SONY: حمایت خرده فروشان،شرط پایداری نسل بعد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
حمایت خرده فروشان برای PS4 و Next Xbox حیاتی است

1

کمپانی سونی علارغم خرید 380 میلیون دلاری سرویس Gaikai گفته است:

"حمایت خرده فروشان از صنعت گیم برای نسل بعد کنسول ها حیاتی خواهد بود"

رئیس بخش انگلیس سونی آقای Fergal Gara در گفتگویی با MCV اذعان داشت که:

"موفقیت PS4 و Xbox بعدی بستگی به اینکه خرده فروشان تا چه حد میتوانند از سخت افزار جدید حمایت و در آن سرمایه گذاری کنند، دارد"

"فروشگاه ها همانگونه که از ناشران حمایت میکنند، باید حمایت همه جانبه خود را از شرکت هایی مانند سونی که آماده عرضه سخت افزار جدیدی به بازار گیم هست نیز نشان دهند"

آقای Gara گفت:

"ما دوست داریم تا آنجا که ممکن است ببینیم که خرده فروشان تا چه حد به به خدمات ارائه شده علاقه نشان میدهند"
"واضح است که بسیاری از ماها بهترین کارمان را انجام میدهیم که هنگام شروع نسل بعدی کنسول ها،بتوانیم چیز جدیدی را برای تزریق به بازار فروش داشته باشیم"

Gara توضیح داد:

" خرده فروشان هم اكنون درگير چگونگي حمايت از بازيهايي كه مياورند، هستند، آن هم در حالیکه درآمدها در حال کاهش است."

"سقوط از نقطه اوج در سال 2008، برای بسیاری از افراد سنگین بوده و بر روی سطوح مختلفی اثر گذاشته اما حداقل بر روی تمام خرده فروشان اثر نگذاشته است."

"آنچه که ما میبینیم، در حقیقت جای تعجب ندارد بلکه سلسله مراتبی تنظیم کننده و ارزیابی خرده فروشان در سرتاسر دنیا برای آمادگی برای نسل بعد است"

با تشکر از مهدی (RattleSnake)

آخرین ویرایش:
حمایت از خرده فروشان در حرف یا عمل..؟ خرید Gaikai خلاف این صحبتها رو ثابت میکنه..

هر کاری میکنین فقط برای نسل بعد، این بازی های دسته دوم رو کاریش نداشته باشید :biggrin1:

سونی تو همین نسل هم با بازیهای دسته دوم طرف هست نسل بعد که بماند..

من فکر میکنم با خرید gaikai میخواد تو نسل بعد 2 راه جلوی مشتریا بزاره

1:اگه سرعت خوب داری میتونی به این روش بازی کنی
2:اگه سرعت خوب نداری میتونی به صورت فیزیکی بخری

پ.ن:فکر مزخرفیه خودم میدونم:| :d

یکی بازی های دست دوم که خیلی واسه ماها مهمه نه فقط ایران خیلی ها هستن که استفاده میکنن
یکی هم جهش نسل بعد که نباید کم باشه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or