Sony موارد معرکه ای برای Gamescom در نظر گرفته است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
PlayStation-4_official1.jpg

کمپانی Sony اعلام کرده بود که با حضور در نمایشگاه Gamescom ، انحصاری های بیشتری برای PS4 معرفی خواهد کرد.حتی شایع شده است که این کمپانی تاریخ عرضه رسمی و نهایی کنسول خود را طی کنفرانس اعلام خواهد کرد.آقای Tony Clark از طرف Sony Computer Entertainment Europe تویئتی ارسال کرده است که بدین صورت می باشد :
Gamescom. Coming soon. So many cool things to tell the world. #ps4 #psvita #gc2013

— Tony Clark (@AntonyaClark) July 16, 2013

ترجمه : به زودی در Gamescom.کلی چیزهای معرکه برای گفتن به دنیا داریم

به نظر شما چه بازی هایی ممکن است رونمایی شود؟البته موارد دیگری نیز موجود است که سونی بایستی در آنها رفع ابهام کند نظیر touchpad کنترلر DualShock 4 سیستم Gaikai ، دسترسی به library بازی ها در کنسول های مختلف (PS4 های دیگر) و غیره.
Gamescom 2013 از تاریخ 21 الی 25 آگوست برگذار خواهد شد
Gamingbolt

بعید میدونم ناتی داگ تو Gamescom چیزی رو کنه.
شماره سوم آنچارتد و TLOU توی VGA رو نمایی شد .
من فک میکنم که باز هم عنوان جدیدشون اونجا معرفی بشه (اگه قرار بشه معرفی بشه) ولی به نظرم ناتی داگ تو سال اول PS4 هیچ بازی رو , نشون نمیده.

به نظرم طبق روال کنسول های قبلی sony امکانش زیاده که برای آخر این نسل با یه بازی خیلی خوب یه خداحافظی زیبا با ps3 رو کنه.به اندازه کافی gow این نسل منتشر شده.بیشتر امکان همین the last guardian هست که برای آخر نسل یه حال اساسی داده باشه.:d

بله همینطوره!
سونی تو گیمزکام نفس ها رو دوباره بند میاره...البته اگه چشم انتظار بازی بعدی ناتی داگ هستید احتمال فراوان باید منتظر مراسم vga اسپایک باشید ولی امثال سانتا مونیکا و مدیا مولکول و .....می تونن کولاک کنن!
در کنار بازی ها سورپرایزهای دیگری هم در راه خواهد بود چیزی که من از قابلیتهای ps eye و تاچ پد دیدم در ویدیویی حیرت انگیز بود!

امیدوارم حداقل هنوز اون شور رقابت بین کنسولها باشه !

هنوز به اینکه کنسول سونی رو بخرم یا مایکرو تصمیم ندارم :)

منتظرم رو کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or