Sony: رونمایی از Home، خیلی زود بود

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
ps3home_400.jpg

تیمی که پشت پروژه PlayStation Home بودند در دیدار اخیر خود با Develop، قبول‌دار شدند که رونمایی از این فضای مجازی، خیلی عجولانه بود.

Peter Edward در این مورد گفت که بسیاری از سازندگان تصمیم گرفته بودند تا عناوین third-party برای Home تولید کنند، اما وقتی که Home در اوایل 2007 رونمایی شد و آن ها دیدند که تا تکمیل شدن، راه بسیار زیادی مانده، نسبت به تصمیمات قبلی خود محتاط‌تر شدند.

او گفت:" در ابتدا، مردم با دیدن Home خیلی هیجان زده بودند، زیرا ما چیزی متفاوت را نشان داده بودیم که پتانسیل‌های بسیار بالایی داشت. ما بعدا به این نتیجه رسیدیم که GDC 07 برای رونمایی از این پروژه خیلی زود بود. سازندگان می‌گفتند: اوه... خیلی جالبه اما هنوز تا تکمیل شدن راه درازی در پیش داره".

Source

سلام
یکی به من بگه این HOME چیه ؟ باید نصب کنیم یا تحت CD یا DVD اجرا میشه یا روی PS3 نصبه ؟ چقد فضا احتیاج داره ؟
ببخشید یکم سوالم ابتدایی بود آخه سره SONY و اون یارو MICROsoft ، بلاخره سونی رو انتخاب کردن که چند روز دیگه PS3 میخرم .. واسه اطلاعات خودم سوال پرسیدم
ممنون

سلام
یکی به من بگه این HOME چیه ؟ باید نصب کنیم یا تحت CD یا DVD اجرا میشه یا روی PS3 نصبه ؟ چقد فضا احتیاج داره ؟
ببخشید یکم سوالم ابتدایی بود آخه سره SONY و اون یارو MICROsoft ، بلاخره سونی رو انتخاب کردن که چند روز دیگه PS3 میخرم .. واسه اطلاعات خودم سوال پرسیدم
ممنون
Home دنیای مجازی شبکه انلاین سونی هست که به اسم Home معرفی شده .
داخل Home شما نقش یک فرد از این دنیای مجازی رو دارید که با دیگر کسانی که در این دنیای مجازی زندگی میکنن میتونید ارتباط برقرار کنید . با هم بازی کنید و خیلی کار های دیگه .
شما میتونید از روی PSN دانلود کنید بعدش هم وارد دنیای Home بشید !
اول که دانلود میکنید 77MG هست اما روی هارد شما به 1800 مگ فضا نیاز دارین .

من هم وقتی بازی میکردم دیدم که خیلی نیاز به کار داره...خیلی هم باگ داشت...البته خوب به هر حال beta بود

مرسی بابت خبر
شما كجاي دنيا چنين ايده اي رو ديدي!!!:confused:سرعت شما (اينترنتت) يا (پينگت) پايينه چون تا الان نديدم كسي بگه HOME باگ داره!:-"
موفق باشي!;)

شما كجاي دنيا چنين ايده اي رو ديدي!!!:confused:سرعت شما (اينترنتت) يا (پينگت) پايينه چون تا الان نديدم كسي بگه HOME باگ داره!:-"
موفق باشي!;)

من مگه گفتم ایدش بده ؟:confused: سرعت من هم خوبه !!! هر بازی هم پینگ مورد نظر خودش رو میخواهد این بازی هم فوتبال یا یک بازی اکشن خفن نیست که احتیاج به پینگ بسیار خوبی داشته باشه...
یکی از مشکلاتش اینه که شما با دوستت که ورژن کشور متفاوت داره نمیتونی بری بیرون ..یا شما میتونید از توی بقیه مردم راه بری یا رد بشی یا خیلی وقت ها وسط دانلود یهو بازی هنگ میکنه !..بعد هم من گفتم که BETA هست پس قطعا اشکالاتی داره..

مرسی

من مگه گفتم ایدش بده ؟:confused: سرعت من هم خوبه !!! هر بازی هم پینگ مورد نظر خودش رو میخواهد این بازی هم فوتبال یا یک بازی اکشن خفن نیست که احتیاج به پینگ بسیار خوبی داشته باشه...
یکی از مشکلاتش اینه که شما با دوستت که ورژن کشور متفاوت داره نمیتونی بری بیرون ..یا شما میتونید از توی بقیه مردم راه بری یا رد بشی یا خیلی وقت ها وسط دانلود یهو بازی هنگ میکنه !..بعد هم من گفتم که BETA هست پس قطعا اشکالاتی داره..

