هاي مايكروسافت كه اگه زمان حال رو در نظر بگيريم اين 80% كمترم ميشه. به علاوه نتايج اين نظرسنجي ها مدرك موثقي براي تعيين ميزان فروش يه كنسول نيست اما تصوير نسبتا روشني از وضعيت آينده اون دستگاه يا كنسول ارائه ميده. پس بديهيه كه ميزان فروش PS4 بيشتر باشه اما 4 برابر بيشتر؟! اين ديگه اغراقه:d

حالا درسته كه PS4 كنسول بهتريه ( :d:-" ) ولي موضوع به اين سادگي كه ديگه انقدر جنگ و دعوا نداره:d

دیگه از آب گل آلود ماهی نگیر :دی مهدی یوسف گفته بود PS4 و Xbox One و Wii U در مجموع میتونن فلان قدر بفروشن، کلا در مورد بازار کنسول های نسل بعد صحبت کرده بود و اصلا چیزی در مورد میزان فروش Xbox One نگفته بود.
خوب فعلا که Wii U درجا زده و باید فعلا کناز گذاشته بشه تا ببینم 2 تا کنسول دیگه چیکار میکنن!!:d

به نظرم تا دو کنسول عرضه نشن و چند ماه نگزره نمی شه گفت کدوم شرایط بهتری داره اما از نظر بازی کمی وان سنگین تر نشون داده تا ببینیم سونی چیکار میکنه اما اگر یه گرز جدید واسه وان عرضه بشه من نظرم رو وان کی ره اما الان 4 رو روش نظر دارم واسه خرید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or