اولا که من هیچ بد هم صحبت نکردم فقد خیلی عسبانی شدم که دیدم آدم ها از رو ی شکم سیری صحبت میکنن . ( به این میگن لحن بد نه به اون ). یکم هم سواد خاندن داشتی میفهمیدی
هر بازی هم پینگ مورد نظر خودش رو میخواهد این بازی هم فوتبال یا یک بازی اکشن خفن نیست که احتیاج به پینگ بسیار خوبی داشته باشه... خیلی وقت ها وسط دانلود یهو بازی هنگ میکنه
ببخشید شما تا الان سینماش رفتی کی گفته احتیاج به اینترنت پر سرعت نداره:laughing:
این مطلب در جواب این حرف شما بود یکم صحبتی که قبلا کرده بودی رو به یاد داشتی میفهمیدی
بعدشم کی گفته HOME احتیاج به اینترنت پر سرعت نداره اگه شما ایدی ژاپن داشتی و حتا نمی شد تو محیط باز بدون لگ حرکت کنی این حرف رو نمیزدی وقتی اینترنت شما ضعیف قوی میشه یا (ریکوست تایم اوت )میده موجب هنگ میشه که طبیعی هستش هیچ جای دنیا اینترنت شون مثل ما ضعیف نیست
دوما اینقدر fanboy نباشید و من هم 20 بار گفتم که این نسخه beta هست پس به هر حال مشکلاتی داره که شما نمیبینی مثل مشکلات network که قطعا داره ...
کدوم حرف من به Fanboy بودن شباهت دارشت من که نفهمیدم نکنه چون صحبت های گوهر بار شما رو نقض کردم
این چیزی هستش که شما گفتی
یا شما میتونید از توی بقیه مردم راه بری یا رد بشی یا
در جواب من اینو گفتم اگه فارسی بلدی بخون
ببخشید انتظار داشتی یکی کرم بشه یه جا وایسه هیچکی نتونه از اونجا رد شه خوب به این دلیل هستش که اجازه میده از داخل یک کاربر دیگه رد شی بعدشم وقتی رد شدی کار بر جلوی خودش رو به بقل مکنه یعنی اونقدرم بوق نیست که خیلی طبیعی شما از داخل یک کاربر رد شید
در کل عاقلانه فکر کن و ادمی نباش که فقط فکر کنی حرف شما درسته و دیگه هم ادامه نده لطفا و فکر نکنم چیز خوبی باشه
عاقلانه فکر کردن شما رو هم دیدیم بعدشم من راجب مطلبی که میدونم نظر میدم هیچ وقت راجب چیزی که نمیدونم نظر نمیدم بعدشم درسته خواستم چیزی نگم چون گفتی ادامه نده اما گفتم اگه نگم فکر میکنی واقعا درست گفتی راجب مطلبی که نوشتی و این که خوب باشه یا نه به شما مربوط میشه چون جواب حرف های چرت شما هستش
بعدشم یک جای نوشته بود اگه خواستی طرف مقابل کم بیاره بهش بگو Fanboy که همه مطالبش در بر بگیره فکر کنم شما هم از همون دسته ادم ها هستید که هر کی برخلاف صحبت شما حرف زد Fanboy هستش
راجب مطلب قبل شما هم بگم شما تو این بازی باگی دیدی ؟
اگه دیدی به ما هم بگو اصلا میدونی باگ چیه ؟
بزار یه باگ که یه سری خوره ریختن برای کشف باگ در HOME 1 باگ پیدا کردن اونم اینه که وقتی تو خونه هستی میخوای جای کاناپه رو عوض کنی از بقل در سمت چپ کنج دیوار شما میتونی کاناپه رو به خارج اتاق ببری به این میگن باگ که شما حتا 1 % هم احتمال این که کاربرشما باگ بشه امکان نداره چون وگرنه این خوره های خارجی یا اون کسای که میخوان از بزرگی HOME کم کنن میرن دنبال این چیزا که حتا با این کار ها هم نمیتونن از بزرگی و محیط جالب HOME کم کنن
اگه هم خواستی ادامه بدی تو پیام خصوصی بگو که دیگه بیشتر از این یک مطلبی که گفتی رو به چالش نکشی
اگه حال فکر کردی بد حرف زدن چیه یک بار دیگه مطلب قبلیم رو به دقت بخون که متوجه بشی که چه فرقی بین بد حرف زدن با درست حرف زدن هستش اونجا من با کنایه حرف زدم بد حرف نزدم اگه به شما بر خورد شرمنده اما گفتم این مطلب رو اینجوری بنویسم که فرق بد حرف زدن رو متوجه بشی که ناراهت هم نشی من نه با شما دشمنی دارم نه چیزی فقد از حرف شکم سیری زدن بدم میاد .