مرسی
ببخشید شما تا الان سینماش رفتی کی گفته احتیاج به اینترنت پر سرعت نداره:laughing:
اجب چیزای باحالی میگی شما من 3 تا ایدی دارم آمریکا و ژاپن و انگلیس با همه هم دانلود کردم هم بازی هاشون رو بازی کردم اما یه همچنین چیزی تا بحال ندیدم بعدشم اینترنتم 512 هستش ببخشید انتظار داشتی یکی کرم بشه یه جا وایسه هیچکی نتونه از اونجا رد شه خوب به این دلیل هستش که اجازه میده از داخل یک کاربر دیگه رد شی بعدشم وقتی رد شدی کار بر جلوی خودش رو به بقل مکنه یعنی اونقدرم بوق نیست که خیلی طبیعی شما از داخل یک کاربر رد شید هنگ هم به دلیل اینترنت ضعیف شماست لطفا بعدا نتیجه گیری های
خنده دار نفرمایید و نیگید باگ داره چون باگ به این چیزا نمیگن :-"

ببخشید شما تا الان سینماش رفتی کی گفته احتیاج به اینترنت پر سرعت نداره:laughing:
عجب چیزای باحالی میگی شما من 3 تا ایدی دارم آمریکا و ژاپن و انگلیس با همه هم دانلود کردم هم بازی هاشون رو بازی کردم اما یه همچنین چیزی تا بحال ندیدم بعدشم اینترنتم 512 هستش ببخشید انتظار داشتی یکی کرم بشه یه جا وایسه هیچکی نتونه از اونجا رد شه خوب به این دلیل هستش که اجازه میده از داخل یک کاربر دیگه رد شی بعدشم وقتی رد شدی کار بر جلوی خودش رو به بقل مکنه یعنی اونقدرم بوق نیست که خیلی طبیعی شما از داخل یک کاربر رد شید هنگ هم به دلیل اینترنت ضعیف شماست لطفا بعدا نتیجه گیری های
خنده دار نفرمایید و نیگید باگ داره چون باگ به این چیزا نمیگن :-"

اولا با لحن درست حرف بزن
دوما بهتر بود نوشته ی منو میخواندی از اول بعد پست میدادی !

من 3 تا ایدی دارم آمریکا و ژاپن و انگلیس با همه هم دانلود کردم هم بازی هاشون رو بازی کردم
ربط این جمله به کدوم یک از حرف های من برمیگرده ؟؟؟:confused:

دوما اینقدر fanboy نباشید و من هم 20 بار گفتم که این نسخه beta هست پس به هر حال مشکلاتی داره که شما نمیبینی مثل مشکلات network که قطعا داره ...

یکی کرم بشه یه جا وایسه هیچکی نتونه از اونجا رد شه خوب به این دلیل هستش که اجازه میده از داخل یک کاربر دیگه رد شی بعدشم وقتی رد شدی کار بر جلوی خودش رو به بقل مکنه یعنی اونقدرم بوق نیست که خیلی طبیعی شما از داخل یک کاربر رد شید
من چندین بار این جمله های شما رو خواندم!!! واقعا وقتی خودت به این نگاه میکنی میفهمی چی نوشتی ؟

ببخشید شما تا الان سینماش رفتی کی گفته احتیاج به اینترنت پر سرعت نداره
من نمیدونم شما از کدوم حرف ها من نتیجه گرفتی که من در مورد سرعت سینما حرف زده باشم ؟؟؟

در کل عاقلانه فکر کن و ادمی نباش که فقط فکر کنی حرف شما درسته و دیگه هم ادامه نده لطفا و فکر نکنم چیز خوبی باشه ..
موفث باشی
ممنون

من هم قبول دارم.Home یک خلاقیت و ایده ای فوق العاده هست و پتانسیل بسیار بالایی داره.ولی وقتی من وارد محیطش شدم خیلی خیلی از انتظاراتم بر اورده نشد.
خوب کار نکردن روش.مثلا اون وسط یکی میگه Hello بعدش 100 نفر جوابشو میدن و هیچکی نمیفهمه این بنده خدا با کی بود.:biggrin1:(الان نیاین بگین که تو یک راه پیشنهاد کن که این مشکل حل بشه!این وظیفه سازنده ها و سونی هستش.)
در کل ارتباط بسیار دشواره.سرورهای نه چندان خوب که تمام خارجی ها هم باهش مشکل دارن!
یک نواخت شدن بعد از مدتی و ... .

آخرین ویرایش:
اولا با لحن درست حرف بزن
دوما بهتر بود نوشته ی منو میخواندی از اول بعد پست میدادی !

ربط این جمله به کدوم یک از حرف های من برمیگرده ؟؟؟:confused:

دوما اینقدر fanboy نباشید و من هم 20 بار گفتم که این نسخه beta هست پس به هر حال مشکلاتی داره که شما نمیبینی مثل مشکلات network که قطعا داره ...

من چندین بار این جمله های شما رو خواندم!!! واقعا وقتی خودت به این نگاه میکنی میفهمی چی نوشتی ؟

من نمیدونم شما از کدوم حرف ها من نتیجه گرفتی که من در مورد سرعت سینما حرف زده باشم ؟؟؟

در کل عاقلانه فکر کن و ادمی نباش که فقط فکر کنی حرف شما درسته و دیگه هم ادامه نده لطفا و فکر نکنم چیز خوبی باشه ..
موفث باشی
ممنون
امان از دست دوستان نمی ذارید یک تاپیک درست حرکت کنه. هنوز 10 تا پست نشده تاپیک به دعوا کشیده شد ، رفت پی کارش:biggrin1:
لطفا دیگه ادامه ندید چون درست نیست...!

