Sony شركت هاي Mircrosoft و Toshiba را به انتخاب Blu-Ray دعوت كرد

BlackCat

کاربر سایت
Sony Pictures شركت هاي Microsoft و Toshiba را به حمايت و پشتيباني از Blu-Ray دعوت كرد.
آقاي Don Eklund مدير اجراي نايب رئيس شركت سوني پس از اينكه Pocket Lint از او در IFA در برلين از او پرسيد شما دوست داريد چه شركتهاي ديگري از Blu-Ray پشتيباني كننداعلام كرد: ما دوست داريم توشيبا و مايكروسافت نيز Blu -Ray را انتخاب كنند و از آن پشتيباني كنند.
اين در حالي است كه توشيبا براي عقب نماندن از Blu-Ray قيمت HD DVD Player ها و لپ تاپ هاي تحت پشتيباني از HD DVD خود را در IFA كاهش داد.
پس از اينكه از آقاي Eklund در مورد كاهش قيمت HD DVD Player هاي توشيبا سوال شد وي در پاسخ گفت: آن ها سعي دارند با كاهش قيمت مردم را به سوي خود بكشانند اما تا كي ميتوانند قيمت دستكاه هاي خود را كاهش دهند؟درسته آن ها قيمت هاي خود را كاهش دادند اما اين براي ما بسيار سود مند خواهد بود.
وي در ادامه گفته: من هيچ وقت فكر نميكنم كه قيمت مشكل مشتريان باشد در واقع آن ها حاضرند مبلغ بيشتري پرداخت كنند اما محصول بهتري داشته باشند.
آقاي Rick Marty نيز گفته است: به نظر من در اين زمان مردم آن قدر توانايي تشخيص دارند كه بتوانند بفهمند قيمت كمتر بهتر است يا يك چيز گران تر اما مفيد تر.
-----------------
بايد منتظر واكنش توشيبا و سوني نيز به اين كارت دعوت باشيم هرچند مشخص است كه جواب " نه" است.

آخرین ویرایش:
بنظر من اگر توشیبا و مایکروسافت قبول کنن، Hd Dvd رسماً میمیره و این وسط توشیبا و شرکتهائی که ساپورتش کردن متضرر میشن. اما اگر قبول کنن. بخصوص Ms که از این فورمت استفاده خاصی تو این نسل نداره برای نسل های بعد میتونه سود بیشتری ببره با توجه به اینکه Bd فورمت خوب و مناسب این نسل هست، نمیگم غالب اما مناسب. اگر بخوایم از دید Ms نگاه کنیم چون تاثیر مستقیمی روی فروش کنسولش نداره پیشنهاد چندان بدی نیست، اما از اون طرف رقیب قدرتش بیشتر خواهد شد.

در نتیجه، فعلاً من احساس میکنم این جنگ فورمتها هم حالا حلا ها ادامه داره...

سیاوش من با اجازت به چند تا نکته اشاره کنم :
)مایکروسافت از ساپورت HD DVDسود مستقیم میبره. backbone قسمت interactivity برای HD DVD توسط HDi و به وسیله Microsoft طراحی شده (در حالی که بلوری از جاوا استفاده میکنه) و تا اینجا هم که در زمینه interactivity از بلوری (زمینه هایی مثل PiP و internet connectivity ) بهتر بوده. این باعث یک نوع درامد royalty برای مایکروسافت میشه پس چه بهتر فرمتی سعی کنه غالب بشه که مایکروسافت هم از طریقش سود کنه هم platform هاشو گسترش بده.

)کدک VC1 تقریبا کدک de facto standard روی HD DVD حساب میشه. Universal و وارنر همیشه از این کدک استفاده میکنن و پارامونت هم از وقتی HD DVD Exclusive شده به این کدک روی اورده. اینم خودش یک منبع درامد royalty دیگه برای مایکروسافت. استدیو های طرف بلوری مثل سونی و فاکس به تقریبا همیشه از انکودر AVC سونی برای انکود استفاده میکنن و دیزنی هم غیر از تکوتوک VC1 انکودی که داده همیشه از AVC استفاده میکنه (هرچند سونی گهگاه از MPEG2 هم هنوز استفاده میکنه) پس اینجا هم HD DVD برای مایکروسافت سود بیشتری داره.

) شاید کم اهمیت ترین (به نظر من البته) عامل هم این وسط ضعیف کردن PS3 باشه که مایکروسافت تمایلی به استفاده از بلوری نداره

در کل مایکروسافت بعد از توشیبا (و به همراه یونیورسال) مهمترین و بزرگترین پشتیبان های HD DVD حساب میشن و تغیر عقیده نمیدن

PS: این خبر منو یاد زمانی انداخت که شرکت اپل و یک کمپانی دیگه به نام اپل که توسط بیتلز ها برای ریلیز کارهاشون ایجاد شده بود سخت درگیر lawsuit بودن و این وسط استیو جابز هم گفته بود ما استقبال میکنیم بیتیلز بیاد اثار خودشو روی iTunes music store بزاره!

شاید این ریک مارکیه قرصاشو نخورده بوده!!!
حالا امکان نداره مایکرو از دو فرمت حمایت کنه؟؟؟؟(این سوال هست!!!!!!)

پ.ن:ولی یه بار سونی برایه مایکرو بازی ساخت!!!(چه ربطی داشت؟)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or