Sony موارد معرکه ای برای Gamescom در نظر گرفته است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
PlayStation-4_official1.jpg

کمپانی Sony اعلام کرده بود که با حضور در نمایشگاه Gamescom ، انحصاری های بیشتری برای PS4 معرفی خواهد کرد.حتی شایع شده است که این کمپانی تاریخ عرضه رسمی و نهایی کنسول خود را طی کنفرانس اعلام خواهد کرد.آقای Tony Clark از طرف Sony Computer Entertainment Europe تویئتی ارسال کرده است که بدین صورت می باشد :
Gamescom. Coming soon. So many cool things to tell the world. #ps4 #psvita #gc2013

— Tony Clark (@AntonyaClark) July 16, 2013

ترجمه : به زودی در Gamescom.کلی چیزهای معرکه برای گفتن به دنیا داریم

به نظر شما چه بازی هایی ممکن است رونمایی شود؟البته موارد دیگری نیز موجود است که سونی بایستی در آنها رفع ابهام کند نظیر touchpad کنترلر DualShock 4 سیستم Gaikai ، دسترسی به library بازی ها در کنسول های مختلف (PS4 های دیگر) و غیره.
Gamescom 2013 از تاریخ 21 الی 25 آگوست برگذار خواهد شد
Gamingbolt

پروژه جدید ناتی گاد رو که حالا حالا ها رو نمیکنن ! :دی بعد از TLOU طرفدار ها یه یکی دو سالی باید له له بزنن برای آنونس پروژه بعدی بعدش حالا یواش یواش یه چیزایی رو کنن ! :دی به نظرم اعلام عرضه GT6 روی PS4 میتونه حدس بهتری باشه ! :دی

ویتا چی میشه؟ یعنی جدی نمیخوان یه فکری به حالش بکنن؟ باشه قبول دامر واکینگ دد و کیلزونو بتمن باحالن ولی همین 4 5تا عنوان بس نیستن! خداکنه فراموش نشه....

یه دونش رو که من مطمئنم الان بهتون بگم که شما هم بدونید:d
کاهش قیمت PS3 به 199 دلار حالا یا همین نمونش یا باز یه اسلیم دیگه یا باندلی چیزی...چون فقط یه TGS رو داریم قبل شروع نسل جدید مطمئنن اینجا یه حالی به PS3 باید بدن دیگه

بازی جدید ناتی که عمرا تو گیمزکام معرفی نمیشه
احتمالا مث پارسال روی ویتا مانور بدن و چندتا هم به ps3 و 4 برسه
سوپرایز های 4 باشه برای tgs و vga

اصلاً بدون توجه به این که هنوز ناتی داگ چیزی رو برای PS4 معرفی نکرده و TLG هم در اغما به سر می بره، اینا توی E3 گقتن یه باندل دارن با یک سال اکانت پلاس که میشه 13 تا بازی.
از این 13 تا فکر کنم فقط Drive Club مشخص شده و هنوز باقیش مونده. همین 12 تا رو بگن چیه کافیه :دی

به نظر من که آنچارتد و gow و.. نیست
بلکه بیشترشون ip جدید و توضیح در مورد کنسول و قابلیتش ها هستش ... و یه مقدار بیوند رو نمیش میدند و بازی هایی که در حال ساخت بودن قبلا"...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or