آخرین ویرایش:
امان از دست دوستان نمی ذارید یک تاپیک درست حرکت کنه. هنوز 10 تا پست نشده تاپیک به دعوا کشیده شد ، رفت پی کارش:biggrin1:
کسی با کسی دعوا نداره . فقط یه بحث کوچیک بود و فکر نکنم دیگه احتیاجی به ادامه داشته باشه ...تاپیک هم داره درست حرکت میکنه !!

اولا که من هیچ بد هم صحبت نکردم فقد خیلی عسبانی شدم که دیدم آدم ها از رو ی شکم سیری صحبت میکنن . ( به این میگن لحن بد نه به اون ). یکم هم سواد خاندن داشتی میفهمیدی

هر بازی هم پینگ مورد نظر خودش رو میخواهد این بازی هم فوتبال یا یک بازی اکشن خفن نیست که احتیاج به پینگ بسیار خوبی داشته باشه... خیلی وقت ها وسط دانلود یهو بازی هنگ میکنه
این مطلب در جواب این حرف شما بود یکم صحبتی که قبلا کرده بودی رو به یاد داشتی میفهمیدی
بعدشم کی گفته HOME احتیاج به اینترنت پر سرعت نداره اگه شما ایدی ژاپن داشتی و حتا نمی شد تو محیط باز بدون لگ حرکت کنی این حرف رو نمیزدی وقتی اینترنت شما ضعیف قوی میشه یا (ریکوست تایم اوت )میده موجب هنگ میشه که طبیعی هستش هیچ جای دنیا اینترنت شون مثل ما ضعیف نیست

کدوم حرف من به Fanboy بودن شباهت دارشت من که نفهمیدم نکنه چون صحبت های گوهر بار شما رو نقض کردم

این چیزی هستش که شما گفتی
یا شما میتونید از توی بقیه مردم راه بری یا رد بشی یا
در جواب من اینو گفتم اگه فارسی بلدی بخون
ببخشید انتظار داشتی یکی کرم بشه یه جا وایسه هیچکی نتونه از اونجا رد شه خوب به این دلیل هستش که اجازه میده از داخل یک کاربر دیگه رد شی بعدشم وقتی رد شدی کار بر جلوی خودش رو به بقل مکنه یعنی اونقدرم بوق نیست که خیلی طبیعی شما از داخل یک کاربر رد شید

در کل عاقلانه فکر کن و ادمی نباش که فقط فکر کنی حرف شما درسته و دیگه هم ادامه نده لطفا و فکر نکنم چیز خوبی باشه
عاقلانه فکر کردن شما رو هم دیدیم بعدشم من راجب مطلبی که میدونم نظر میدم هیچ وقت راجب چیزی که نمیدونم نظر نمیدم بعدشم درسته خواستم چیزی نگم چون گفتی ادامه نده اما گفتم اگه نگم فکر میکنی واقعا درست گفتی راجب مطلبی که نوشتی و این که خوب باشه یا نه به شما مربوط میشه چون جواب حرف های چرت شما هستش

بعدشم یک جای نوشته بود اگه خواستی طرف مقابل کم بیاره بهش بگو Fanboy که همه مطالبش در بر بگیره فکر کنم شما هم از همون دسته ادم ها هستید که هر کی برخلاف صحبت شما حرف زد Fanboy هستش

خیلی هم باگ داشت
راجب مطلب قبل شما هم بگم شما تو این بازی باگی دیدی ؟
اگه دیدی به ما هم بگو اصلا میدونی باگ چیه ؟
بزار یه باگ که یه سری خوره ریختن برای کشف باگ در HOME 1 باگ پیدا کردن اونم اینه که وقتی تو خونه هستی میخوای جای کاناپه رو عوض کنی از بقل در سمت چپ کنج دیوار شما میتونی کاناپه رو به خارج اتاق ببری به این میگن باگ که شما حتا 1 % هم احتمال این که کاربرشما باگ بشه امکان نداره چون وگرنه این خوره های خارجی یا اون کسای که میخوان از بزرگی HOME کم کنن میرن دنبال این چیزا که حتا با این کار ها هم نمیتونن از بزرگی و محیط جالب HOME کم کنن

اگه هم خواستی ادامه بدی تو پیام خصوصی بگو که دیگه بیشتر از این یک مطلبی که گفتی رو به چالش نکشی
اگه حال فکر کردی بد حرف زدن چیه یک بار دیگه مطلب قبلیم رو به دقت بخون که متوجه بشی که چه فرقی بین بد حرف زدن با درست حرف زدن هستش اونجا من با کنایه حرف زدم بد حرف نزدم اگه به شما بر خورد شرمنده اما گفتم این مطلب رو اینجوری بنویسم که فرق بد حرف زدن رو متوجه بشی که ناراهت هم نشی من نه با شما دشمنی دارم نه چیزی فقد از حرف شکم سیری زدن بدم میاد .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or